۳ راز موفقیت و شکست کسب و کار اینترنتی

493 بازدید

برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی، علاوه بر تلاش زیاد، باید یک سری اصول را رعایت کرد تا بتوان نتیجه دلخواه را کسب کرد و به اهداف مورد نظر رسید. اصولی که اگر رعایت نشوند باعث شکست کسب و کار آنلاین می‌شوند. من در این مقاله اصلی‌ترین دلایل شکست و موفقیت در کسب و کار اینترنتی را بررسی خواهم کرد. پیشنهادم این است که حتماً این مقاله را تا آخر مطالعه و موارد گفته شده را رعایت کنید تا کسب و کار آنلاین شما با خطر شکست مواجه نشود.

راز موفقیت در کسب و کار اینترنتی جدید برای علاقمندان به کارآفرینی موضوع مقاله امروز است. اگر واقعاً در فکر کارآفرینی هستید و تصمیم دارید یک کسب و کار جدید راه‌اندازی کنید باید رازهای موفقیت کسب و کار جدیدتان را بدانید تا بتوانید پر شور و اشتیاق ادامه دهید.

توجه به دلایل عدم موفقیت می تواند در تصمیم گیری هر چه بهتر در مسیر یک کسب و کار اینترنتی، شما را یاری کند. لازمه شروع هر کسب و کار اینترنتی استفاده از تجربیات افراد است که در این زمینه فعالیت داشته اند. اما از نظر شما برای شروع یک کسب و کار اینترنتی چه راهکارهایی وجود دارد که کمتر شکست بخوریم؟

موفقیت در کسب و کار آنلاین

متاسفانه صحبت درباره موفقیت خیلی مبهم است. ولی ما میتوانیم در رابطه با شکست و راه هایی که به شکست منجر می شود بحث‌های زیادی بکنیم. بیش از ۵۰ درصد کسب و کارهای نوپا در ۴ سال اول با شکست روبرو می‌شوند. به طور حتمی و قطعی ۹۹% این شکست‌ها، بررسی نکردن دلایل شکست استارتاپ ها است.

قطعا با بررسی دلایل عدم موفقیت کسب و کارهای اینترنتی می توانیم از شکست زودهنگام یا مسیرهای انحرافی دوری کنیم.

پس این دلایل را به دقت بخوانید و به اطلاعات خود اضافه کنید.

 

 ۳ کلید موفقیت در کسب و کار اینترنتی و ۳ قفل شکست در آن

مشتری مهم‌تر است یا محصول؟ مساله این است.
تا حالا شده، وارد یک سایت بشی و شگفت زده شی از محصولاتش؟ حالا یا بخاطر قیمت یا بخاطر شهرت مدرس و بعد از خرید و ارسال تیکت و نیاز به پشتیبانی، پاسخی نمیگیری و یا خیلی با‌‌‌‌ تاخیر و سردی پاسخ میگیری، چه حسی پیدا میکنی؟ حالا برعکس اون هم صادق هست. بریم تا این مشکلات ( موفقیت در کسب و کار اینترنتی ) رو برای همیشه در خودمون برطرف کنیم. با ما همراه باشید 🙂

۳ راز موفقیت و ۳ علت شکست در کسب و کار اینترنتی

آمادگی یادگیری و نحوه‌ شروع یک کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد، در ابتدا کمی سخت است و نباید شتاب زده عمل کرد.

در این مقاله می‌خواهیم اشتباهات و مراحل اصلی ایجاد و شروع یک کسب و کار موفق آنلاین را بیان کنیم.

 

۳ راز موفقیت در کسب و کار اینترنتی و آنلاین

سه کلید دستیابی برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی وجود دارد و هر شخصی که این سه اصل را پیاده‌سازی کرده است، به موفقیت چشم‌گیری در دنیای آنلاین حوزه کاری خود رسیده است.

 

۱- تمرکز بر صبر در کسب و کار اینترنتی

صبر یک شرط لازم برای شروع سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی و موفقیت در کسب و کار اینترنتی جدید است. در اصل نمی‌توان شغلی را بدون صبر و شکیبایی ایجاد و حفظ کرد.

افراد زیادی، آرزو دارند در کسب و کار خود موفق شوند، اما صبر لازم برای طی شدن روندهای کسب و کار و تحقق آن را ندارند. بنابراین صبر یک اصل ضروری و اساسی برای موفقیت در ‌کسب و کار اینترنتی است.

یک کلام:راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی مانند سرمایه‌گذاری در بازار بورس و طلا است. نیاز به صبر دارد تا سودآوری آن آغاز گردد.

موفقیت در کسب و کار اینترنتی

 

 ۲- متعهد بودن به سایت و کسب و کار اینترنتی

چیزی که شما را به عنوان یک کارآفرین آنلاین ارزشمند می‌کند، متعهد بودن است. مرحله اول تعهد در یک کسب و کار اینترنتی موفق، حل مشکلات کاربران و پشتیبانی از آنها است.

اگر به کسب و کار خود متعهد باشید، مشتریان بیشتری به شما اعتماد خواهند کرد. بنابراین موضوع کاری خود را طوری تعیین کنید که نیاز، مقطعی نباشد و در آینده و با رشد کسب و کار بتوانید روی مشتریان بیشتری، متمرکز شوید. برای این منظور، ابتدا رویکرد و مدل تجاری خود را روشن کنید.

به عنوان مثال: آیا قصد فروش محصولات فیزیکی خودتان توسط طراحی سایت و پشتیبانی سایت دارید؟ آیا می‌خواهید با بازایابی محصولات دیجی کالا شروع کنید؟ آیا می‌خواهید محصولات آموزشی و محتوایی بفروشید؟ در هر صورت، مدل ‌کسب و کار اینترنتی را انتخاب کنید که سابقه موفقیت در آینده را داشته باشد.

 یک کلام: کاری رو شروع کن که اونو دوست داری و صبحا به عشقش پا می‌شی. اگه کاری رو دوس نداری، نمیتونی بهش متعهد بشی، تلاش الکی نکن

 

۳- تعهد به مخاطب در کسب و کار اینترنتی

متعهد بودن به مخاطب و ایجاد ارتباطی نزدیک و صمیمی با آن مسیر واقعی موفقیت در کسب و کار اینترنتی است و باید روی آن متمرکز شد.

اول این را در نظر بگیرید که اولویت اول شما فروش نیست، بلکه فروش باید در راستای کمک به مشتریان و جذب آن‌ها باشد. مانند قانون جاذبه، هر چقدر با مشتریان خود واقعی و صمیمی باشید، طبعا مشتریان اعتماد و وفاداری بیشتری به شما خواهند داشت. علی رغم آنچه بسیاری از افراد باور دارند، مرز جدید در روابط و بازاریابی توجه به مشتری است.

یک کلام: تو کسب و کاری برید که بتونید خودتونو به کاربران، متخصص جلوه بدید و دوستتون داشته باشن، اونا ولتون نخواهند کرد. فراموش نشه که خودتونو براشون نگیرید و کمکشون کنید و هزاران بار بفروشید بهشون؛ ختم کلام

راز موفقیت و شکست در کسب و کار آنلاین

 ۴- روش صحیح بازاریابی اینترنتی:

روش صحیح بازاریابی اینترنتی در حوزه فعالیت خود، خیلی افراد این سه نکته را رعایت میکنند و شروع به کسب و کار اینترنتی و بازاریابی اینترنتی میکنند ولی چون یکسری اشتباهات پنهان در بازاریابی اینترنتی را شناسایی نمیکنند شکست میخورند. این اشتباهات در هنگام بازاریابی اینترنتی صورت میگیرد که ۶۰ درصد افراد با نادیده گرفتن این نکات بزرگ بازاریابی شکست میخورند.

این موارد باعث شده که در زمینه ی کسب و کار آنلاین خود شکست بخورند و کار خود را ادامه ندهند . در این مقاله نکاتی را که باعث شکست در کسب و کار اینترنتی شما میشود را به صورت کامل اموزش داده ایم که اگر ان نکات را در کسب و کار اینترنتی خود پیاده بکنید هرگز شکست نمیخورید…

۵- پرشور و حرارت باشید

شما درراهی قدم می‌گذارید که در صورت موفقیت در کسب و کار اینترنتی خود، بخشی یا تمام زندگی شما تغییر خواهد کرد. برای رسیدن به این مقصود شما می‌بایست انرژی و اشتیاق خود را بیش‌ازپیش کرده و آن‌ها را آشکار کنید. زیرا ما همیشه نسبت به آرزوهای خود و آنچه دوست داریم بی‌رحمیم. درواقع برای آنچه بسیار دوست داریم، تلاش لازم را انجام نمی‌دهیم درحالی‌که می‌بایست نهایت تلاش خود را بکنیم.

یا این‌که اگر شما از کاری که انجام می‌دهید رضایت کافی را نداشته باشید آیا تصور می‌کنید که واقعاً می‌توانید در آن کار به موفقیت برسید و یا در بازار رقابت امروز باقی بمانید؟ اگر هم با همه عدم علاقه خود در کار بتوانید خود را در گردونه رقابت حفظ کنید ولی مطمئناً به موفقیت‌های بزرگ دست نخواهید یافت.

موفقیت‌های بزرگ و استثنائی در صورتی به دست خواهند آمد که ما درزمینه آن کار، علاقه داشته باشیم کارکنیم و یا حداقل برای آن ارزش قائل باشیم. برای کسانی که با چنین حس و حالی کار می‌کنند، این‌که مجبور باشند برای آن کار حتی ۱۵ تا ۱۸ ساعت در روز وقت بگذارند نه‌تنها خسته‌کننده نیست بلکه موجب لذت آنان از کار خواهد بود. موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی و مالی تنها نیازمند صبر و کاری طاقت‌فرسا است. تنها زمانی امکان‌پذیر خواهد بود که شما در مورد آن کار احساس مثبتی داشته باشید.

۶- تکیه بر نقاط قوت

بگذارید با این امر روبه‌رو شویم، شما نمی‌توانید برای همه اطرافیان خود همه‌چیز و همه‌کس باشید. هرکدام از ما نقاط قوت و ضعفی داریم. برای آن‌که بتوانید مفید واقع شوید، می‌بایست نقاط قوت خود را شناسایی کنید و بر روی آن تمرکز بیشتری داشته باشید. شما زمانی می‌توانید بیشترین موفقیت را به دست آورید که تلاش خود را به سمتی که در آن می‌توانید بهترین باشید هدایت کنید.

به‌طور مثال اگر در فعالیت‌های اقتصادی ،شما در بازاریابی توانایی بیشتر دارید از آن نهایت بهره را ببرید. اما در بخش‌هایی از کار که در آن ضعیف هستید، کمک بگیرید و از آن ابایی نداشته باشید. برای تبدیل نقاط ضعف خود به نقاط قوت نیز تلاش کنید و برای آن از تعلیم و آموزش در حین کار بهره ببرید.

۷- هیچ‌گاه به شکست فکر نکنید

در رمان ” اصل و سرچشمه ” اینگونه نوشته شده: نه این در طبیعت بشر است و نه موجودیت حیات انسان که کاری را با رها کردن آن، آغاز کند. به‌عنوان یک کارآفرین و پیش‌قدم در انجام یک کار شما نیاز دارید که هدف خود را کاملاً باور کنید، آن زمان است که به موفقیت در کسب و کار اینترنتی خود میرسید. شما می‌بایست ایمان و اعتقاد قوی به خودتان، ایده‌ها، نظرتان و ظرفیت‌های خود داشته باشید.

خواندن این مقاله  25 نکته جهت طراحی و ساخت سایت فروشگاهی

باید از سایه تردید عبور کنید و به‌یقین و اعتماد در کار خود برسید. هر چه قدر میزان ایمان و اعتقاد خود را افزایش دهید، با سرعت بیشتری به اهداف خود دست خواهید یافت. هرچند که باید در این میان تعادلی وجود داشته باشد. تعادل بین اعتمادبه‌نفس و محاسبه دقیق خطرات کار به جهت دستیابی به هدف بالاتر. کارآفرین موفق، کارآفرینی است که خوب می‌تواند محاسبه کند و میزان خطر در کار را کاهش دهد تا به سود بالاتر برسد.

۸- سخت کار کردن

هر کارآفرین و نوآور موفقی به‌سختی کارکرده است. هیچ‌کس به این مهم، با نشستن و زول زدن به دیوار نرسیده است. “برایان تریسی” درباره این مطلب چنین گفته است، ” شما برای بقاء خود ۸ ساعت در روز کار می‌کنید، بیش از ۸ ساعت هرقدر زمانی که تلاش شما ادامه یابد در جهت موفقیت است.”  اگر از هر فرد موفقی در این زمینه سؤال کنید به شما خواهد گفت که در ابتدای شروع کسب‌وکار خود بیش از ۸ ساعت در روز کار می‌کرده است.

سعی کنید برای موقعیت تفریحات و کارهای متفرقه را تا مدتی فراموش کنید. تا زمانی که حقیقتاً بتوانید بر روی پای خود بایستید و قامت راست کنید. تا آن زمان یک سفر کوتاه هم می‌تواند برای شما ضرر باشد. همان‌گونه که اشاره شد، این‌گونه سخت کار کردن برای شما آسان خواهد بود اگر دیدگاه و ایده‌ای محکم برای اجرا داشته باشید و هدفی روشن که به دنبال آن، احساس شور و اشتیاق را در خود حفظ کنید.

۹-  راهکارهای جدید از طریق برقراری ارتباطات

برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی، شما با شرکتی که اداره می‌کنید مورد قضاوت واقع می‌شوید. با گروه مدیریتی که دارید، سیستم هدایتی که در نظر گرفته‌اید و همچنین استراتژی‌های ارتباط با همکاران خود. کسب‌وکار هر چه قدر هم که کوچک باشد نیازمند ارتباطات و استفاده از تجارب است. می‌توانید در ملاقات‌هایی که در کسب‌وکارهای مشترک دارید از افراد باتجربه بهره ببرید.

این بسیار مهم است که شما در ارتباط با همکاران فعال خود آن‌هایی را که می‌توانند به شما کمک کنند و برعکس آن‌ها که شمارا به عقب می‌خوانند بشناسید. برای موفقیت در این زمینه شما همواره نیازمند داشتن مهارت برقراری ارتباط خوب و مناسب هستید و همیشه می‌بایست نسبت به فرصت‌های جدید و امکان گسترش روابط خود هوشیار باشید.

۱۰- اشتیاق به یادگیری

شما حتماً نباید مدرک MBA و یا فارغ‌التحصیل دکترا در این زمینه باشید تا موفقیت در کسب و کار اینترنتی خود را تضمین کنید. در حقیقت کارآفرینان موفقی را می‌توان دید که حتی در مقطع دانشگاهی نیز تحصیلات خود را به پایان نرسانده‌اند. مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از میلیونرهای خودساخته از هوش متوسط برخوردار بوده‌اند. بااین‌وجود، به همه ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود توجه کرده‌اند و به زندگی اقتصادی موردنظرشان و اهداف شخصی خود دست‌یافته‌اند. آن ها هرگز از یادگرفتن و آموزش دیدن دریغ نکردند.

برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی، شما باید علاقه‌مند به سؤال کردن باشید، کنجکاوی خود را همیشه با خود داشته باشید و همیشه علاقه‌مند به یادگیری بوده و آغوش خود را برای دریافت معلومات بیشتر باز نگه‌دارید. مسلماً این علاقه در دنیای پرسرعت تغییرات تکنولوژی و شیوه‌های کسب‌وکار بسیار ضروری است.

۱۱-  پشتکار کلید موفقیت

هیچ‌کس تابه‌حال نگفته است که دستیابی به موفقیت در کسب و کار اینترنتی یا سنتی آسان است. گاهی علی‌رغم همه سخت‌کوشی‌ها و علایق شما، کار با شکست مواجه می‌شود. اگر به گذشته بسیاری از افراد موفق امروز نگاه کنید می‌بینید که با دارا بودن همه خصوصیاتی که بدان اشاره‌کرده‌ایم اما شکست‌هایی در حد ورشکستگی در کارنامه عملکرد خود دارند، اما به‌سرعت روی پای خود ایستاده‌اند تا آن شکست را سرآغاز شروع کاری بزرگ کنند.

رویکرد شما درصورتی‌که مبتنی بر ثبات قدم باشد و پذیرش رویارویی با شرایط مختلفی که گاهی ناامیدکننده است، موفقیت نیز می‌تواند از آن شما باشد. این را باید بیاموزید که بعد از هر شکست و زمین خوردنی باقدرت هر چه تمام‌تر از جا برخیزید و کار را از سر بگیرید. استواری شما در میزان اعتماد و باوری که به خود دارید نهفته است. به خاطر بسپارید که اگر ثابت‌قدم و استوار باشید هیچ‌چیز نمی‌تواند شمارا متوقف کند.

۱۲-  نظم و انضباط در کسب و کار

توماس هوکسلی گفته است، ” آنچه را که باید انجام دهید آن زمان که باید انجام شود بدان عمل کنید، چه دوست داشته باشید چه دوست نداشته باشید.” تأدیب نفس و نظم دادن به خود کلید موفقیت در این مرحله است.  قدرت آرزوها و تمایلات شمارا مجبور خواهد کرد که بهای موفقیت خود را بپردازید. آنچه را که دیگران دوست ندارند انجام دهند شما انجام دهید، کیلومترها به جلو بتازید و در جنگ تن‌به‌تن با خود به‌تنهایی بجنگید و برنده شوید.

چگونه به موفقیت در کسب و کار اینترنتی برسیم؟

تولید محتوا سایت برای هر کسب و کار اینترنتی پادشاه است و البته، شیوه ارتباطی مورد‌نظر شما با نوع شخص دیگری متفاوت خواهد بود.

در واقع شروع یک کسب و کار آنلاین بسیار ساده است و از طریق تولید محتوا به صورت مطالب دیجیتالی، ویدیو یا پادکست، با افراد ارتباط برقرار کنید.

اگر روابط اجتماعی خوبی دارید، پادکست راه‌اندازی کنید‌. مهارت تدریس و صحبت‌ با دیگران از طریق دوربین دارید‌، فیلم تولید کنید. در نویسندگی مهارت دارید از طریق مقالات ‌و وبلاگ نویسی با افراد ارتباط برقرار کنید‌. اهمیت پشتیبانی سایت برای مشتریان را نیز در نظر داشته باشید.

 

دو راه اصلی برای شروع درآمد اینترنتی و کسب درآمد آنلاین

شاید مطالعه این دو راه حل برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی شما بسیار کارآمد باشد.

۱- کسب درآمد از طریق بازاریابی محصولات دیگران

محصولات‌، خدمات‌، دوره‌های آموزشی‌، عضویت در سایت و موارد دیگر درآمد‌زایی از کسب و کار شما، توسط افراد و مشتریان‌تان خریداری می‌شود؛ بنابراین اگر تعهد به مشتری را پایه و اساس کار خود قرار ندهید‌، نمی‌توانید کسب درآمد کنید.

کسب درآمد از طریق بازاریابی محصولات دیگران یا همکاری در فروش طراحی سایت ، واقعا ساده است‌، به عنوان مثال: شما محصولی را به ۵۰۰ مشترک کانال آپارات یا پیج اینستاگرام خود توصیه می‌کنید و به ازای تعداد افرادی که محصول را خریداری کردند‌، کمیسیون یا سود بازاریابی دریافت خواهید کرد.

در واقع بهترین راه برای شروع درآمد آنلاین، بازاریابی وابسته (بازاریابی محصولات دیگران) است و برای موفقیت در اینکار، حداقل باید ۱۰۰ ایمیل از افراد حقیقی و تعداد کمی مخاطب داشته باشید‌.

موفقیت در بازاریابی آنلاین

فردی که سال‌ها تجربه در زمینه بازاریابی آنلاین داشته است. می‌داند که در ابتدای کار نیازی به محصولات خاص یا گران قیمت نیست و جذب مخاطب در درجه اول مهم است و این محقق نمی‌شود جز با محتوا‌نویسی با کیفیت و رایگان مانند همین مقاله‌ای که تا این لحظه در حال خواندن آن هستید 🙂

البته به این نکته توجه داشته باشید که باید به دنبال مخاطبان خود به واسطه بهبود سئو سایت قدرتمند در موتورهای جستجو باشید نه شبکه‌های اجتماعی.

رسانه‌های اجتماعی سودمند هستند‌، اما ماندگاری و مدت زمانی که مطالب شما توسط افراد دیده می‌شود ۲۴ ساعت است. اما ایندکس مطالب در گوگل ماندگاری چند ساله دارد و از این طریق مخاطبان بیشتری کسب خواهید کرد.

 

۲- ارائه پیشنهادات جذاب به مشتری کسب و کار خود

در کسب و کار خود باید علایق و اطلاعات مخاطبان خود را جمع آوری کنید و به آنها پیشنهادات رایگان و پولی ارائه دهید‌.

ارائه پیشنهاداتی مانند راهنمایی و مشاوره‌، فیلم یا کلیپ رایگان و یا خواندن محتوا و مقالات سایت‌، مشترک شدن در خبرنامه و هر چیزی که براساس علایق آنها باشد و در ازای آن دریافت ایمیل افراد باید باشد.

همان طور که می‌دانید، داشتن لیست ایمیل مشتریان، نبض موفقیت و مهم‌ترین دارایی و کلید موفقیت در کسب و کار اینترنتی است و به معنای واقعی کلمه، مشتریان بالقوه را تشکیل می‌دهد. در حقیقت لیست ایمیل‌، همان کانال توزیع کسب و کار و وجه نقد کسب و کارهای آنلاین است.

در یک کلام : سعی کن در ازای تولید محتوای رایگانت، یه چیزی از کاربر بگیری. حالا یا ایمیل یا نام یا شماره تلفن. سرمایه یک کسب و کار اینترنتی، اطلاعات کاربران سایت است و میلیون‌ها تومن ارزش دارد.

بازاریابی اینترنتی کلید موفقیت در کسب و کار آنلاین

۱۲ دلیل شکست کسب و کارهای اینترنتی نوپا

در این بخش از مقاله در سایت دالین وب ۱۰ مورد از دلایل مهمی که طبق تجربه باعث شکستو نرسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی در مراحل اولیه شروع کار می‌شوند و راه های مقابله با آنها را بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

۱ – نبود تعهد

شاید شما هم از جمله افرادی باشید که بارها در رابطه با علاقه شان به شروع یک کسب و کار آنلاین جدید با اعضای خانواده یا دوستان خودشان صحبت می‌کنند اما هیچ وقت خود را متعهد به شروع این کسب و کار اینترنتی نمی کنند و همیشه منتظر لحظه مناسب برای شروع کار هستند. این افراد فقط به آمال و آرزوهای خودشان فکر می‌کنند بدون این که سعی کنند آنها را عملی کنند و این یکی از دلایل نرسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی است.

خواندن این مقاله  ۴ راز شگفت انگیز قبل از انتخاب هاست مناسب

۲ – برنامه‌ریزی ضعیف در کسب و کار آنلاین

ممکن است سرانجام کسب و کار اینترنتی را شروع کنید اما بدون این که از قبل برنامه ریزی‌های لازم برای پیامدهای اقتصادی، احساسی، روحی و فیزیکی کار خودتان را انجام داده باشید. پول و سرمایه کافی را جمع آوری کرده و تحقیقات مورد نیاز را نیز انجام داده باشید. در نتیجه، خیلی زود موجودی و ایده‌های کسب و کار اینترنتی شما به پایان می‌رسد بدون این که طرح و برنامه ای برای برگشتن به مسیر اصلی داشته باشید. این ویژگی کسب و کار اینترنتی، یعنی برنامه ریزی دقیق را جدی بگیرید.

۳– عدم اقدام

یکی دیگر از دلایل شکست در کسب و کارهای اینترنتی این است که شاید اقدامات لازم را انجام نداده باشید؛ یا این که به دلیل تازه کار بودن در کسب و کار جدیدتان اقدامات شما در راستای موفقیت کسب و کارتان نباشد و بنابراین فقط وقت خودتان را هدر می‌دهید. به شما پیشنهاد می کنم یک مشاوره شروع کسب و کار اینترنتی را که یکی از ویژگی های کسب و کار موفق است در برنامه خود قرار دهید.

۴- اتلاف وقت در شبکه‌های اجتماعی

ممکن است تلاش کنید که تعداد دنبال کننده‌ها یا فالوورهای اینستاگرام و فیسبوک‌تان افزایش دهید اما به جای اقدام هدفمند کل روز را بی هدف در شبکه‌های اجتماعی سپری کنید. حتما بیاموزید کهموفقیت در کسب و کار اینترنتی چگونه است .

۵-  عدم شناخت بازار و نیاز مخاطب

کیت کوپر مدیرعامل لابراتوار (دنجر فُرت) میگوید:

(محصولاتی که استارتاپ ها تولید می‌ کنند، در رفع نیازهای مشتریان آنقدر ارزش آفرینی ندارد که پولی برای خرید آنها بپردازند) شبیه ترین مثال برای این مورد این است که شما یک غذای خیلی خوشمزه برای خانواده تدارک دیده اید؛ ولی فقط یک نفر مایل به خوردن غذاست، به این معنی که افراد کمی خواستار غذایی که شما درست کرده اید، هستند. اما به این معنی نیست که غذای شما بدمزه بوده است.

برای تولید محصول و خدمات شما باید قبل از اینکه محصول را به مرحله اجرا و فروش برسانید، همیشه این سوال را از خودتان بپرسید که:

آیا این محصول به درد مشتری میخورد؟

آیا ما مشتری مناسب برای محصول خودمان انتخاب کردیم؟

شاید محصول ما با کیفیت ترین محصول ممکن در بازار باشد، ولی ممکن است مشتری برای محصول ما ارزشی قائل نباشد. البته بعضی اوقات ممکن است رقبای ما محصول را با کیفیت عالی تر با تبلیغات بهتری ارائه دهند.

هر قدر برای مشتری ارزش قائل شویم، به همان میزان مشتری برای ما و محصولات ما ارزش قائل خواهد شد. از اهمیت این موضوع غافل نشوید که هر چقدر هم ما تلاش کنیم رضایت مشتری را جذب کنیم اما اگر نیاز مخاطب در آن بازار نباشد، شما را با شکست مواجه می‌کند.

 

۷- نداشتن طرح کسب و کار

نداشتن طرح کسب و کار یا داشتن یک طرح بدون اطلاع از این که چطور می‌توان به اعداد و ارقام یا اهداف مشخص شده در آن تحقق بخشید یکی دیگر از دلایل عدم موفقیت در کسب و کار اینترنتی است که البته این موضوع در کسب و کارهای اینترنتی در ایران بسیار مشهود است.

۸- دیده نشدن کسب و کار آنلاین

شاید شما هم به جای این که سعی کنید دیده شوید، خودتان را در پس موانعی (مثلاً لپ تاپتان) مخفی می‌کنید. پس چرا کسب و کار اینترنتی را انتخاب کرده‌اید؟

۹ – انجام همه کارها به تنهایی

ویژگی کسب و کار اینترنتی این نیست که سعی کنید خودتان همه کار را انجام دهید بدون این که از دیگران پشتیبانی و کمک بگیرید. تصمیم می‌گیرید که از هیچ فرد حرفه‌ای درخواست کمک نکنید و خودتان به تنهایی همه چیز را متوجه شوید، این یکی از دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی است.
هر هفته ساعت‌ها صرف انجام کارهای غیرمرتبط با درآمدزایی می‌کنید مثل اصلاح مشکلات فنی و سخت مربوط به وبسایت یا لیست ایمیل تان. بنابراین در نهایت سردرگم و گیج شده و به دلیل عدم دستیابی به نتایج مطلوب از کارتان خسته و ناامید می‌شوید و به این نتیجه می‌رسید که به هیچ وجه آماده طی کردن مسیر طولانی پیش روی خودتان نیستید.

۱۰- مقایسه با دیگران

گاهی اوقات شبکه‌های اجتماعی می‌توانند خطرناک باشند، اگر باعث شوند شما نسبت به موقعیت فعلی خودتان حس مثبتی نداشته باشید. نگاه کردن به آنچه دیگران انجام می‌دهند و تحت تاثیر نتایج بدست آمده توسط آنها قرار گرفتن، می‌تواند برای کسب و کارهای اینترنتی یک خطر بسیار مهم باشد. مقایسه باعث تحلیل رفتن خلاقیت شما شده و در شما نسبت به خودتان حس نگرانی و تردید ایجاد می‌کند.

از جمله نگرانی نسبت به این که احتمالاً به اندازه کافی خوب، باهوش، جوان، بزرگسال یا محبوب نیستید، درآمد اینترنتی تان کافی نیست یا در مجموع دچار مشکل و نقصی هستید. این تفکرات می‌توانند باعث ایجاد آسیب‌های جدی به اعتماد به نفس شما شوند و همچنین علت شکست در کسب و کار اینترنتی شما باشند.

گریر ویگنال می گوید من به شخصه در سال اول با این چالش روبرو شدم، به دیگران نگاه می‌کردم و موقعیت خودم را با موفقیت‌های آنها مقایسه می‌کردم. بخصوص با توجه به این که در یک گروه فیسبوکی مخصوص کارآفرین‌ها عضو بودم که در آن اعضاء در رابطه با موفقیت‌های خودشان با هم صحبت می‌کردند.

قطعاً یک موفقیت باعث ایجاد موفقیت‌های بعدی می‌شود اما آنچه من به شخصه درک کردم این بود که وقتی هر روز به دستاوردهای خیره کننده دیگران نگاه می‌کنیم، حس سرخوردگی به ما دست می‌دهد و اگر ما هم به چنین نتایجی نرسیده باشیم، انگیزه خودمان را از دست می‌دهیم.

۱۱- نداشتن خلاقیت

داشتن خلاقیت در کسب و کار، یکی از مهمترین عوامل رشد و پیشرفت در خرید و فروش موفق است. خلاقیت به کارگیری توانایی های ذهنی برای ایجاد یک ایده تازه است. خلاقیت شامل تولید چیزی است که هم اصیل و هم ارزشمند باشد. این روزها افزایش اطلاعات ناشی از اینترنت، شبکه های اجتماعی و خبرگزاری ها، باعث از بین رفتن خلاقیت شده است.

این خلاقیت، تنها به ارایه ی راه حل خلاقانه محدود نمی‌شود؛ بلکه تمام چالش های روزانه یک کسب و کار را نیز در بر می‌گیرد. هنوز هم بسیاری از افراد برای پیدا کردن پاسخ موردنظر، سراغ راه حل های قدیمی می روند.

اما واقعیت این است که اکثر استراتژی هایی که در دوران مدرسه یاد گرفته‌ایم قدیمی شدند و پاسخگو نیستند. راز دوام آوردن در چنین شرایطی، این است که از استراتژی‌های خلاقانه خودتان استفاده کنید. امروزه فرهنگ و تکنولوژی همواره در حال تغییر هستند و تنها منابع قابل اعتماد، توانایی یاد گرفتن سریع و خلاق بودن نسبت به رقبا است.

کریس لوییس در کتاب خود، راه هایی برای افزایش خلاقیت کارآفرینان ارائه داده است که میتواند به شما کمک کند تا از آنها برای تقویت کسب و کارتان و جلوگیری از شکست استفاده کنید.

۱۲- عدم ارزیابی کسب  و کار اینترنتی

ارزیابی به صورت منظم یک فعالیت مهم مدیریتی است که به سازمان اجازه می دهد سلامت و جایگاه بازار خود را ارزیابی کرده و در صورت لزوم این جایگاه را به تناسب تغییر دهد. این بررسی کلی ممکن است مبنایی برای بهبود مستمر مدل کسب و کار شده یا تبدیل به محرک، برای ایجاد تغییرات جدی و نوآوری در مدل کسب و کار گردد.

زمانی می‌توان درباره عدم موفقیت یا موفقیت در کسب و کار اینترنتی صحبت کرد، که راه های رفته را آنالیز و بررسی کنید. بدون ارزیابی مرحله به مرحله، همچنین ارزیابی نتایج نمی توان متوجه شد تا چه اندازه به هدف و مقصود نزدیک شده‌اید.

ناتوانی در ارزیابی

همانطور که در صنایع مختلف دیده شده است؛ ناتوانی در انجام بررسی های منظم، موجب عدم تشخیص به موقع مشکلات شده و حتی ممکن است منجر به نابودی شرکت گردد. زمانی که بحران هایی مانند همه گیری کرونا ویروس در یک سازمان می رسد،‌ مدیران اجرایی باید بتوانند هم اثر آنی و هم اثر بلند مدت آن را بر مدل کسب و کاری خود ارزیابی کنند.

همه ما می‌دانیم که ویروس کرونا بر کسب و کارها تاثیر زیادی گذاشته و بازار خرید و فروش را سست کرده است. پس اگر مدیریت و ارزیابی درستی نداشته باشید راه درآمد و خرید و فروش تان نابود میشود. به علاوه در صورت نبودن ارزیابی صحیح، نمی توان متوجه شد که در مسیر درستی در حال حرکت می باشید یا خیر.

اگر مسیر را از همان ابتدا اشتباه رفته باشید، کسب و کار برایتان سخت و زجر آور می شود. برای کسب درآمد موفق در ایران ارزیابی را فراموش نکنید!!

روش‌های مقابله با شکست در کسب و کارهای اینترنتی

۳ راز موفقیت و ۳ علت شکست در کسب و کار اینترنتی

اما چطور می‌توان با ۱۰ دلیل ذکر شده برای شکست کسب و کارهای اینترنتی نوپا مقابله کرد؟ در ادامه بصورت کامل هر کدام از مورد را توضیح میدهیم.

خواندن این مقاله  اهمیت انجمن یا فروم در بهبود کسب و کار اینترنتی

۱-تعهد کاری داشته باشید

تصمیم بگیرید که کار مورد نظرتان را انجام دهید و نسبت به انجام آن متعهد شوید. در نیمه راه نباید کار را رها کرد.

۲- از قبل برنامه‌ریزی کنید

هر چقدر می‌توانید سرمایه جمع آوری کنید و تحقیقات لازم را انجام دهید. به چه نرم افزارهایی نیاز دارید؟ از چه برنامه‌های بازاریابی اینترنتی استفاده خواهید کرد؟ با سایر کارآفرین‌‌ها تماس گرفته و توصیه‌های آنها را بشنوید. تحقیق کنید که در ابتدای کار چه روش‌هایی برای آنها جواب داده و چه روش‌هایی با شکست روبرو شدند؟

۳- ثابت قدم باشید!

در انجام اقدامات لازم جهت رسیدن به موفقیت، پایدار و ثابت قدم باشید. پیام نهایی شما چیست؟ مشتریان ایده آل شما چه کسانی هستند؟ کجا می‌توانید آنها را پیدا کنید؟ سعی دارید چه مشکلی را برای آنها حل کنید؟ چطور می‌توانید از اقدامات خودتان کسب درآمد کنید؟

۴- استفاده مفید از شبکه‌های اجتماعی

از شبکه‌های اجتماعی به صورت هدفمند استفاده کنید و بی هدف در آنها به گشت و گذار نپردازید. پس از این که وارد اکانت خودتان شده و کار لازم را انجام دادید، از آن خارج شوید. دور ماندن از شبکه‌های اجتماعی به شما اجازه می‌دهد که بر خلاقیت و پیشرفت خودتان تمرکز کنید و اقدامات دیگران تمرکز شما را بر هم نزند که این یکی از دلایل عدم موفقیت در کسب و کار اینترنتی است.

۵- انتخاب مخاطب هدف

به صورت واضح و شفاف مشخص کنید که قرار است به چه کسانی کمک کنید. سفارش طراحی وبسایت ، صفحه فیسبوک و سایر پلتفرم‌های بازاریابی اینترنتی خودتان را متناسب با مشتریان ایده آلی که قصد جذب آنها را دارید طراحی کنید.

شاید توانایی کمک کردن به طیف وسیعی از افراد مختلف را داشته باشید اما این روش باعث ایجاد ابهام در پیام شما و سردرگمی افراد نسبت به کاری که شما انجام می‌دهید، می‌شود. رشته و تخصص موردنظرتان را انتخاب کرده، راجع به آن تحقیق کرده و خودتان را مطابق با آن تبلیغ کنید.

۶- یادگیری و آموزش دیجیتال مارکتینگ

برای دستیابی به موفقیت در کسب و کار اینترنتی خودتان ، فروش را یاد بگیرید. این احتمال وجود دارد که دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات کسب و کار اینترنتی شما، موفق به جذب مشتریان موردنظرتان شود، بنابراین بسیار مهم است که بتوانید آنها را به مسیر مورد نظرتان هدایت کنید.

۷- تدوین یک طرح کسب و کار

داشتن طرح کسب و کار ضروری است و یکی از دلایل مهم موفقیت در کسب و کار اینترنتی است. حداقل درآمد اینترنتی که برای بقای کارتان باید کسب کنید، چقدر است؟ چطور می‌توانید از کسب این درآمد اطمینان حاصل کنید؟ درآمد ایده آلی که برای رسیدن به موفقیت باید داشته باشید، چقدر است؟ برای رسیدن به این هدف به چه تعداد مشتری و یا چقدر فروش نیاز دارید؟

درک و تشخیص نرخ تبدیل باعث می‌شود که اعداد و ارقام مفهوم پیدا کنند و متوجه می‌شوید که به عنوان مثال، برای رسیدن به اهدافتان به چه میزان مخاطب نیاز دارید. معمولاً نرخ تبدیل خریدهای آنلاین ۱ درصد است، پس خودتان محاسبات لازم را انجام دهید تا متوجه شوید برای رسیدن به هدفتان به چه تعداد مخاطب نیاز دارید.

۸- هر روز دیده شوید

سعی کنید برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی هر روز تا جای ممکن دیده شوید، حتی استفاده از تصاویر خودتان یا استفاده از ویدیو می‌تواند بهتر باشد. معمولاً مردم با ویدیو و عکس ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند تا محتوای متنی. بله، جای تردید وجود ندارد که برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی نیاز به دیده شدن دارید.

۹- مشاوره کسب و کار اینترنتی

سعی کنید در انجام کارهای سخت از توصیه و پشتیبانی افراد حرفه‌ای کمک بگیرید. گاهی اوقات به خصوص در ابتدای کار، ممکن است سرمایه مورد نیاز را نداشته باشید، پس سعی کنید گزینه مناسب را انتخاب کنید. نیازی نیست که برترین استعدادهای بازار را برای مشاوره کسب و کار اینترنتی انتخاب کنید. کار را با دریافت کمی پشتیبانی و کمک‌هایی شروع کنید که از پس هزینه‌های آن برمی‌آیید.

۱۰- خودتان را با دیگران مقایسه نکنید!

برای مقابله با شکست در کسب و کارهای آنلاین از مقایسه کردن خودتان با دیگران دست بردارید. دنیای اینترنت پر از کارآفرینان آنلاین است. سعی کنید غرق کارهای دیگران نشوید و بیش از حد به اقدامات و گفته‌های دیگران توجه نکنید. مطمئنا آشنایی با روش‌هایی که برای دیگران کار کرده یا کار نکرده اند، به شما کمک می‌کند اما سعی کنید بیش از حد غرق موفقیت‌ها و دستاوردهای دیگران نشوید.

هر کسی در مسیر خودش قرار دارد، پس سعی کنید شما هم تمرکزتان را بر مسیر حرکت خودتان حفظ کرده و مرحله به مرحله به جلو حرکت کنید. گاهی اوقات شبکه‌های اجتماعی می‌توانند تاثیرات مخربی داشته باشند، پس سعی کنید گروه‌هایی را که حس خوبی در شما ایجاد نمی کنند، ترک کنید یا اعلامیه‌های آنها را غیرفعال کنید.

۳ قفل شکست در کسب و کار اینترنتی و آنلاین

دلایل اصلی عدم موفقیت در کسب و کار اینترنتی چیست ؟

قفل شماره یک: فقط متمرکز شدن بر روی محصول

اگر می‌خواهید یک کسب و کار اینترنتی طولانی و موفق داشته باشید، باید مخاطبان را در اولویت اول و انتخاب محصول را در اولویت دوم قرار دهید.

قبل از فروش محصولات، ابتدا به نکات زیر توجه کنید:

  • ابتدا توجه کنید مخاطبان شما چه کسی هستند و بهترین راه برای کمک به آنها چیست؟
  • چگونه محصول را می‌توانید تحویل بدهید و برای ارسال آن از چه شیوه‌ای استفاده می‌کنید؟
  • چه چیزی در زندگی خود کسب کرده‌اید‌(چه رسالتی را آغاز نموده‌اید)؟ به نظر شما چه کسی می‌تواند از آن بهره ببرد؟

اگر مدت طولانی تجربه کار حرفه‌ای دارید‌، مطمئناً می‌توانید در این زمینه، کسب و کار اینترنتی خود را ایجاد کرده و درآمد‌زایی کنید‌. بنابراین هیچ محصولی را به طور تصادفی انتخاب نکنید، بلکه براساس عشق و ارائه خدمات به مشتریان در نظر بگیرید.

 

قفل شماره دو: ایجاد نکردن محتوا برای دو مخاطب

اشتباه بزرگ بعدی کسب و کار اینترنتی در نظر نگرفتن دو مخاطب در ایجاد محتوا است.

اما معنی دو مخاطب چیست‌؟ آنچه موفقیت در کسب و کار اینترنتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، علاوه بر مخاطبان انسانی، توجه به گوگل به عنوان یک مخاطب است.

در واقع انسان و الگوریتم گوگل، دو مخاطب کسب و کار اینترنتی هستند.

محتوایی که برای مخاطبان انسانی ایجاد می‌شود، بایدکمک کننده و جوابی به سوالات آنها باشد و با الگوریتم‌های گوگل، سازگار باشد. به یاد داشته باشید ما در عصر اینترنت و دنیای الگوریتم‌ها از جمله الگوریتم YouTube‌، الگوریتم فیس‌بوک، الگوریتم گوگل‌، الگوریتم اینستاگرام و هر بستر دیگری که بر پایه خدمات SEO است، سر و کار داریم. بنابراین تقریباً برای ایجاد هر محتوایی‌، باید این دو مخاطب را در ذهن داشت.

 

قفل شماره سه: تمرکز بیش از حد بر فروش محصول

درسته که استراتژی فروش، تأثیر زیادی بر موفقیت در کسب و کار اینترنتی دارد، اما فروش موفق به زمان نیاز دارد. به عنوان مثال: جمع آوری ایمیل مشتریان به معنای فروش در آینده می‌باشد و از طرف دیگر، شبکه‌هایی مانند فیس‌بوک با دارا بودن مخاطبان زیاد، روزانه درآمد کسب می‌کنند. بنابراین‌، هر لحظه از زمان در کسب و کار، از راه‌اندازی تا سود‌دهی به معنای فروش است.

یک کلام: سود فقط این نیست که شما چیزی بفروشید، اعتبار یک کسب و کار اینترنتی بزرگترین سود شماست.

در ابتدا، برای داشتن یک ریتم فروش خوب، باید به نکات زیر توجه کنید:

  • تولید بستر محتوا برای ایمیل‌، YouTube‌، وبلاگ و غیره
  • ایجاد خبرنامه و یا بستری برای ثبت ایمیل مشتریان
  • طراحی ایمیل‌های جذاب و ارسال به مشتریان

علاوه بر توجه به عوامل موثر بر رونق کسب و کار، باید به عوامل شکست در کار هم توجه ویژه‌ای کرد. همیشه سعی کنید دیدتان به استراتژی یک دید دائمی و یکنواخت نباشد تا در شرایط بحرانی بتوانید بهترین عملکرد و تصمیم را بگیرید.

عوامل موثر در رونق کسب و کار اینترنتی

 

در پایان برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی سود‌آور باید به نکات زیر توجه کرد:

  • صبور بودن
  • متعهد بودن
  • آمادگی برای شکست‌ها
  • انتخاب یک بستر و موضوع مناسب
  • شروع به ایجاد محتوا‌نویسی
  • یادگیری مداوم
  • به یاد داشتن هدف از راه اندازی کسب و کار در طول فعالیت

اگر درباره موارد گفته شده تجربه و یا داستانی دارید، از طریق تیکت در زیر همین مقاله، آن را با ما به اشتراک بزارید.

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بوده است، لطفا نظرات خود را از طریق کامنت به ما منتقل کنید تا روحیه بگیریم

در ادامه، چند مقاله در بخش کسب و کار اینترنتی را قرار خواهیم داد.

۵ راز شگفت انگیز برای شروع کسب و کار اینترنتی خانگی

فروش میلیاردی با طراحی و داشتن فروشگاه اینترنتی

شرکت طراحی سایت در شیراز

۳ روش عملی شروع کسب و کار اینترنتی پر درآمد

طراحی سایت شرکتی برای مشاغل (راهنمای جامع)

۹ راهکار عملی کسب درآمد در کسب و کار اینترنتی نوپا

موفق باشید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
اشتراک گذاری:
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد ۳ راز موفقیت و شکست کسب و کار اینترنتی

امکان ثبت نظر جدید بسته شده است.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

مشاوره رایگان و ثبت سفارشات
جهت تماس کارشناسان دالین وب، شماره تماس و بازه زمانی مناسب خود را وارد کنید.

...The Future is Yours