بهترین هاست سایت و برترین شرکت هاست وردپرس و خرید دامنه

۲ شرکت خرید هاست برتر ایرانی در سال ۱۴۰۱ از دیدگاه شرکت طراحی سایت دالین وب

با انتخاب هاست سایت مناسب وردپرس، از سایت خود محافظت کرده و به آن پایداری بخشید.

با توجه به تعدد شرکت های هاستینگ و سختی انتخاب بهترین هاست سایت وردپرس، و با توحه به گزارشات متعدد از ضرر شرکت ها و فروشگاه های بزرگ به علت انتخاب اشتباه، بر آن شدیم تا دو شرکت معتبر که مورد تایید مجموعه دالین وب می باشد را خدمت شما بزرگواران معرفی کنیم.

قیمت پشتیبانی سایت وردپرسی | خدمات مدیریت وبسایت حرفه ای
خرید دامنه و هاست مناسب

۲ شرکت ایران در زمینه خرید دامنه در سال ۲۰۲۲ از دیدگاه شرکت طراحی سایت دالین وب

با انتخاب دامنه مناسب وردپرس، برای خود برند جهانی و منحصر به فردی بسازید.

با توجه به تعدد شرکت های هاستینگ و سختی انتخاب بهترین هاست سایت، دالین وب برای خرید دامنه معتبر و همچنین دریافت گزارشات در خصوص سرقت دامنه، بر آن شدیم تا دو شرکت معتبر در این حوزه را به شما عزیزان معرفی کنیم.

تغییر هاست و دامنه سایت وردپرسی شما

بهترین شرکت ارائه دهنده هاست سایت در سال 1401 در ایران

سؤال و جواب‌های پرتکرار در مورد انتخاب دامنه سایت

یک زیر دامنه در اصل یک دامنه کوچک تحت نام دامنه اصلی است. به‌عنوان‌مثال، videos.wpbeginner.com یک زیر دامنه wpbeginner.com است.

پس از ثبت دامنه، شما مجاز به ایجاد زیر دامنه برای آن هستید. دامنه‌های دامنه معمولاً توسط وب‌سایت‌ها برای ایجاد سایت‌های کودک تحت همین نام دامنه استفاده می‌شوند.

به‌عنوان‌مثال ، یک وب‌سایت تجاری می‌تواند یک زیر دامنه برای وبلاگ یا فروشگاه آنلاین خود به‌عنوان store.example.com یا blog.example.com ایجاد کند.

برخی از ثبت‌کنندگان دامنه به شما امکان می‌دهند ثبت دامنه خود را در هر زمان لغو کنید. اگر ثبت‌نام خود را لغو کنید، ثبت‌نام برای دیگران در دسترس خواهد بود. سایر ثبت‌کنندگان نام دامنه به شما اجازه می‌دهند ثبت‌نام دامنه خود را به‌سادگی منقضی کنید.

در اکثر موارد، برای ثبت دامنه هیچ بازپرداخت دریافت نخواهید کرد. بااین‌حال، برخی از ثبت‌کنندگان دامنه دارای سیاست‌های بازپرداخت هستند که ممکن است لازم باشد قبل از لغو ثبت‌نام ، با آن‌ها در مورد مبلغ پرداختی بحث کنید. اگر ویژگی تمدید خودکار را روشن نکردید ، پس از مدت ‌زمان ثبت‌نام برای پرداخت، نام دامنه شما به‌سادگی منقضی می‌شود.

بله ، می‌توانید نام دامنه خود را به سرور میزبان خود نشان دهید. همچنین می‌توانید هر دو نام دامنه را به سمت همان وب‌سایت نشان دهید. بااین‌حال ، موتورهای جستجو آن را محتوای تکراری می‌دانند و این بر رتبه‌بندی جستجوی شما تأثیر می‌گذارد.

انتخاب دامنه مناسب، راز موفقیت کسب و کار اینترنتی آپارات و دیجی کالا

 

انتخاب دامنه برای کسب و کار اینترنتی یکی از مهم‌ترین بخش‌ها برای شروع فعالیت خود در زمینه وب است. فردی را در نظر بگیرید که بخاطر انتخاب اشتباه و سهل‌انگارانه نام دامنه، پس از چندین سال مجبور به بازگشت به نقطه اول شد؛ تنها به علت اینکه نام دامنه خود را نتوانست به برند تبدیل کند.

آیا شخصی را در زمینه کاری خود می‌شناسید که نام دیجی کالا و آپارات و موضوع سایت آن‌ها را نداند؟

 

در این مقاله شما یاد خواهید گرفت که چطور به شکل اصولی، نام دامنه خود را انتخاب نمایید تا در آینده متحمل ضرر و زیان‌های ناشی از آن نشوید. با ما همراه باشید.

 

نام دامنه سایت چیست ؟

دامنه، آدرس یکتای وب‌سایت می‌باشد که افراد در بازدید از وب‌سایت شما مشاهده می‌کنند.” به زبان ساده، اگر وب‌سایت شما خانه بود، نام دامنه شما آدرس آن خواهد بود.” درواقع هر دامنه آدرسی است که در اجاره اشخاص برای مدت یک سال یا پنج سال قرار می‌گیرد. به عبارت بهتر دامنه نام کسب و کار شما است.

برای مثال شما دامنه زیر را برای مدت معلومی اجاره می‌کنید در این هنگام شرکت ارائه‌ دهنده دامنه به شما یک آدرس آی پی ارائه می‌دهد که شما به ‌صورت مستقیم با آدرس آی پی در تماس نیستید. کلمه DNS وظیفه ‌اش این است که آدرس آی پی شما را به نام دامنه تبدیل کند و در اختیار روترها قرار می‌دهد. (روترها همان آدرس یاب ها هستند)

https://www.dalinweb.com.

DNS

IP:192.168.1.1

 

توضیح در مورد انتخاب دامنه:

 

http: به این معناست که این وب‌سایت (آدرس آی پی) بر روی بسترهای از نوع پروتکل فرامتنی است.

FTP: این پروتکل این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید بر روی وبسایت، فایل بارگذاری کنید؛ یعنی سیستمی که بر مبنای آپلود می‌باشد.

حرف S به چه معناست (https)؟ حرف انگلیسی S حرف اول کلمه Security به معنای امنیت می‌باشد. این حرف این مفهوم را می‌رساند که تبادل اطلاعات در این وب‌سایت امن است؛ یعنی شخص ثالثی نمی‌تواند این بین قرار بگیرد یا دسترسی بدون اجازه داشته باشد. اما این چه فایده ای دارد؟

برای مثال، زمانی که شما فرمی را در سایت تکمیل می‌کنید و اطلاعات شخصی خود را در آن درج می‌کنید و دکمه ارسال و یا ثبت می‌زنید در اینجا این حرف وارد کار می‌شود و به‌ صورت امن اطلاعات شما را به سایت منتقل می‌کند و اجازه نمی‌دهد که شخص دیگری این اطلاعات را مشاهده کند. این موضوع به‌خصوص در بخش فروشگاه اینترنتی بسیار حائز اهمیت است.

نقطه بعد از دامنه به چه معنی است؟ شاید بگویید که تابه‌حال همچنین نقطه‌ای را در آدرس‌ها مشاهده نکرده‌اید. ولی این نقطه به این معنی است که به آدرس یاب ها این پیغام را می‌دهد که این آدرس را برای کاربر و یا مخاطب جستجو کنید.

چرا وقتی آدرسی در مرورگر وارد می‌کنید در بار اول با کندی سایت ظاهر می‌شوید؟

دلیل این امر برمی‌گردد به فرآیندی که router ها (مسیر یاب) ها باید طی کنند تا سایت را به شما نشان دهند. برای مثال در همین آدرسی که در بالا درج شده است. روتر ابتدا باید در پسوندهای com به دنبال دامنه dalinweb بگردد و لازم است که این کار را از طریق زیر دامنه www انجام دهد. در اینجا مفهومی به نام cache یا حافظه پنهان مطرح می‌شود.

توضیحی دقیق‌تر در مورد ساختار دامنه سایت

اینترنت شبکه‌ای عظیم از رایانه‌ها است که از طریق شبکه جهانی کابل‌ها به یکدیگر متصل هستند. هر رایانه‌ای در این شبکه می‌تواند با رایانه‌های دیگر ارتباط برقرار کند.

برای شناسایی  و پیدا کردن هر کدام از رایانه ها، به هر رایانه یک آدرس IP اختصاص داده می‌شود. این یک سری اعداد است که یک کامپیوتر خاص را در اینترنت مشخص می‌کند. یک آدرس IP معمولی مانند این است:

۶۶.۲۴۹.۶۶.۱

در حال حاضر به خاطر داشتن یک آدرس IP مانند این بسیار دشوار است. تصور کنید اگر مجبور بودید از چنین شماره‌هایی برای بازدید از وب‌سایت‌های مورد علاقه خود استفاده کنید، کار چقدر دشوار بود.

نام دامنه برای حل این مشکل اختراع شد. اگر می‌خواهید به یک وب‌سایت مراجعه کنید، دیگر نیازی به وارد کردن تعداد زیادی شماره‌های طولانی نیست. در عوض می‌توانید با به خاطر سپردن نام دامنه و تایپ آن در نوار آدرس مرورگر خود، از آن وبسایت بازدید کنید.

به‌عنوان‌مثال : aparat.com

نام دامنه چگونه عمل میکند؟

برای درک چگونگی عملکرد نام دامنه‌ها، نگاهی خواهیم انداخت به هنگام ورود به آن در مرورگر شما.

وقتی نام دامنه را در مرورگر خود وارد می‌کنید، ابتدا درخواستی را به شبکه جهانی سرورهایی که سیستم Domain Name System (DNS) را تشکیل می‌دهند، ارسال می‌کند. سپس این سرورها ، سرورهای نام مرتبط با دامنه را جستجو می‌کنند و درخواست را به آن سرورهای نام ارسال می‌کنند.

به‌عنوان‌مثال، اگر وب‌سایت شما در Bluehost میزبان شده باشد ، اطلاعات سرور نام آن به این صورت خواهد بود:

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

این سرورها، نام رایانه‌ای هستند که توسط شرکت میزبان شما اداره می‌شوند. شرکت میزبان شما درخواست شما را به رایانه‌ای که وب‌سایت شما در آن قرار دارد ارسال می‌کند.

این رایانه وب سرور نامیده می‌شود. این نرم‌افزار ویژه نصب شده دارد (Apache، Nginx دو نرم‌افزار محبوب وب سرور هستند). وب سرور اکنون صفحه وب و تکه‌های اطلاعات مرتبط با آن را دریافت می‌کند. سرانجام  این داده‌ها دوباره به مرورگر ارسال می‌شود.

تفاوت نام دامنه سایت با وبسایت و هاست سایت چیست؟

یک وب‌سایت از پرونده‌هایی مانند صفحات HTML ، نرم‌افزار سازنده وب‌سایت ، تصاویر و موارد دیگر ساخته شده است.

اگر نام دامنه آدرس وب‌سایت شماست ، میزبان وب خانه‌ای است که وب‌سایت شما در آن زندگی می‌کند.

میزبان یا هاست سایت ، رایانه واقعی است که پرونده‌های وب‌سایت شما در آن ذخیره می‌شود. چنین رایانه‌هایی سرور نامیده می‌شوند و توسط شرکت‌های میزبان به‌عنوان خدمات ارائه می‌شوند. برای ایجاد وب‌سایت خود، شما هم به نام دامنه و هم به هاست سایت نیاز دارد.

بااین‌حال ، مهم است که به یاد داشته باشید که آن‌ها دو سرویس جداگانه هستند و می‌توانید آن‌ها را از دو شرکت مختلف خریداری کنید.

حال ممکن است بدانید که اگر آن‌ها را از دو شرکت جداگانه خریداری کردید ، چگونه کار خواهد کرد؟ شما فقط باید تنظیمات نام دامنه خود را ویرایش کرده و اطلاعات سرور ارائه‌شده توسط شرکت میزبان خود را وارد کنید.

اطلاعات سرور Name مشخص می‌کند که کجا می‌توانید درخواست‌های کاربر را برای نام دامنه خود ارسال کنید. توصیه می‌کنیم نام و دامنه خود را از همان شرکت دریافت کنید. این به شما امکان می‌دهد تا به راحتی آن‌ها را تحت همان حساب مدیریت کنید.

چگونه یک نام دامنه مانند دیجی کالا و آپارات را برای وبسایت خود انتخاب کنیم؟

در حال حاضر بیش از ۳۵۰ میلیون نام دامنه ثبت‌شده و هزاران نفر دیگر هرروز ثبت‌نام می‌کنند.

این بدان معنی است که همه نام های خوب قبلاً ثبت ‌شده‌اند یا خیلی زود ثبت می‌شوند. این فشار زیادی را بر کاربران جدید وارد می‌کند تا از یک ایده نو برای دامنه ی وب‌سایت خود استفاده کنند.

در اینجا چند نکته سریع برای کمک به شما در انتخاب نام دامنه برای وب‌سایت بعدی خود آورده شده است.

۱- کلید واژه‌های مرتبط با کسب ‌وکار خود را در نظر بگیرید و حتی‌المقدور از آن‌ها در نام دامنه استفاده کنید.

برای مثال اگر کسب‌وکار شما درزمینهٔ غذا است می‌توانید یا به‌صورت فینگیلیش و یا به صورت انگلیسی نامی را انتخاب کنید که برگرفته از نام غذا باشد و یا در ذهن مخاطب مفهومی در رابطه با غذا و خوراکی را تداعی کند.

دامنه‌ای را انتخاب کنید که منحصربه‌فرد و یکتا باشد؛ و قبل از آن بازاری برای آن وجود نداشته باشد. در غیر این صورت همیشه با رقیبان خود اشتباه گرفته می‌شوید و این موضوع در برندینگ شما تأثیر منفی خواهد داشت.

۲- با یک دامنه دات کام شروع کنید؛ چراکه این پسوند هم محبوب و هم پرطرفدار است و به یادآوری آن آسان می‌باشد و البته تبلیغ آن آسان‌تر و نکته مهم‌تر اینکه ir آن‌هم قابل ثبت باشد. پس به دنبال دامنه‌ای باشید که هم com و هم ir آن باز باشد و قابل ثبت باشد.

۳- اطمینان حاصل کنید که نام انتخابی برای دامنه کوتاه و آسان است و تایپ آن ساده باشد. این برای به خاطر آوردن آدرس سایت شما توسط مخاطب بسیار حیاتی است.

۴- تلفظ و هجی کردن آن آسان باشد. اگر وبسایتی نام مشکلی برای تلفظ و هجی کردن داشته باشد، بی‌شک مخاطب رغبت نگاه به آن را هم نخواهد داشت.

۵- از اعداد و خط فاصله استفاده نکنید

۶- از حروف اضافه و مد برای دامنه خود استفاده کنید؛ مانند p30 که این روزها بسیار فراگیر و باب شده است.

۷- از ژنراتورهای نام دامنه برای ایده‌های نام دامنه هوشمند استفاده کنید

چگونه یک دامنه بخریم؟

برای خرید دامنه لازم است تا به نمایندگی‌های معتبر مراجعه کنید.

معمولاً شرکت‌های هاستینگ در این زمینه بهترین‌ها را ارائه می‌دهند حتی در کنار فروش دامنه به شما، ممکن است برخی از این شرکت‌ها دارای امکاناتی چون اسم‌ساز دامنه، پیشنهاد نام دامنه و… باشند.

این برای دامنه‌های بین‌المللی و داخلی صادق است. نکته‌ای که وجود دارد این است که در مورد دامنه‌های با پسوند داخلی ایرانی مانند.ir می‌توانید به سایت کارگزاری رسمی دامنه‌های داخلی که ایرنیک نام دارد مراجعه کنید.

رابطه دامنه با برند

در انتخاب دامنه بسیار اهمیت دارد که نامی را برای آن انتخاب کنید که نشان‌دهنده ماهیت وب‌سایت شما باشد؛ و نوع وب‌سایت شما را مشخص کند. دامنه‌ای که بتوان آن را تبدیل به یک برند نمود.

مثلاً سایت آپارات که یکی از سرویس‌های اشتراک‌گذاری فیلم است را تصور کنید. آپارات چیست؟ وسیله‌ای که در زمان‌های قدیم برای نشان دادن فیلم در سینما از آن استفاده می‌شده است. خب آپارات با یک خلاقیت در نام برند خود از یک همچنین چیزی برای نشان دادن فعالیت خود استفاده کرد؛ و اکنون می‌بینید که چقدر محبوب و پرطرفدار است.
مثالی دیگر: برای مثال شما ساید کتاب راه را تصور کنید. حتماً می‌دانید که کتاب راه چیست. پلتفرمی برای قرار دادن انواع کتاب‌ها به فرمت پی‌دی‌اف که بسیار هم مورد توجه قرار گرفته است. به‌راحتی با یک نام ساده توانسته در ذهن مخاطب ماندگار شود. اکنون هرکسی که به دنبال کتب آنلاین خود می‌گردد ازجمله مکان‌هایی که سر می‌زند کتاب راه خواهد بود.

جمعبندی مبحث انتخاب دامنه

مبحث دامنه بسیار مهم و حیاتی است؛ و می‌تواند در برندینگ و پیشرفت کسب‌وکار شما تأثیر خوبی داشته باشد. لازم است تا در انتخاب نام دامنه نهایت دقت را داشته باشید و در فکر عوض نمودن آن نباشید چراکه با این کار اعتبار سایت شما از بین می‌رود و لطمه می‌بیند. در این قسمت جمع‌بندی می‌خواهیم ابزارهایی را به شما معرفی کنیم که با کمک آن می‌توانید دامنه مناسب کسب‌وکار خود را انتخاب کنید:

۱- namesh.com

این سایت ابزاری کمکی برای تعیین نام دامنه است که می‌تواند ایده خوبی برای افرادی باشد که نام مناسبی را سراغ ندارند. نکته‌ای که در اینجا حائز اهمیت است این است که بهتر است نام انتخابی شما از قسمت سئو آن باشد که برای سئو سایت شما مفیدتر خواهد بود.

۲- whois

یکی دیگر از ابزارهایی است که در انتخاب نام دامنه می‌تواند مؤثر باشد. این سرویس درواقع به شما این امکان را می‌دهد که وضعیت دامنه‌ای که می‌خواهید انتخاب کنید را مورد بررسی قرار دهید و وضعیت دامنه را مشاهده کنید.

امیدوارم که بتوانید با استفاده از مطالبی که یاد گرفتید،  بهترین دامنه را برای کسب و کار اینترنتی خود انتخاب کنید.

اگر همچنان در مورد انتخاب دامنه شک دارید، در زیر همین پست برای ما کامنت بگذارید تا راهنمایی اختصاصی برای کسب و کار شما انجام دهیم.

آیا شما هم داستانی با انتخاب دامنه و اشتباه انتخاب کردن آن دارید؟ برای ما و خوانندگان دیگر در زیر همین مقاله، کامنت بزارید.

تا این ۴ ملاک‌ ناشناخته برای انتخاب هاست سایت را مطالعه نکرده‌اید، هاست نخرید!

هاست سایت را از کجا بخریم؟ یکی از سخت‌ترین انتخاب هر مدیر وبسایت، تهیه مناسب‌ترین هاست است. اما توضیحات کاملی از ملاک‌های خرید هاست را در هیچ منبعی نمی‌توان آموخت. پس از مطالعه این مقاله، شما آگاهانه می‌توانید هاست خود را تهیه و از خطاهای عمده سایت که از هاست‌های نامناسب است، خلاص شوید.

همچنین هاست مناسب ۵۰ درصد امنیت یک وبسایت را تامین می‌کند که شما با یک تیر دو نشان خواهید زد. با ما همراه باشید.

هاست سایت را از کجا بخریم؟ یکی از سخت‌ترین انتخاب هر مدیر وبسایت، تهیه مناسب‌ترین هاست سایت است. اما توضیحات کاملی از ملاک‌های خرید هاست سایت را در هیچ منبعی نمی‌توان آموخت.

پس از مطالعه این مقاله، شما آگاهانه می‌توانید هاست سایت خود را تهیه و از خطاهای عمده سایت که از هاست‌های نامناسب است، خلاص شوید. همچنین هاست مناسب ۵۰ درصد امنیت یک وبسایت را تامین می‌کند که شما با یک تیر دو نشان خواهید زد. با ما همراه باشید.

 

میزبان یا هاست سایت چیست؟ میزبانی وب یعنی چه؟

هاست سایت درواقع به فضایی اطلاق می‌گردد که می‌توان از آن برای ذخیره و بازخوانی اطلاعات وب‌سایت خود استفاده کنید. میزبانی وب یا وب هاستینگ (Web Hosting) درواقع به شرکت ، یا سازمان و یا اشخاصی گفته می‌شود که در قبال دریافت مبلغ مشخصی فضای مشخصی را برای مدت معین برای کاربر فراهم می‌کنند تا بتواند اطلاعات وب‌سایت خود را در آن پیاده کند.

 

تقسیم‌بندی انواع میزبانی وب یا هاست سایت

منابع ذخیره‌سازی اطلاعات شما(هاست) معمولاً به شرح زیر طبقه‌بندی می‌شوند:

 

۱- هاست اشتراکی

Shared Hosting درواقع نوعی از میزبانی وب است که در آن شرکت ارائه‌دهنده این خدمت یک سرور تهیه کرده و توسط کنترل پنل، فضای آن را بین مشتریان خود تقسیم می‌کند. در این نوع هاست‌ها منابع CPU و RAM بین نفرات به اشتراک گذاشته می‌شود.

در هاست های اشتراکی فضایی مانند یک ساختمان را در نظر بگیرید که دارای واحدهای زیادی است و شما می‌توانید یکی از واحدهای ان را خریداری یا اجاره نمایید. این قبیل هاست ها دارای محدودیت و قوانین مشخصی هستند و کاربران برای استفاده از این نوع هاست ها لازم است این قوانین را رعایت کنند.

 

۲- هاست اختصاصی

هاست‌های اختصاصی به مانند یک خانه چند طبقه دارای حیاط هستند که قوانین این هاست دست شماست و نیازی نیست آن را با کسی شریک شوید. منابع، پهنای باند و… مخصوص به خود شماست و شما مقدار آنها را تعیین خواهید نمود.

 

هاست‌های اشتراکی و اختصاصی، خود نیز به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند

 

۱- هاست ویندوزی

از دیگر انواع میزبانی‌ها ، هاست ویندوزی است. منظور از نام ویندوز برای این دسته از خدمات این است که هاست آن ویندوز سرور است. اینکه برای سایت خود هاست ویندوز تهیه کنید و یا دیگر انواع هاست برمی‌گردد به اینکه از سایت خود چه توقعی دارید و درواقع هدف از طراحی سایت شما چیست و مهم‌تر از آن اینکه زبان برنامه‌نویسی سایت شما چیست؟ هاست ویندوز از زبان‌های ASP.NET و دیتا بیس MSSQL پشتیبانی می‌کنند.

 

۲- هاست لینوکسی

از دیگر انواع هاست‌ها ، نوع لینوکسی است که مربوط به سرورهای لینوکس است. سرورهای لینوکس دارای محبوبیت بالاتری هستند و طرفداران بیشتری نسبت به انواع هاست‌ها دارند که دلیل آن را می‌توان به دلیل متن باز بودن و رایگان بودن آن دانست. این سرورها از زبان برنامه‌نویسی PHP و دیتابیس مای اسکیوال پشتیبانی می‌کنند.

 

هاست دانلودی

در هاست دانلودی سروری را در اختیار شما قرار می‌دهند که دارای پهنای باند زیادی است ؛ که این امکان را به شما می‌دهد تا فایل‌های دانلودی خود را با حجم زیاد در آنجا آپلود کنید. با این کار فشار دانلود و آپلود اطلاعات از سرور سایت جدا خواهد شد و بار آن بر روی یک سرور قدرتمند که مخصوص این کار می‌باشد قرار می‌گیرد.

سایت‌های اشتراک فیلم و موزیک که اطلاعات بسیار زیادی را در سایت خود ارائه میدهند از این دسته هاست‌ها هستند.

 

سه عدد از مشهورترین پنل‌های کاربری هاست را در زیر توضیح خواهیم داد

 

۱- پنل مدیریت هاست cPanel

این پنل که ساخت کشور آمریکا هست، به شما این امکان را می‌دهد که به اکثر بخش‌های مدیریتی هاست دسترسی یابید و آسان‌ترین شکل ممکن آن را مدیریت نمایید.

۷۵ تا ۸۰ درصد هاست‌ها از این کنترل پنل برای مدیریت هاست کاربران استفاده می‌کنند.

 

۲- پنل مدیریت هاست direct admin

دایرکت ادمین نیز بسیار شبیه سی‌پنل است و مربوط به هاست‌هایی می‌باشد که سرور آن‌ها در ایران باشد. شاید برای شما سوال باشد که چرا با وجود پنل قدرتمند cPanel نیاز به پنل دیگری است؟

در پاسخ باید گفت که پنل مدیریت هاست سی پنل، دسترسی کشور ایران را برای استفاده از ابزار‌های آن بسته است و برای استفاده از این پنل، نیاز به دور زدن این محدودیت‌ها می‌شود.

 

۳- پنل مدیریت هاست plesk

پلسک مربوط به هاست‌های ویندوزی می‌باشد و بهترین عملکرد را بر روی سرور‌های ویندوزی داراست. یا به عبارت بهتر مربوط به هاست‌های ویندوزی است. این مدل هاست‌ها برای asp.net بهینه سازی شده است.

 

ملاک خرید و انتخاب هاست سایت مناسب

شاید تا اینجا با این سؤال مواجه شده‌اید که چه نوع هاستی برای ما مناسب است و همچنین چه شرکتی می‌تواند هاست سایت بهتری را به ما ارائه دهد؟ ما به شکل کامل و رایگان در این مقاله نکات خرید هاست مناسب جهت طراحی سایت را توضیح داده‌ایم، این مقاله مرجع شما خواهد شد.

در ادامه ملاک‌های انتخاب هاست مناسب را برای شما لیست نموده‌ایم:

 

۱- اعتبار شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی وب

فرض کنید که یک سایت نوپا دارید و پس از خرید هاست سایت و گذشت یکسال یک سایت پرطرفدار باشید، به یک باره شرکت موردنظر تصمیم به قطع خدمات‌دهی می‌کند و یا ورشکسته شده و شما از آن بی اطلاعید و به یکباره پس از پیامی که از سمت شرکت هاستینگ می‌آید، در خوش بینانه ترین حالت، به شما فرصت جابه‌جایی به شرکت دیگری دهد و در یک فرصت محدود شما می‌بایست تمام این ملاک‌ها را دوباره بررسی کنید که تقریبا غیر ممکن است.

چه باید کرد؟

راهکار‌های ما برای این مورد:

  • توجه کنید که شرکت هاستینگ انتخابی چه شرکتی است؟
  • چه خدماتی ارائه می‌دهد؟ مجوزهای آن چیست؟
  • چه سرور‌هایی ارائه می‌دهند؟ به چندین نفر خدمات ارائه می‌دهند؟
  • چند سال در این زمینه در حال فعالیت هستند؟ کادر پشتیبانی آن‌ها چند نفره است؟
  • آیا در دیگر سایت‌ها از آن‌ها به نیکی یاد شده است؟ 
  • و در انتها چه برندها و شرکت‌هایی توسط این شرکت میزبانی می‌گردند.

این سوالات از مهم‌ترین عوامل برای اعتماد‌سازی کاربران است که شرکت مد‌نظر شما میبایست این حداقل‌ها را داشته باشد.

این اطلاعات و بسیاری از اطلاعات دیگر را می‌توان از بخش تماس با ما در وب‌سایت شرکت موردنظر استخراج کرد و یا از پشتیبان فروش آن‌ها جویا شد.

 

۲- پشتیبانی دائم و قدرتمند در حداقل زمان ممکن

فکر کنید که شما مدیر یک وبسایت پر‌ترافیک و مشهور هستید و زمان برگزاری کمپین فرا رسیده و چندین میلیون خرج تبلیغات برای ترافیک بیشتر و خرید نموده‌اید و یهو سایت از دسترس خارج شود و پس از پیگیری مساله، اختلال در سرور هاست سایت که به شما قول ۹۹.۹ درصد آپ بودن(فعال) داده، رخ داده است و شما جز قبول زیان و ضرر، هیییییییچ راهی نخواهید داشت و به هیچ عنوان نیز شرکت هاستینگ در قبال ضرر وارده، پولی پرداخت نخواهد کرد.

چه باید کرد؟

راهکار‌های ما برای این مورد:

  • تست چندین ماهه هاست شرکت X از لحاظ عملکرد دقیق سرور، سرعت، پشتیبانی و سپس خرید و انتقال سایت ‌است.
  • سوالات مورد یک حتما باید توسط هاست پاسخ داده شود تا شکست در انتخاب هاست به حداقل برسد.

نتیجه گیری: هاست سایت شما بعد از خرید نیاز به مدیریت مستمر دارد. نیاز به پشتیبانی دارد. به‌عنوان‌مثال ایرادی در وب‌سایت شما وجود دارد که این ایراد برمی‌گردد به هاست سایت شما. در این صورت لازم است تا به پشتیبانی مراجعه کنید تا مشکل را برطرف نمایند.

 

۳- استفاده از منابع ارجینال توسط شرکت هاستینگ برای انتخاب هاست سایت مناسب

فرض کنید که شرکت هاستینگ شما بسیار عالی بوده‌است که در کنار پشتیانی عالی، اعتبار و قیمت بهترین خدمات را ارائه می‌دهد و به یک باره به علت استفاده از منابع دزدی، کل اطلاعات شما و دیگران مخاطبان از دست برود. این مورد چه تاثیری بر روی سب و کار اینترنتی شما و مخاطبان شما خواهد داشت؟

چه باید کرد؟

راهکار‌های ما برای این مورد:

  • درخواست لایسنس منابع و یا فاکتور خرید قانونی منابع. مانند لایسنس cPanel، لایسنس DirectAdmin و غیره

نتیجه‌گیری: برخی از شرکت‌های هاستینگ هستند که از کنترل پنل‌های کرکی که غیر‌قانونی است، استفاده می‌کنند و از نسخه اوریجینال استفاده نمی‌کنند. این مورد می‌تواند پس از مدتی برای کاربران هاست مورد نظر ایجاد مشکل و دردسر کند.

 

۴- سرعت و قدرت منابع شرکت هاستینگ برای انتخاب هاست سایت مناسب

فرض بر این بگیرید که پس از تست مراحل بالا و تایید هاست سایت، پس از خریداری با اضافه کردن چند امکان مختصر به سایت، مرتب با قطعی سایت و خطا مواجه شوید و پاسخ پشتیبان ارتقا باشد و با ارتقا و قبول هزینه نیز مشکل مرتفع نگردد و به علت خطای مداوم و سرعت پایین سایت، ۹۰ درصد مشتریان خود را از دست بدهید.

دلیل این مورد که در هیج منبعی به شما گفته نمی‌شود:

یک سری از هاستینگ ها هستند که برای سودجویی بیشتر ممکن است یک سرور هاست را به افراد زیادی بفروشند که این موضوع باعث کند‌شدن هاست سایت شود؛ و البته سهم شما هم از منابع کمتر خواهد بود.

چه باید کرد؟

راهکار‌های ما برای این مورد:

  • بهتر است که این موضوع را از پشتیبان مربوطه سؤال کنید که هاست اشتراکی که من از شما خریداری می‌کنم دارای چند کاربر است.
  • هاست اشتراکی من بین چند نفر به اشتراک گذاشته می‌شود؟
  • من با خرید این سرویس از چند درصد CPU و RAM برخوردار خواهم بود؟

همان‌طور که می‌بینید پلن‌های مختلفی وجود دارد که به صورت ماهانه و سالانه بوده و دارای فضاهای مختلف و هزینه‌های مختلفی می‌باشد. اینکه چه سرویسی را انتخاب کنید بستگی به کسب‌وکار و نیاز شما دارد .

آیا شما نیز به علت استفاده نکردن از موارد بالا، متحمل ضرر و زیان شده‌اید؟ لطفا از بخش کامنت‌ها تجربیات خود را به کاربران دیگر منتقل نمایید.

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بوده است، لطفا نظرات خود را از طریق کامنت به ما منتقل کنید تا روحیه بگیریم

نظرات

۲ نظر در مورد بهترین هاست برای سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱ + ۸ =

  1. سلام. برای ثبت سفارش هاست سایت، طراح سایت کار های ثبت سفارش رو انجام میده؟ و یا اینکه کارفرما باید هاست خودش رو بخره؟ ممنون از راهنماییتون

    ۲

    1. سلام وقت بخیر
      بسیاری از شرکت ها خرید هاست و دامنه را به عهده کارفرما میگذراند ولی در شرکت دالین وب امکان خرید هاست و دامنه توسط ما وجود دارد. در صورت نیاز برای خرید مشاوره و راهنمایی نیز صورت میگیرد.
      موفق باشید

      ۱

مشاوره رایگان و ثبت سفارشات
جهت تماس کارشناسان دالین وب، شماره تماس و بازه زمانی مناسب خود را وارد کنید.

...The Future is Yours