قبل از پرداختن به موضوع کسب و کار اینترنتی بیایید چند سال برگردیم به عقب …
یادتون هست وقتی مدرسه میرفتیم چقدر فرمول ریاضی و عناصر شیمی حفظ میکردیم؟
چقدر خانوادههامون میگفتند درس بخون تا جای خوب استخدام بشی. تا شغل آبرودار و موقعیت اجتماعی خوب داشته باشی.
اون موقع گوگلی وجود نداشت که تمام اون فرمولها توش باشه. پر آبترین رودخانه در اروپا، موسس سلسله اشکانیان، مرتفعترین قله ایران و …
الان همه این اطلاعات در گوگل و به فاصله چند ثانیه با یک سرچ ساده در دسترس همه ماست.
حتی متخصصترین اساتید و پزشکان نمیتوانند فقط به اطلاعات و تحصیلات دانشگاهی خود اکتفا کنند؛ و بطور مستمر به کمک اینترنت به جدیدترین روشهای علمی و تحقیقات دانشگاهی جهان، دانش خود را بهروز نگه میدارند.
دوست دارم یه رازی رو به شما بگم؛ پس گوشتون رو جلو بیارید تا بگم: دیگه با رقابت در اطلاعاتی که همه جا در دسترس همه هست نمیشه به جایی رسید.
در دنیای امروز برای داشتن یک شغل نون و آب دار اینترنتی، به مهارت های جدید پولسازی نیاز داریم.
زمانی که هدف خود را به کمک این مقاله انتخاب نمودید و تصمیم خود را گرفتید. ممکن است با این سؤال مواجه شوید که چگونه باید شروع کنیم؟ برای این منظور شما به سه روش زیر میتوانید کسب و کار اینترنتی از صفر خود را آغاز نمایید.
- راه اندازی کسب و کار آنلاین برپایه شبکههای اجتماعی
- ساخت کسب و کار بر پایه طراحی سایت
- شروع کسب و کار اینترنتی برپایه مولتی بیزینس (استفاده ترکیبی از ابزارهای مختلف موجود)
در ادامه درباره هر یک، به طور مفصل توضیح خواهیم داد تا شما کسب و کار اینترنتی از صفر خود را آغاز کنید. با ما همراه باشید.
کسب و کار اینترنتی چیست؟
بطور کلی هر خدمت یا کالایی که از طریق اینترنت ارائه میشود، نمونهای از کسب و کاری اینترنتی است. به عنوان مثال در چند سال گذشته برای خرید لباس به بازار میرفتید اما الان فروشگاههای اینترنتی یا صفحات مختلفی در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام هستند که میتوانید برای بررسی و خرید به آنها مراجعه کنید. یا برای شرکت در یک کلاس مجبور بودید که بصورت حضوری مراجعه کنید اما امروزه به دلیل شیوع کرونا بیشتر کلاسها بصورت وبینار برگزار میشود.
توجه داشته باشید که اینها فقط یک مثال ساده از کسب و کار آنلاین بود و راههای زیادی وجود دارد که بتوانید کسب و کار خودتان را داشته باشید و از اینترنت پول در بیاورید. کسب و کارهای سنتی زیادی وجود دارد که میتوانند از طریق اینترنت فروش خود را افزایش دهند. اگر هنوز کسب و کار اینترنتی از صفر خودتان را راهاندازی نکردید، پیشنهاد میکنم کمی جستجو کنید و میبینید که رقبای شما در اینترنت حضور دارند و بیشتر میفروشند.
کسب کار اینترنتی مانند هر نوع کسب و کاری نیاز به تجربه و تلاش دارد و اینطور نیست که براحتی شب بخوابید و برایتان پول واریز شود! این تفکر اشتباه در هر کاری وجود دارد و بسیاری میخواهند بسرعت درآمد میلیونی داشته باشند.
برای کسب درآمد اینترنتی، ابتدا باید بتوانید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید و برای به درآمد رسیدن تمام انرژی خودتان را برایش خرج کنید. اگر دنبال ایده برای کسب درآمد اینترنتی هستید، خواندن این مطلب میتواند برای شما مفید باشد.
۳ روش راهاندازی کسب و کار اینترنتی از صفر و کسب درآمد
برای قدم گذاشتن در بازار آنلاین و شروع کسب و کار اینترنتی از صفر راه های زیادی وجود دارد. در این قسمت ۳ مورد از کاربردی ترین روش ها را برای شما نام میبریم.
۱- راه اندازی کسب و کار آنلاین از طریق شبکههای اجتماعی
آیا شبکههای اجتماعی میتواند کسب درآمد قابل توجهی داشته باشد؟ در جواب باید گفت که میتوانید روی شبکههای اجتماعی بهعنوان پلتفرمهای آنلاین فروش کالا و یا خدمات استفاده کنید. شبکههای اجتماعی یکی از مهمترین ابزارها برای معرفی خود، خدمات و محصولات در عرصه کسب و کار آنلاین می باشد. با گسترش اینترنت در ایران و جهان، همه روزه هزاران نفر به شبکههای اجتماعی خود سر خواهند زد و فعالیت حرفهای و کاری در این زمین بسیار مورد توصیه مجموعه دالین وب میباشد و این گسترش به نحوی خواهد شد که از نتایج آن شگفت زده خواهید شد.
شاید برای شما سوال باشد که به چه نحوی میتوانیم محصولات خود را از طریق شبکههای اجتماعی به فروش برسانیم! در جواب باید گفت که میتوانید روی محصولات خود شمارهگذاری کرده و به راحتی از طریق پلهای ارتباطی متنی این نرم افزارها، شماره حساب خود را ارسال نمایید تا کاربران بتوانند پرداخت خود را انجام و محصول شما را دریافت نمایند.
راه اندازی کسب و کار آنلاین از طریق اینستاگرام
شبکه اجتماعی اینستاگرام یکی از پلتفرمهایی است که بهصورت رایگان این امکان را به شما میدهد که به فروش کالا و یا خدمات و راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر خود بپردازید. این شبکه که مخصوص اشتراکگذاری عکس و فیلمهای کوتاه است وسیله خوبی است که از این طریق میتوانید برندینگ خود را قوی کنید. محصولات خود را بفروشید، میتوانید بهراحتی با کاربران خود در تماس باشید و… .
فقط به یک گوشی هوشمند برای شروع کسب و کار اینترنتی از صفر خود، نیازمندید و به همین سادگی امکان کسب درآمد آنلاین برای شما فراهم میباشد!
راه اندازی کسب و کار اینترنتی از طریق تلگرام
شبکه اجتماعی بعدی که به بررسی آن میپردازیم، تلگرام است. شاید بگویید که تلگرام فیلتر شده باشد. ولی واقعاً مشکلی نیست. طبق آمار فقط یک هشتم از کاربران تلگرام با فیلترینگ کم شده است که رقم قابلتوجهی در مقابل کاربران موجود نیست پس با خیال راحت به سراغ آن بروید.
راههای زیادی برای کسب درآمد در تلگرام وجود دارد که یکی از راههای آن ایجاد کانالهای تلگرامی است. میتوانید از رباتها برای کسبوکار خود استفاده کنید. همچنین بسیاری روشهای دیگر که در بخش اینستاگرام توضیح داده شد را میتوان برای تلگرام نیز استفاده نمود.
راه اندازی کسب و کار آنلاین از طریق آپارات
سرویسدهنده آپارات یکی از سرویسهای رسانهای است. میتوانید علاوه بر تقویت کسبوکار شخصی خود، از آپارات کسب درآمد داشته باشید.
درواقع در ازای تولید محتوا در سایت آپارات که در واقع تولید محتوای ویدئویی است، میتوانید از آپارات هزینه دریافت کنید. این سرویسدهنده شاید از دیگر سرویسدهندههای خارجی بهتر باشد چراکه مخاطب شما بومی کشور ایران است. این برای کسبوکار شما مناسبتر خواهد بود و در واقع ترافیک هدفمندتری خواهید داشت. در نهایت در نرخ بازدید از سمت گوگل نیز رشد شایانی را تجربه خواهید نمود.
شروع کسب و کار اینترنتی از صفر در یوتیوب
شبکه اجتماعی یوتیوب که یکی از سرویسهای اشتراکگذاری فیلم در جهان است که میتواند گزینه مناسبی برای دیده شدن کسبوکار شما باشد. میتوانید به این وسیله حتی درآمد دلاری کسب کنید و همینطور ویدیو خود را به جهان ارائه نمایید.
جمعبندی
در این بخش ۴ روش راهاندازی کسب و کار اینترنتی از صفر به وسیله شبکههای اجتماعی را بررسی کردیم.
شبکههای اجتماعی رسانهای مانند اینستاگرام و آپارات میتوانید گزینههای خوبی برای مخاطب هدف شما باشد. بهطور ویژه تمرکز روی شبکههای داخلی مانند آپارات، نماشا، تماشا و… میتواند کسبوکار شما را بیشتر از پیش رونق دهد.
۲- راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر با طراحی سایت
طراحی سایت ، بزرگترین و مهمترین ابزار برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر میباشد که امکانات بی شماری را برای شما به همراه میآورد. امکاناتی نظیر فروش آنلاین و اتوماتیک محصولات، نوشتن مطالب و مقالات در دسته بندی های مشخص و مرتب، افزودن بی نهایت عکس به برگه و صفحات، دریافت اطلاعات کاربران، عضویت کاربران و هزاران امکانات دیگر که خیال شما را از بابت معرفی خدمات و محصولات راحت خواهد کرد.
یکی از عوامل اصلی برتری وبسایت نسبت به دیگر روش های راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر . وجود موتور قدرتمند گوگل برای معرفی محصولات و خدمات شما در وب میباشد که گوگل را به راحتی در اختیار خود خواهید گرفت.
همچنین خدمات گرافیک و ظاهر فوق حرفهای وبسایت خود، گزارشات دقیق از فروش و عضویت اعضا از قابلیتهای بینظیر وبسایت میباشد.
۳- راه اندازی کسب و کار اینترنتی از طریق مولتی بیزینس
شاید برای اولین بار هست که با واژه مولتی بیزینس آشنا میشوید و برای شما سوال است که در مقابل وجود سایت، مولتی بیزینش چه روشی میباشد که اینقدر حائز اهمیت میباشد. در پاسخ باید گفت که مولتی بیزینس در واقع ترکیب چندین روش راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر میباشد. به این صورت که از کلیه مزایای هر روشی برای جذب ترافیک کاربران، فروش و معرفی خدمات خود استفاده نمایید.
در واقع استفاده از مولتی بیزینس، راز موفقیت و ثروت اکثر افراد موفق دنیاست.
بسیار عالی خواهد بود که شما کسب و کار آنلاین داشته باشید. ترکیبی از وب سایت، اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، آپارات و دیگر رسانه ها و نرم افزارهای موجود در جهان را داشته باشید. هر کاربری را به روشهای مختلف به سمت خود بکشانید و خدمات و محصولات خود را به کاربر ارائه کنید.
استفاده از مولتی بیزینس از قیمت طراحی سایت آغاز میگردد و سعی بر این میگردد که از مابقی روشها برای تجمیع کاربران به وبسایت استفاده گردد.
چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟
این بخش از مقاله بیشتر به درد افرادی می خورد که قصد دارند با هزینه کمی کسب و کار اینترنتی از صفر خود را به دست خودشان راه اندازی کنند. از انتخاب حوزه کاری گرفته تا راه اندازی سایت یا طراحی فروشگاه اینترنتی ! در این قسمت دقیقا به شما می گویم که چه طور با کمترین هزینه و سرمایه موجود بتوانید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید. پس از شما می خواهم تا انتهای این مقاله همراه من باشید.
قبل از اینکه به سراغ مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر برویم بهتر است به این نکته هم اشاره کنم همانطور که گفتم ما قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر با سرمایه کم را داریم. پس اصلا نباید به فکر راه اندازی اپلیکیشن موبایلی خاص و یا فروشگاه اینترنتی پر از کالا مثل دیجی کالا باشیم.
قدم اول : شناسایی توانایی ها
شناسایی توانایی ها اولین کاری است که باید انجامش دهید. باید ببینید چه توانایی هایی دارید. به این خاطر می گویم توانایی های خود را شناسایی کنید که در ادامه راه حتما باید از آن ها در کسب و کارتان استفاده کنید. اگر شما فن بیان خوبی داشته باشید این یک توانایی خوب است. اگر شما می توانید خوب بنویسید این یک توانایی خوب است. اگر شما فتوشاپ بلد هستید حتما در کسب و کارتان به شما کمک می کند.
پس اولین کاری که می کنید باید توانایی و تخصص های خود را شناسایی کنید. با توجه به همین توانایی ها می توانید در ادامه حوزه کاری خود را نیز انتخاب کنید. ولی اگر توانایی هایتان هم کم بود اشکالی ندارد باز هم تا حدودی در کسب و کارتان به دردتان می خورد!
شاید پیش خود بگویید ما که تخصص خاصی نداریم باید چه کنیم؟ آیا واقعا باید تخصص خاصی داشته باشیم؟ جواب این سوال بله است. اگر واقعا خودتان قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر را دارید باید با حداقل تخصص های یک وبمستر(مدیر سایت) آشنایی داشته باشید.
ممکن است بخواهید برای پست های سایت خود عکسی قرار دهید خب بهتر است به نرم افزار فتوشاپ آشنایی داشته باشید. یا اینکه ممکن است بخواهید سایت خود را خودتان راه اندازی کنید. باید به یکی از سیستم های سفارش طراحی سایت که در حال حاضر پر طرفدار است آشنایی کامل داشته باشید.
پس اگر توانایی خاصی ندارید حداقل توانایی هایی که یک مدیر سایت و کسب و کار اینترنتی باید داشته باشد را فرا گیرید. اصلا کار سختی نیست! فقط کافیه کمی در روز وقت خود را روی یادگیری بگذارید. به راحتی می توانید نیاز های خود را رفع کنید.
قدم دوم : انتخاب حوزه کاری
منظور از انتخاب حوزه کاری این نیست که حتما باید ایده نابی داشته باشید! اصلا قصد ما این نیست که کسب و کار خود را با ایده ای استارت بزنیم که قبلا توسط شخص دیگری عملی نشده است. بلکه ایده اصلا چیز مهمی نیست! مهم این است که کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید چه قدر طرفدار دارد یا اینکه چقدر می تواند نیاز مردم را رفع کند.
انتخاب حوزه کاری شما می تواند با توجه با تخصص و توانایی های شما انجام گیرد. مثلا شما به یکی از زبان های برنامه نویسی موبایلی مسلط هستید ولی تا الان هیچ کسب و کار آنلاینی نداشته اید می توانید از این تخصص خود استفاده کنید و طراحی سایت آموزشی خود را شروع کنید.
خب خیلی از افراد هم تخصص خاصی ندارند و به دنبال حوزه کاری پر طرفدار می گردند. تو این وضعیت چند حالت پیش می آید. یا اینکه حوزه کاری پر طرفداری را باید پیدا کنند و سعی کنند در آن متخصص شوند. و یا اینکه اگر توانایی متخصص شدن در آن حوزه کاری را ندارند باید به سمت فروش محصولات پر طرفدار به صورت واسطه ای بروند.
پس برای اینکه حوزه کاری مناسبی برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر انتخاب کنیم باید تحقیق و بررسی کنیم. بهترین ابزار برای این کار استفاده از گوگل و ابزارهایی که ارائه داده است.
فرض کنید خانمی در حوزه آشپزی قصد فعالیت دارد ولی به گلدوزی هم علاقه و تخصص دارد. توسط ابزار google trends می تواند بفهمد در کدام حوزه طرفدار بیشتری وجود دارد و کدامیک بیشتر توسط مردم در گوگل جست و جو می شوند.
قدم سوم : بررسی سایت های رقبا
بررسی رقبا یکی از مهمترین کارهایی است که حتما قبل از شروع کسب و کار اینترنتی از صفر تان باید انجام دهید. برای این کار سایت هایی که در صفحه اول گوگل مربوط به حوزه کاری خود هستند را شناسایی و مورد بررسی قرار دهید.
شاید پیش خود بگویید چه طور باید این سایت ها را بررسی کنیم؟ کارهای مهمی که شما باید انجام دهید بررسی ترافیک سایت، بررسی قدمت سایت، بررسی محتوا، خدمات پشتیبانی سایت ، بررسی خدمات و محصولات شان است.
برای بررسی ترافیک سایت مورد نظر می توانید از افزونه الکسا تولبار استفاده کنید. با استفاده از الکسا تولبار می توانید به صورت تخمینی ترافیک روزانه سایت مورد نظر را بررسی کنید. مثلا سایتی که الکسای ۵۰۰۰ ایران را دارد روزانه ۱۰۰۰ بازدید دارد.
مورد بعدی این است که باید بررسی کنید سایت مورد نظر از کی کارش را شروع کرده است تا متوجه شوید در مدت زمان فعالیتش چقدر پیشرفت کرده است. می توانید با استفاده از سایت whois.com تاریخ ثبت دامین سایت مورد نظر را ببینید. از این راه می توانید متوجه این شوید که سایت مورد بررسی از کی ثبت شده است و کارش را شروع کرده است.
قدم چهارم : راه اندازی و طراحی سایت
برای راه اندازی سایت نیازی نیست هزینه زیادی کنید. قرار شد با کمترین هزینه کسب و کار اینترنتی از صفر را راه اندازی کنید. پس به خاطر همین خودتان باید دست به کار شوید. خودتان به راحتی می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید.
اولین کاری که باید انجام دهید انتخاب هاست و نام دامنه است. نام دامین را باید با توجه به حوزه کاریتان انتخاب کنید. انتخاب نام دامین بر عهده شماست و برای انتخاب هاست و در واقع شرکت طراحی سایت که میزبانی سایت شما را انجام دهد باید به نکات مهمی توجه کنید.
اول اینکه اصلا به سمت هاست های ارزان قیمت نروید. دوم اینکه پشتیبانی مهمترین چیزی است که شما باید مد نظرتان باشد. کیفیت هاست هم که جای خود را دارد. سرعت هاست خیلی مهم است. سعی کنید از پر سرعت بودن هاست خود مطمئن باشید. و آخرین یا شاید مهمترین مورد آپ تایم بودن سایت است. خیلی مهم است که سایت شما همیشه در دسترس مخاطبانتان باشد.
قدم پنجم : جذب ترافیک هدفمند
تا زمانی که سایت شما ترافیک خوبی نداشته باشد نمی تواند شما را به درآمد زایی برساند. با وجود روش های زیاد و رایگانی که برای افزایش بازدید سایت در اینترنت موجود است، با این حال خیلی از دوستان فکر می کنند برای جذب ترافیک هدفمند باید حتما هزینه تبلیغات بدهند.
ولی واقعا اینطور نیست! شما اصلا در ابتدای کار نیازی نیست برای سایت خود تبلیغات پولی انجام دهید. همانطور که گفتم این مقاله مخصوص افرادی است که قصد دارند با کمترین هزینه و سرمایه کم کسب و کار اینترنتی از صفر خود را راه اندازی کنند. پس به خاطر همین نیازی نیست یک ریال هم پول برای جذب ترافیک پرداخت کنید.
همانطور که اشاره کردم روش های زیادی برای افزایش ترافیک سایت وجود دارد که یکی از بهترین های آن ها بهبود سئو سایت است. زمانی که سایت شما در کلمات و عبارات کلیدی مربوط به حوزه کاری تان صفحه اول گوگل باشد مطمئن باشید ترافیک زیادی را روزانه می توانید از طریق گوگل جذب کنید.
ترافیکی هم که از گوگل دریافت شود برای هر سایتی مهم و هدفمند است. کاملا مشخص است که هر کسی که در گوگل به دنبال چیزی می گردد، احتمال خیلی زیاد دارد که به مشتری تبدیل شود و خرید انجام دهد.
بازاریابی محتوا
یکی از بهترین روش ها برای افزایش بازدید سایت استفاده از بازاریابی محتوا است. بازاریابی محتوا به شما کمک می کند تا مخاطبان واقعی کسب و کار تان را به دست آورید.
بازاریابی محتوا یعنی تولید محتوا هدفمند در راستای رفع نیاز مخاطبان تان. در بازاریابی محتوا اصلا تمرکز روی جذب مشتری نیست! شما هنگامی که بتوانید به خوبی نیازهای مخاطبانتان را شناسایی کنید و آن ها را رفع کنید همین باعث می شود به کسب و کار شما جذب شوند.
این روزها بیشتر سایتها دست به تولید محتوای آموزشی و کاربردی زده اند حتی دیجی کالا که بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران است و اصلا نیازی به تولید محتوا ندارد و همه خودشان را موظف می دانند از دیجی کالا خرید کنند هم دست به تولید محتوا و بازاریابی از طریق محتوا زده است. دیجی کالا می کوشد تا به مشتریان احتمالی اش کمک کند بهترین انتخاب را انجام دهند. این هم یک مدل هوشمندانه در بازاریابی محتوا محسوب می شود.
شما هم می توانید از این روش استفاده کنید و روزانه هزاران مشتری واقعی کسب و کارتان را پیدا کنید. البته در بازاریابی محتوا نیازی نیست به دنبال مشتری بگردید آن ها خودشان شما را پیدا می کنند. دقیقا فرق بین تبلیغات با بازاریابی محتوا در این است.
در بازاریابی محتوا نیازی نیست به مشتری التماس کنید تا از شما خرید کند. آن ها خودشان می دانند که باید از شما خرید کنند. چون از قبل با حسن نیت شما آشنا شده اند و خودشان را موظف می دانند که از شما خرید کنند.
ایدههای شروع کسب و کار اینترنتی از صفر با دالین وب
تا اینجا با انواع کسب و کار اینترنتی آشنا شدیم و در ادامه با انواع ایده های کسب و کار اینترنتی از صفر بیشتر آشنا میشویم.
۱- ایدههای فروش محصولات فیزیکی
همانطور که قبلاً اشاره شد شما یا تولیدکننده و توزیعکننده کالا هستید یا فقط واسطه فروش. برای این کار نیاز به ایده عجیبوغریبی ندارید. فقط کافیه محصولات خودتان را با راه اندازی فروشگاه اینترنتی به فروش برسانید.
۲- ایدههای فروش محصولات مجازی
ایده راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی از صفر مبتنی بر فروش محصولات مجازی. فروش انواع فایل دیجیتالی که برای فروش آن نیاز به سیستم ارسال و تحویل فیزیکی نداشته باشید، ایده جذابی است.
فروش انواع نرمافزار ویندوز، اپل و اندروید و … فروش آنتیویروس، محصولات آموزشی و کمکآموزشی قابل دانلود مانند فایلهای ویدیویی و صوتی در این نوع محصولات مجازی هستند.
در این نوع کسب و کار اینترنتی مشتریان بهراحتی تصمیم به خرید میگیرند؛ چراکه فاصله خرید تا تحویل کالا در حد چند دقیقه است.
سایتهایی مثل فرادرس و استاد سلام و … از این نوع سایتها هستند. با سایتهای فروش کتاب الکترونیکی مثل کتاب سبز و کتابناک یا سایتها فروش کتابهای صوتی مثل نوار.
۳- ایدههای فروش خدمات
در این بخش چند ایده فروش خدمات به شما معرفی میکنیم و در ادامه یک هدیه ویژه به شما خواهیم داد.
۱- مشاوره اینترنتی
ایده کسب درآمد از اینترنت با مشاوره. در زمینهای تخصص دارید؟ اگر جوابتان مثبت است پس میتوانید از این ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر با سرمایه کم کسب درآمد کنید. در سایتهای مربوط به یافتن مشاور (مانند الو مشاور) ثبتنام کنید و برای کسانی که با شما تماس میگیرند تا با شما صحبت کنند نرخ تماس دقیقهای خود را مشخص کنید.
۲- طراحی گرافیکی سایت
این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم این است که اگر تواناییهای گرافیکی دارید، باید بدانید مشتریان بسیاری برای کسبوکارشان به دنبال لوگو، طراحهای گرافیکی و کارهای هنری هستند. به دنبال سایتهایی مانند دیزاینو بگردید تا بتوانید کسب و کار اینترنتی از صفر خودتان را راهاندازی کنید و حلقهی مشتریانتان را گسترش دهید.
۳- اختراع
پیشترها، مخترع بودن یک هدف دستنیافتنی بود، و گاها افراد برای توجیه روانی بودنشان از این اصطلاح استفاده میکردند. ولی دیگر اینچنین نیست! با پلتفرمهایی مانند مرکز ایده و اختراعات تجاری ایران، تأمین سرمایهی مالی برای ایدهها و اختراعها ممکن است. مزیت این مدل این است که اگر پول موردنیازتان فراهم شود و بهاصطلاح ازلحاظ مالی تأمین شوید، نشاندهندهی موفقیت شما دریافتن بازار است. اگر ایدهی شما مورد استقبال قرار نگیرد، به این معنی است که لازم است مسیر آمده را برگردید و دوباره طرحریزی کنید.
۴- خدمات کاریابی
میتوانید شرکت خودتان را تأسیس کنید و به سایر شرکتها خدمات استخدامی ارائه دهید. فقط به اطلاعات خوبی دربارهی جویندگان کار نیاز دارید. تنها کافی است یک فرد جویای کار را به یک شرکت ارجاع دهید و از این طریق کسب درآمد آنلاین کنید.
۴- ایدههای تولید محتوا
یکی از ایده های عالی کار در منزل میتواند خدمات تولید محتوا سایت باشد. فرقی نمیکند آگهی مینویسید یا مقاله یا کتاب الکترونیکی، محتوا باید توسط فردی نوشته شود. یکی از جاهایی که بیشترین تقاضا برای خلق محتوا وجود دارد، در بخش شبکههای اجتماعی است.
تولید محتوا یک فرآیند کمهزینه است، زیرا تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر است و یک ارتباط اینترنتی سرعتبالا، و همچنین یک برنامهی خاص گرافیکی (یا دیگر نیازهای نرمافزاری) که ممکن است هزینهی راهاندازی داشته باشد. بههرحال، جدای از اینها، تنها چیزی که باید برای تولید محتوا صرف کنید زمان است. میتوانید از خدماتی مانند ویکی محتوا برای جا افتادن در بازار و ایجاد حلقهی مشتریان خود استفاده کنید و ازین راه کسب و کار اینترنتی از صفر خود را آغاز کنید.
در زمینه های زیر میتوانید محتوا تولید کنید و تخصص یاد بگیرید :
۱- آموزش و مربیگری
قابلتوجه مربیان مشتاق آموزش: این ایده کسب و کار اینترنتی از صفر به هزینهی بسیار کمی ازنظر راهاندازی یک محیط یادگیری مجازی و یا محیط آموزشی نیاز دارد. در آغاز فرآیند مربوط به راه اندازی، علاوه بر اینترنت سرعتبالا، به زمان و تلاش نیاز دارید. درمجموع، هزینهی راهاندازی و هدایت یک سرویس آموزش مجازی، هزینهی بسیار کمی دارد. اگر سابقه آموزش دارید، این ایده کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم را امتحان کنید.
۲- مشاور اینترنتی
یادگرفتن امور مرتبط با کامپیوتر همیشه موردتقاضا است. درنتیجه، یکراه برای کمک به این مسئله این است که آموزشهایی بر مبنای برنامههای کامپیوتری خاص (یا چندگانه) آماده کنید که جزئیات مربوط به استفاده از آن برنامه و تکمیل پروژه را به اربابرجوع بدهد.
بنابراین، بهترین راه برای کاهش هزینههای استارتآپ در این ایده این است که هم برنامه را در اختیار داشته باشید و هم برنامههای مرتبط با آن را، تا بتوانید دستورالعمل یا ویدیوی “چگونه میتوانم” درست کنید.
بهعلاوه، اگر میخواهید یک وبسایت به این کار اختصاص دهید که تمامی فعالیتهای انجامشده در آن قابلدسترسی و پیگیری باشند، پس باید هزینهی راهاندازی وب سایت را نیز در هزینههای اولیهی استارتآپتان لحاظ کنید. درنهایت، در این راستا، خدماترسانی اینترنتی/ تلفنی نیز بسیار سودمند خواهد بود.
۳- راه اندازی مجله خبری
یک ایده عالی با سرمایه کم اما پولساز، راه اندازی یک مجله خبری است. شما باید مهارت تولید محتوا داشته باشید و شروع به تولید محتوا کنید. در زمینههای سلامت، ورزش، خانواده، کودک و هر چیزی مطالب جذاب تولید کنید.
این سایتها بهسرعت رشد کرده و میتوانند به رتبههای خوبی برسند. حتماً میپرسید پس درآمد این سایت کجاست. این سایتها از محل تبلیغات درآمدهای شگفتانگیزی دارند.
سایتهایی مثل تبیان، آسمونی، برترینها و … از این دستهاند.
۴- راه اندازی انجمن و فروم تخصصی
یک ایده دیگر برای تولید محتوا، راه اندازی یک فروم یا انجمن تخصصی است. این انجمنها هم جذابیتهای اجتماعی زیادی دارند و بهسرعت میتوانند رشد کنند. شما هم میتوانید انجمنهایی در زمینههای سلامت، ورزش، خانواده و کودک راه اندازی کنید. درآمد این سایتها نیز از تبلیغات است. نمونه موفق این فروم ها نی نی سایت است. این مورد هم برای شروع کسب و کار اینترنتی از صفر مناسب است.
۵- ایدههای مبتنی بر مهارت و تخصص
در اینجا شما بر اساس مهارت، دانش و تجربه و تخصص خود میتوانید یک کسب و کار اینترنتی از صفر راه اندازی کنید. ایده های مختلفی وجود دارد که شما بر اساس مهارت و تخصص خود بتوانید به کسب درآمد اینترنتی برسید. چند مورد از این ایده ها را در ادامه به شما ارائه میدهیم.
۱- مشاوره سئو
با افزایش تب اینترنت، نیاز به یک مشاور سئو افزایشیافته است. هر صاحب وبسایتی برای بهینهسازی وبسایت خود در موتور جستجو به دنبال یک مشاور سئوی خوب است. خدمات سئو سایت جزو آن دسته از کسب و کارهای آنلاین مفید است.
۲- ایده کسب و کار ساخت تبلیغات
اگر ذهنتان خلاق است میتوانید به یک غول تبلیغات تبدیل شوید. شرکتها اغلب دنبال کسی هستند که خلاق باشد و به تبلیغاتشان ارزش بدهد. مخصوصا شرکت طراحی سایت در شیراز به دنبال همچین افرادی هستند.
۳- انیمیشنساز
امروزه کسب و کار انیمیشن و بازی بهسرعت جت در حال رشد است. اگر دانش ساخت کارتون و انیمیشنسازی را دارید میتوانید در این دنیا موفق شوید.
۴- بازاریابی شبکهای
امروزه شرکتهای بازاریابی چند سطحی، فرصتهای کسب و کار خوبی فراهم می کنند. اگر در بازاریابی و فروش خبره هستید، میتوانید این کسب و کار را با هزینهی بسیار اندک شروع کنید.
۵- مدیریت شبکههای اجتماعی
ارتباط برقرار کردن با افراد یک هنر است. برخی در این هنر خوب عمل میکنند و برخی عالی هستند و برخی …..! خودتان متوجه منظورم شدید.
ارتباط برقرار کردن با مشتریان کاری است که بسیاری از کسب و کارها وقت انجام آن را ندارند. خبر خوب این است که، علیرغم اینکه وقت ارتباط با مشتریان را ندارند ولی به کسی نیاز دارند که بتواند این بخش از کسبوکارشان را مدیریت کند و آنها هم هزینهاش را پرداخت میکنند.
مهارتهای ارتباطی خوب و بهروز بودن در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، اسنپ چت، واین، پریسکوپ و غیره بسیار مهم هستند. باید بدانید که هر پلتفرم برای چه گروهی از افراد جذابیت دارد و در هر یک از این جوامع ارتباطی چگونه باید حاضر شوید.
۶- مترجمی
مانند تولیدکنندهی محتوا، خدمات ترجمه (حداقل در این بخش) مستلزم متنی است که میخواهند از یکزبان به یکزبان کاملاً متفاوت برگردانده شود.
درحالیکه این مهارت اساساً مستلزم این است که فرد در چند زبان مهارت داشته باشد، هزینهی اولیهی استارتآپ شامل هزینهی اینترنت/ تلفن و نیز مخارج مربوط به سفر است.
بهعلاوه، مخارج بازاریابی نیز میتواند در هزینههای استارتآپ اعمال شود. فقط این نکته را به خاطر داشته باشید که: اگر در هیچ زبانی تسلط یا مهارت ندارید، بههیچوجه سراغ این کار نروید.
فکر نکنید با ابزاری مانند “ مترجم گوگل” میتوانید این کار را بهدرستی انجام دهید. باوجوداینکه مترجم گوگل بینظیر است، ولی همیشه کارش را عالی انجام نمیدهد.
۷- خدمات رسانههای اجتماعی
امروزه رسانههای اجتماعی نقش بزرگی در شروع کسب و کار اینترنتی از صفر دارند. بسیاری از شرکتها به دنبال متخصص و تهیهکنندهی خدمات رسانههای اجتماعی هستند.
میتوانید شرکت خودتان را تأسیس کنید که برای کسب و کارها خدمات نویسندگی انجام دهد؛ و در وبلاگها، لینکدین و صفحات فیسبوک و حسابهای توییتر محتوا بارگذاری کند.
استفاده از شبکه های اجتماعی پر طرفدار
استفاده از شبکه های اجتماعی هم یکی از بهترین گزینه ها برای جذب ترافیک هدفمند است. مطمئن باشید مخاطبان شما امروزه بیشتر در شبکه های اجتماعی محبوب مثل اینستاگرام هستند و ترجیح می دهند بیشتر وقت خود را در شبکه های اجتماعی بگذرانند.
به همین دلیل استفاده از رسانه های اجتماعی موبایلی روز به روز بیشتر از قبل می شود و کارشناسان پیش بینی کرده اند در سال ۲۰۲۵ ۷۰ درصد کاربران اینترنتی مصرف کنندگان موبایلی می شوند.
همین باعث می شود خیلی از برندهای بزرگ به کاربران موبایلی شان اهمیت زیادی بدهند و برای راحتی کار آن ها اپلیکیشن موبایلی شان را هم در اختیار کاربران شان قرار دهند. درست مثل سایت هایی مثل دیجی کالا، بامیلو و دیوار.
اما این دلیل نمی شود که بستر اصلی کسب و کار خود را روی شبکه های اجتماعی موبایلی بنا کنید. این غلط ترین کار ممکن است. چون از موتورهای جست و جو هم هرگز نباید غافل شوید. از این گذشته شبکه های اجتماعی هرگز قابل اطمینان نبوده اند! امروز هستند، فردا نیستند.
گوگل و دیگر موتورهای جست و جو منبعی بسیار خوب برای جذب مخاطبان هدفمند هستند. هرگز گوگل را به شبکه های اجتماعی ترجیح ندهید.
به همین خاطر پیشنهاد می شود از شبکه های اجتماعی فقط به منظور رشد کسب و کار اینترنتی از صفر و برندسازی استفاده کنید. راه اندازی کمپین های تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی یکی از بهترین روش ها برای بیشتر دیده شدن تان است.
نکته بسیار مهم در بازاریابی در شبکه های اجتماعی این است که هرگز سمت خرید دنبال کننده غیر واقعی نروید. این کار همیشه اشتباه خواهد بود و تبعات زیادی به همراه خواهد داشت. بهتر است به مخاطبان تان اجازه دهید خودشان با کمال میل شما را دنبال کنند.
قدم ششم : ساخت مشتری وفادار
قدم آخر ساخت مشتری وفادار است. اگر می خواهید کسب و کار اینترنتی از صفر داشته باشید باید به مشتریان خود اهمیت بدهید. موفقیت شما در کسب و کارتان دقیقا به مشتریان تان بستگی دارد. اگر مشتریان راضی زیادی داشته باشید شک نکنید همان مشتریان تان برای شما مشتریان جدید می سازند. بسیاری از برندها فقط از طریق مشتریان فعلی خودشان توانسته اند به معروفیت برسند.
یکی از بهترین تبلیغات برای کسب و کارتان تبلیغ دهان به دهان توسط مشتریان تان است. این روزها مردم حرف دوستان و آشنایان شان را بیشتر از تبلیغات اینترنتی قبول می کنند. تا زمانی هم که مشتریان راضی نداشته باشید این کار تقریبا غیر ممکن برای شما خواهد بود.
برای اینکه مشتریان فعلی تان برای شما مشتریان جدید بیاورند کافی است همیشه آن ها را راضی نگه دارید. یکی از مهمترین موارد در وفادار سازی مشتریان علاوه بر ارائه محصولات و خدمات با کیفیت، پشتیبانی خوب است. در هر شرایطی باید پاسخگوی مشتریان تان باشید و این را هم فراموش نکنید که همیشه حق با مشتری شماست. شما وظیفه دارید مشکل آن ها را حل کنید.
برای وفادار سازی مشتریان بهتر است از تخفیف های دوره ای و ارسال هدایای ماهانه به ایمیل آن ها استفاده کنید. این روش همیشه جواب می دهد. همینطور در سایت تان شرایطی را فراهم کنید که مخاطبان معمولی سایت تان هم کم کم به مشتریان ثابت شما تبدیل شوند.
مثلا خیلی خوب است که قسمتی برای سوال و جواب در سایت داشته باشید. قسمتی به عنوان سوالات متداول، راهنمای خرید از سایت، بهینه سازی صفحه محصولات و فرآیند خرید و داشتن صفحات درباره ما و تماس با مایی که واقعی باشند در جذب مشتری بسیار تاثیر گذار است.
فراموش نکنید جذب مشتری جدید هزینه خیلی بیشتری از نگهداری از مشتریان فعلی دارد. پس بهتر است بیشترین انرژی خود را روی نگهداری از مشتریان تان بگذارید.
۸ نکته حیاتی قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر
همه مردم دوست دارند در زندگی شخصی و شغلی خود به عنوان فردی موفق شناخته شوند.. یکی از این راه ها، به عنوان یک کارآفرین کسب و کار خود را راه اندازی کنند، آن هم ساختن کسب و کار اینترنتی از صفر است .
راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر مانند خیلی از کارهای دیگر، اصولی دارد که اگر رعایت نشوند، منجر به شکست کسب و کار و در نتیجه از دست رفتن سرمایه می شوند. بعضی ازافراد از ساختن کسب و کار اینترنتی موفق می شوند و برخی نیز با شکست مواجه می شوند. چند سالی است که در زمینه مشاوره و راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر فعالیت می کنیم و دیده ایم افرادی را که، کسب و کارشان شکست خورده است.
۱- هدف از ساختن کسب و کار اینترنتی خود را مشخص کنید
هر شخصی در زندگی اهداف و رویاهای زیادی دارد که دوست دارد به تمام آنها یا حداقل به آنهایی که مهم تر هستند، برسد. کسب و کارها نیز مانند زندگی اکثر ما، با هدف خاصی راه اندازی میشوند. هر کسب و کاری که راه اندازی میشود، در ابتدای کار تنها یک تصویر ذهنی بوده است. برای دستیابی به اهداف چه در زمینه شخصی و چه در زمینه شغلی، باید چرایی خاصی وجود داشته باشد.
۲- بررسی هزینه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر
تا به اینجای کار شما باید هدف خود را مشخص کرده باشید. اما می خواهم در مورد موضوع مهم دیگری صحبت کنم. در راه اندازی اکثر کسب و کار اینترنتی از صفر ، همیشه بحث مقدار سرمایه ای که نیاز هست، مطرح می شود. اهمیت این مورد به حدی است که خیلی ازساختن کسب و کارهای اینترنتی از صفر را با شکست مواجه کرده است و حتی پس از شکست کسب و کارشان، باید بدهی بسیار زیادی را بپردازند.
۳- روش تامین سرمایه اولیه برای ساختن کسب و کار اینترنتی از صفر
روش اول: تامین مالی از محل منابع شخصی
در این روش شما پولی را که تا به الان پس انداز کرده اید، به عنوان سرمایه اولیه تان در نظر می گیرید. دقت کنید که باید در این مورد خیلی احتیاط به خرج دهید. گاهی یک شروع اشتباه و بدون تحقیق میتواند همه چیز را خراب کند.
روش دوم: تامین منابع مالی از طریق قرض گرفتن از دوستان و آشنایان
در اینجا شما برای تامین سرمایه خود، باید به دنبال قرض گرفتن از دوستان، بستگان و آشنایان باشید. یکی از مزایایی که این روش دارد این هست که سودی به پولی که قرض گرفته اید تعلق نمی گیرد و نیازی نیست که مدت ها در صف دریافت وام باشید.
روش سوم: تامین منابع مالی برای کسب و کار آنلاین از طریق اخذ وام از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری
اما روش سوم این است که به جای قرض گرفتن از دوستان و آشنایان، با مراجعه به بانک یا موسسه مالی، درخواست وام بدهید. این روش یکی از رایجترین روشهای تامین سرمایه است. اما بزرگترین مشکلی که در این روش وجود دارد این هست که معمولا سود نسبتا زیادی به آن تعلق می گیرد.
روش چهارم: تامین مالی از طریق شرکا و فروش سهام
در این روش اقدام به جذب شریک و فروش سهام می کنید. یکی از مزایای فوق العاده ای که این روش دارد، این هست که در صورتی که کسب و کار شما به شکست بیانجامد، شرکا و سهام داران نیز در ضرر شریک بوده و میزان بار اقتصادی شما کمتر می شود.
۴- انتخاب نامی مناسب برای طراحی سایت و شروع کسب و کار اینترنتی
در قسمت های بالا گفتم که باید برای راه اندازی وب سایت تان، هاست و دامنه تهیه کنید. برای انتخاب دامنه خود باید خیلی دقت به خرج دهید. زیرا دامنه هر سایتی، معمولا به برند آن سایت تبدیل می شود. اکثر کسب و کارهای موفق اینترنتی که می شناسیم، در ابتدا تنها یک نام معمولی بوده اند، اما کم کم خود را به عنوان یک برند معرفی کردند، مانند: دیجی کالا ، اسنپ و …
پس یک دامنه متناسب با حوزه کسب و کارتان انتخاب کنید و با راه اندازی وب سایت تان، آن را به برند تبدیل کنید. همانطور که گفتم، باید زمان زیادی را صرف انتخاب نام دامنه خود بکنید. برخی از افراد و شرکت ها هستند که دامنه های خوب را با نام خودشان ثبت می کنند و زمانی که شما نام دامنه مدنظرتان را جستجو می کنید، می بینید که دامنه از قبل ثبت شده است.
این افراد یا شرکت ها معمولا این دامنه ها را با قیمت بسیار بالاتری به فروش می رسانند. در انتها عرض شود که پس از انتخاب نام دامنه، نیاز به انتخاب بهترین شرکت هاستینگ دارید، که به شما در برگه مجزایی پیشنهاد می گردد.
۵- تحقیق در حوزه کاری که می خواهید تجارت آنلاین را آغاز کنید
یکی از الزامات راه اندازی هر کسب و کار اینترنتی از صفر ی، تحقیق در حوزه ای است که قصد دارید در آن حوزه فعالیت داشته باشید. بازار هر محصول و خدمت، براساس گستردگی و تنوع، مشتریان خاص خود را دارد. خیلی مهم است که قبل از ورود به یک حوزه و راه اندازی کسب و کارتان، ببینید که به طور تقریبی، بازار خوبی دارد یا خیر.
در دنیای کسب و کار اینترنتی، خیلی از فروشگاه های اینترنتی هستند که محصولات مشابهی را عرضه می کنند و یا سایتهایی هستند که در زمینه خدمات آنلاین یکسانی فعالیت می کنند و هر کدام از اینها مشتریان خاص خود را دارند.
۶- برنامه ریزی برای توسعه کسب و کار اینترنتی در آینده
به طور معمول، بیشتر کسب و کارها رفته رفته توسعه یافته و بخش های جدیدی به آنها اضافه می شود. آنها به دنبال بازار جدید و البته مشتریان جدید هستند. آیا شما هم به دنبال توسعه کسب و کارتان هستید؟
توسعه کسب و کارها در ابعاد مختلفی صورت گرفته از تولید محصولات جدید گرفته تا افزایش پرسنل و … مطمئنا هر مدیری دوست دارد کسب و کارش را توسعه دهد تا بتواند طیف بیشتری از مشتریان را به سمت کسب و کار اینترنتی خود بکشاند. برای اینکه بتوانید این مورد را با موفقیت انجام دهید، باید استراتژی های خاصی داشته باشید.
۷- توجه ویژه به بحث مشتری مداری در کسب و کار آنلاین
در موفقیت هر کسب و کاری، عوامل مختلفی دخیل هستند. در این بین مشتریان نقش ویژه ای را ایفا می کنند. مشتریان یک کسب و کار تمام دارایی آن کسب و کار محسوب می شوند. توجه به مشتریان و نیاز آنها، یکی از ضروریات هر نوع کسب و کاری است.
اما ببینیم مشتری مداری چیست؟
تعریف مشتری مداری به زبان ساده: ارائه خدماتی فراتر از نیاز مشتری، به گونه ای که مشتری علاوه بر راضی بودن از خدمات و محصولات و همچنین رفتار فروشندگان، سازمان و محصولات ما را به دیگران نیز معرفی نماید.
برای موفق بودن در این زمینه، باید کارهایی را برای مشتریان تان انجام دهید تا رضایت آنها را کسب کنید، در نتیجه آنها به مشتری دائم شما تبدیل می شوند و همینطور کسب و کار الکترنیک شما را به دیگران نیز معرفی می کنند.
۳ اصل مهم مشتری مداری در کسب و کار اینترنتی از صفر
- شنونده خوبی باشید
- به حرف هایتان متعهد باشید
- صادق باشید و شفاف سازی کنید
۸- بازاریابی، تبلیغات و فعالیت مستمر در شبکههای اجتماعی
یکی از بهترین روش های بازاریابی، فعالیت مستمر در شبکه های اجتماعی است. این روش یکی از ارزان ترین و پربازده ترین روش های بازاریابی اینترنتی است. هر کدام از این رسانه های اجتماعی، هواداران مخصوص خود را دارد. در کنار این ها، شبکه های اجتماعی پیام رسان مانند تلگرام، واتس اپ و … نیز می توانند به بازاریابی شما کمک کنند.
اما یکی از بهترین شبکه های اجتماعی حال حاضر که بازدهی فوق العاده ای نیز دارد، اینستاگرام است. این رسانه اجتماعی با تعداد کاربران بالا و فعال، می تواند گزینه بسیار مناسبی برای بازاریابی باشد.
سعی کنید در چند شبکه اجتماعی فعالیت داشته باشید تا کاربرانی که از دیگر شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، بتوانند به شما دسترسی داشته باشند.
چرا کسب و کار اینترنتی انقدر جذابه؟
شغل اینترنتی یعنی اینکه که بدون اینکه در محل کارتان باشید و حتی بدون اینکه در حال انجام کاری باشید درآمد داشته باشید. حتی وقتی در حال استراحتید. تا حالا این تجربه را داشتید که با داشتن مهارت و چند ساعت کار روزانه درآمدی چند برابر حقوق ثابت کارمندی داشته باشید؟ آیا میتوانید تصور کنید که زمانی که در حال تفریح و در مسافرت هستید پیامکهای واریز پول بهحساب آنلاین سایت شما پیوسته برایتان ارسال شود؟ پس همین حالا دست بهکار شوید و وارد دنیای کسب درآمد اینترنتی شوید.
دنیای واقعی را فراموش کنید!
وقتی از ایدههای جدید خود با دیگران صحبت میکنید اغلب این جمله را میشنوید: این کار جواب نمیدهد!دنیای واقعی جای کسل کنندهای برای زندگی است. جایی که ایده های جدید و مفاهیم تازه در آن هیچ جایگاهی ندارند. در دنیای واقعی یک اصل وجود دارد: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو! در دنیای واقعی هیچکس آماده دگرگونی نیست. و بدتر اینکه آنها میخواهند شما را در چالهای که خودشان زندگی میکنند، فرو برند.
فرمول موفقیت
در دنیای واقعی فاش کردن فرمول موفقیت رسم نیست! اما در دنیای دیجیتال تمام این کارها را میتوان انجام داد. دنیای واقعی توجیهی است برای تلاش نکردن و قطعاً این نوع نگرش، هیچ آوردهای برای شما نخواهد داشت. از همین امروز نگرشتان را تغییر دهید و تصمیم بگیرید همرنگ جماعت نباشید!
بی توجهی به اطرافیان
اگر مشتاق و جاهطلب باشید، سعی میکنند به شما ثابت کنند که ایدههایتان نشدنی است. و زمانتان را بابت پیگیری این ایدهها هدر ندهید. توجهی به آنها نکنید! دنیای آنها همراه با همین واقعیتهاست. اما این به این معنا نیست که شما مجبورید در دنیای آنها زندگی کنید. در دنیای واقعی نمیتوان ۴۰ نفر کارمند در تمام کشورهای دنیا داشت. در دنیای واقعی نمیتوان میلیونها مشتری را بدون بخش فروش و مشتری جذب کرد. اما با بازاریابی اینترنتی این حجم از فروش امکانپذیر است. وقتشه کسب و کار اینترنتی از صفر خودت را استارت بزنی.
۷ روش کاربردی کسب درآمد از طراحی سایت اینترنتی
روشهای زیادی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که هر فردی میتواند کسب درآمد اینترنتی داشته باشد. اما چطور باید با اینترنت کسب درآمد کرد؟ آیا برای چنین روش کسب درآمدی حتماً باید کسب و کار اینترنتی داشته باشیم؟ چطور باید کسب و کار اینترنتی راهاندازی کنیم؟ آیا درآمد میلیونی از طریق اینترنت واقعیت دارد؟ در ادامه درباره اینکه کسب و کار اینترنتی از صفر و روشهای درآمدزایی توضیح دادهایم، با دالین وب همراه باشید:
بطور کلی هر خدمت یا کالایی که از طریق اینترنت ارائه میشود، نمونهای از کسب و کاری اینترنتی است. به عنوان مثال در چند سال گذشته برای خرید لباس به بازار میرفتید اما الان فروشگاههای اینترنتی یا صفحات مختلفی در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام هستند. که میتوانید برای بررسی و خرید به آنها مراجعه کنید. یا برای شرکت در یک کلاس مجبور بودید که بصورت حضوری مراجعه کنید اما امروزه به دلیل شیوع کرونا بیشتر کلاسها بصورت وبینار برگزار میشود.
آنلاین شدن کسب و کارهای بزرگ
توجه داشته باشید که اینها فقط یک مثال ساده از کسب و کار اینترنتی از صفر بود و راههای زیادی وجود دارد. که بتوانید کسب و کار خودتان را داشته باشید و از اینترنت پول در بیاورید. کسب و کارهای سنتی زیادی وجود دارد که میتوانند از طریق اینترنت فروش خود را افزایش دهند. اگر هنوز کسب و کار اینترنتی از صفر خودتان را راهاندازی نکردید، پیشنهاد میکنم کمی جستجو کنید و میبینید که رقبای شما در اینترنت حضور دارند و بیشتر میفروشند.
کسب کار اینترنتی مانند هر نوع کسب و کاری نیاز به تجربه و تلاش دارد و اینطور نیست که براحتی شب بخوابید و برایتان پول واریز شود. این تفکر اشتباه در هر کاری وجود دارد و بسیاری میخواهند بسرعت درآمد میلیونی داشته باشند.
آموزش کسب و کار اینترنتی چقدر زمان میبره؟
برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین موفق باید مهارتهایی را یاد بگیری. ما ویدئو آموزش طراحی سایت زیادی داریم برای آموزش کسب درآمد اینترنتی. یادت باشه هر چی بیشتر یاد بگیری، بیشتر پولسازی میکنی.
۱- نظردهی آنلاین با راه اندازی وب سایت
آیا از انجام نظر سنجی لذت می برید؟ برخی انجمن های اینترنتی یا شبکه های اجتماعی در ازای افرادی که به آن ها کمک می کنند. هزینه ای را پرداخت می کند تا بتوانند داده های مصرف کننده و کاربر را جمع آوری کنند. این امر یعنی افزایش تعداد مخاطب و در نهایت افزایش کاربری وبسایت که منجر به تبلیغات و سود آوری هر چند اندک برای شما خواهد شد.
۲- راه اندازی سایت یا وبلاگی که برنده باشد
نوشتن پست های جالب و سرگرمی و انتشار آنها می تواند برای خیلی ها جذاب و جالب باشد. موفقیت در این راه بستگی به استعداد نوشتاری شما دارد، ازاین طریق می توانید کسب درآمد کنید.
۳- کسب درآمد از فریلنسری شرکتی
فریلنسر به شخصی گفته میشود که بدون هیچ تعهدی به یک سازمان یا کسب و کار و شرکت، فعالیت حرفهای و تخصصی خود را برای مجموعههای مختلف انجام میدهد و بسته به نیاز و پروژههای در دسترس، کارفرمای خود را تغییر میدهد. به شغلی که فرد به صورت دورکاری و آزاد به دیگران خدماتی ارائه میدهد، فریلنسینگ میگویند.
برای افرادی که در زمینه خاصی تخصص دارند و میتوانند کار مورد نظر را در منزل انجام دهند، فعالیت فریلنسری میتواند یک روش مناسب برای کسب درآمد از اینترنت باشد. افراد فریلنسر میتوانند پروژههایی مانند ترجمه، تایپ، طراحی، سفارش طراحی سایت، کارهای گرافیکی و یا بسیاری از خدمات دیگر را انجام دهند و در قبال آن پول دریافت کنند.
مزایای کسب درآمد فریلنسری
برای خود کار کردن و آزاد بودن از هر اجباری، لذت بخش ترین صفت یک شغل می تواند باشد. با توجه به تخصص ها و مهارت های ویژه خود یک سایت فریلنسینگ یا آزاد کاری طراحی و راه اندازی می کنید. سپس با روش های مختلف از جمله بهبود سئو سایت، تبلیغات و … بازدیدکنندگان هدف را به سمت سایت خود می کشانید. و بدون هیچ گونه سرمایه یا واسطه ای به بهترین شکل محصولات و خدمات خود را بفروش می رسانید.
فرض کنید شما یک طراح سایت حرفه ای هستید. نیازی نیست برای دیگران کار کنید، یک سایت کاری به عنوان منبع کسب درآمد اینترنتی برای خود طراحی و راه اندازی کنید . و با کلماتی مثل طراحی سایت شرکتی برای مشاغل ، وب سایت خود را سئو کنید و به صفحه یک گوگل برسانید، اکنون وقت سرخاراندن ندارید! ازین راه کسب و کار اینترنتی از صفر شما آغاز میشود.
۴- طراحی سایت پربازدید آنلاین
در این روش شما یک سایت از حوزه های مختلف مانند سایت موزیک، سایت فیلم یا سایت مجله ای و… طراحی کنید. سپس از طرق مختلف نظیر سئو سایت، شبکه های اجتماعی و …برای سایت خود بازدیدکنندگان واقعی بیاورید. وقتی موفق شدید تا اینجا پیش بیایید، تبریک می گویم از این به بعد نان شما در روغن است. از روش های مختلف مانند درج تبلیغات کلیکی، رپورتاژ، تبلیغات بنری، شروع به درآمد زایی بالا از سایت خود بکنید.
۵- سئو سایت حرفه ای اینترنتی
سایت هایی که طراحی شده اند برای کسب درآمد اینترنتی و داشتن فروش مناسب، باید برای موتور های جستجو نظیر گوگل بهینه شوند. و به رتبه های بالای صفحات جستجو دست یابند. سئو یعنی بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو با هدف افزایش فروش سایت است. چون سایت باید به مرحله فروش برسد، برای همین نیاز بازار به سئو کاران حرفه ای روز به روز افزایش می یابد.
۶- سایتهای کسب درآمد (سایت های کلیکی)
فعالیت در سایتهای کلیکی یکی از راه های کسب درآمد از اینترنت است که به هیچگونه دانش و تخصص خاصی نیاز ندارد. روش کار به این صورت است که شما در این سایت ها یک حساب کاربری ایجاد می کنید و در ازای کلیک کردن روی سایت های مختلف و تماشای تبلیغات آن ها پول دریافت می کنید. میزان درآمدی که از این روش خواهید داشت به میزان بازدید و نوع تبلیغاتی که تماشا می کنید بستگی دارد.
۷- مشارکت در فروش (بازاریابی اینترنتی)
یکی دیگر از روشهای مهم و شیرین کسب درآمد از اینترنت، مشارکت در فروش میباشد. در سیستم مشارکت در فروش هرکسی میتواند با عضویت در آن و کمک به فروش کالاها، به ازای خرید هر کاربر، پورسانت دریافت کند. به عنوان مثال دیجیکالا یک نمونه از سایتهایی است که قابلیت همکاری در فروش دارند و میتوانید با ثبتنام در این سیستم، فروش محصولات را آغاز کنید.
چطور دیجیتال مارکتر شویم؟
اگر به دیجیتال مارکتینگ علاقه دارید و به اصطلاح میخواهید دیجیتال مارکتر شوید باید بدانید که دیجیتال مارکتینگ هنر و علمی است که برای متخصص شدن در آن باید سالها وقت بگذارید و علاوه بر آن باید به اصول و مبانی علم بازاریابی هم تسلط خوبی داشته باشید. اولین قدم برای یادگیری پیدا کردن منابع خوب است؛ منابعی که توسط افراد با تجربه تهیه شده و در هر زمان و مکانی در دسترس باشد.
وبینار چیست؟
وبینار (Webinar) از عبارت Web-based seminar گرفته شده و به کلاس، دوره، سمینار یا هر رویداد آنلاینی گفته میشه که تو محیط وب و با استفاده از اینترنت بصورت کاملا آنلاین، زنده، تعاملی و دو طرفه تو یک زمان مشخص برگزار میشه.
پلفترمهای مختلفی برای برگزاری وبینار وجود دارد که هر کدام یک کسب و کار اینترنتی محسوب میشوند و میتوانند با ارائه خدمات به کاربرانی که میخواهند رویداد آنلاینی داشته باشند، کسب درآمد کنند، مانند:
eseminar.tv
webynar.ir
weberno.com
شما میتوانید ویدیوهای آموزشی از هر مهارتی که دارید تهیه کنید و مدرس آنلاین شوید. با ایجاد وبینار و انتقال تجربیات خودتان به دیگران و یا همکاری در فروش وبینارها، کسب درآمد اینترنتی داشته باشید.
چند نکته مهم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی
اگر بعد از خواندن روشهای کسب درآمد اینترنتی مصمم هستید تا یک کار اینترنتی را شروع کنید، حتماً به چند نکته زیر توجه کنید:
همیشه پای یک ایده در میان است
بگذارید قبل از اینکه پاسخ این سوال را بدهم یک واقعیت را برایتان آشکار کنم. من یا هیچ شخص دیگری نمیتوانیم به شما ایده آماده بدهیم و بگوییم «رفیق بزن تو این کار موفق میشی!» چون مثل این میماند که به قول انیشتین از ماهی بخواهیم از درخت بالا برود. در حالی که علاقه و استعداد ماهی در شنا کردن است و قطعا در بالا رفتن از درخت شکست میخورد.
بنابراین قبل از این که کسب و کاری راه اندازی کنید، باید در نظر داشته باشید علاقههایتان در چه زمینه هستند و چه کارهایی را خوب انجام میدهید. شما در طول روز ساعتهای زیادی با شغلتان درگیر هستید، حتی بیشتر از زمانی که با خانوادهتان میگذرانید. زیر پا گذاشتن علاقه و مهارتتان، زندگی شما را جهنم میکند! همش با خود خواهید گفت «اگر فلان کار را انجام میدادم موفقتر بودم.»
پس اگر میخواهید موفق شوید، از خودتان بپرسید استعدادتان در چه زمینهای است؟ چه چیزی در زندگیتان وجود دارد که حاضرید بخاطرش حتی از جان شیرینتان هم بگذرید؟ چه کاری را میتوانید با اشتیاق، بهتر از دیگران انجام بدهید که مشتریان شما را به رقبای احتمالیتان ترجیح بدهند؟
سبک سنگین کردن ایده
پیشنهاد من به شما این است که وارد زمینه کاری شوید که به آن علاقه دارید و کاری را انجام دهید که در آن مهارت دهید. برای یافتن ایده کسب و کار نیازی نیست از خلاقیت خود استفاده کنید. بلکه فقط کافی است مشکلات اطراف خودتان را پیدا کنید و راه حلی برای آن بیاندیشید. حالا که یک ایده (یا بهتر است بگویم یک مشکل برای حل کردن) دارید، وقت آن رسیده است که باهم بررسی کنیم بینیم آیا با عملی کردن آن موفق خواهید شد یا نه؟
ریسک مشتری و بازار
بیشتر دلایل شکست در راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر مربوط به همین بخش است. حدود ۴۷ درصد از استارتاپهایی که شکست میخورند، توجه زیادی روی بازاریابی و مشتریهاشون ندارند. با این فرض که شما یک محصول خیلی خوب دارید، باید بدانید اصلا مردم به این محصول نیاز دارند؟ بابت آن پول پرداخت میکنند؟ تعداد مشتریهایش زیاد است؟
البته اگر ایده شما بر اساس حل یک مشکل به دست آمده، تا حد زیادی این ریسک رو کاهش دادهاید. اما هنوز کلی سوراخ سنبه هست که توجهی به آنها نکردهاین! مثلا در نظر بگیرید متوجه شدهاید افراد زیادی فراموش میکنند موقع خارج شدن از اتاق، لامپها را خاموش کنند. و بخاطر همین هزینه برق زیادی پرداخت میکنند.
خب شما تا اینجا یک مشکل خوب برای حل کردن دارید و تصمیم میگیرید به آنها لامپ سنسوردار بفروشید تا هزینههایشان را کاهش دهند. اما در نظر نگرفتهاید که این افراد، مگر در موارد نادری که کم کاهش مصرف انرژی برایشان اهمیت داشته باشد، اگر حاضر بودند برای خرید محصول شما پول بدهند، اصلا با پرداخت هزینه برق بیشتر مشکلی نداشتند!
ریسک رقبا
این ریسک خیلی ترسناک نیست و خیلی راحت میشود آن را حل کرد. ریسک رقبا به طور کلی میگوید هنگامی که میخواهید کسب و کارتان را راه اندازی کنید، در نظر داشته باشید که چه افراد یا شرکتهای دیگری در حوزه شما فعالیت دارند و محصولات یا خدمات مشابه شما را ارائه میدهند. آیا میتوانید با این شرکتها رقابت کنید؟ آیا میتوانید محصولی با همان کیفیت یا بالاتر ارائه دهید یا خیر؟
سخن آخر در زمینه کسب و کار اینترنتی
روش های زیادی برای کسب درآمد اینترنتی وجود دارد که شما میتوانید با توجه به ایده، علاقه و سرمایه ای که دارید کسب و کار اینترنتی از صفر تان را راه اندازی کنید. در واقع سعی کردیم در این مقاله ایده هایی را به شما بدهیم که می توانید بدون هیچ دردسری و با کمترین سرمایه ممکن و یا حتی بدون سرمایه کسب و کارتان را به صورت اینترنتی و آنلاین راه اندازی کنید و از طریق اینترنت درآمدزایی کنید.
در این مقاله سعی کردم قدم هایی که برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی از صفر لازم است بردارید را خیلی مختصر و مفید به شما بگویم. شاید راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر به همین سادگی باشد ولی به درآمد رساندن آن کار آسانی نیست. در این مقاله فقط به راه اندازی کسب و کار اینترنتی اشاره کردم نه به درآمد زایی آن!
برای به درآمد رساندن هر کسب و کار اینترنتی نیاز به اعتماد سازی و جلب اعتماد مردم است. به این سادگی ها نیست که هر کسی از سایت شما دیدن کرد باید مشتری شما شود. مراحل زیادی باید طی کنید تا بتوانید مشتریان وفاداری برای کسب و کار خود جمع آوری کنید.
امیدوارم دوستانی که سوالات تکراری برای کسب درآمد از اینترنت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی از من می پرسیدند با خواندن این مقاله فهمیده باشند که چه طور باید یک کسب و کار اینترنتی را استارت بزنند.
یادتان باشد پس از راه اندازی، نیاز به نظم، توسعه و یادگیری مهارتهای زیادی دارید. مهارت بازاریابی اینترنتی، تکنیکهای افزایش فروش سایت، افزایش جذابیت کاربران، سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و تولید محتوای ناب و تخصصی.
در ادامه مقالات بخش کسب و کار اینترنتی را از دست ندهید. مقالات آموزشی دیگر را از اینجا بخوانید.
ممنون از شما که تا این لحظه با ما همراه بودهاید، برای مشاهده آموزش های بیشتر، لطفا از طریق لینک زیر اقدام نمایید.
همچنین مطالعه دیگر مقالات کسب و کار اینترنتی را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.
- طراحی سایت شرکتی برای مشاغل (راهنمای جامع)
- مراحل ثبت سفارش طراحی سایت چگونه است؟
- شرکت طراحی سایت در شیراز
- تولید محتوا در سایت یا در شبکه اجتماعی؟
- ۶ مزیت راه اندازی فروشگاه آنلاین در دوران کرونا
- ۳ روش تضمینی برای شروع یک کسب و کار اینترنتی پر درآمد
در صورتی که این مقاله برای شما مفید بوده است، لطفا نظرات خود را از طریق کامنت به ما منتقل کنید تا روحیه بگیریم 🙂
موفق باشید.
با عرض سلام و خسته نباشید
من به تازگی بستر کارم روی اینترنت رو هم با استفاده از سفارش طراحی وبسایت فراهم کردم میخواستم بدونم چه کار هایی باعث بهتر شدن ویا همون شکوفا شدن وبسایتم میشه و اینکه با توجه به موضوع وبسایتم چطور باید مقالاتم رو بنویسم
لایک
درود مهدیار عزیز
ورود شما را در ابتدا خوش آمد میگم.
لطفا موضوع وبسایت خود و یا لینک آن را بفرمایید تا دقیق بتوان راهنمایی کرد.
اما در کل، پیوستگی تولید محتوا در کنار سئو می تواند بسیار موثز باشد.
موفق باشید
لایک