امروزه با استقبال شدید مردم دنیا از اینترنت مواجه هستیم و همین موضوع باعث میشود تا به راه اندازی کسب وکار اینترنتی خود بپردازیم.
در حال حاضر کسب و کارهای اینترنتی رونق زیادی داشته تا جایی که آنهایی هم که دارای کسب و کار سنتی هستند دست به کار شده اند وکسب وکار اینترنتی خود رادر کنار فروشگاه سنتی راه اندازی کرده اند.
باتوجه به استقبال بالا از اینترنت خیلی کم پیش می آید که شخصی از اهمیت چشمگیر آن خبر نداشته باشد.این دنیای بزرگ در کشور ما ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و موردتوجه وعلاقه زیاد کاربران قرار دارد.
فرقی نمیکند که ما در چه سنی قرار داریم، محبوبیت اینترنت به حدی رسیده است که افراد در سنین مختلف از کودکی تا پیری، در این دنیای عظیم،غرق استفاده از آن شده اند.
تاریخچه اینترنت مربوط می شود به چند دهه قبل:
ارسال ایمیل به دهه ۱۹۶۰
اشتراک گذاری فایل ها به دهه ۱۹۷۰
TCP/IP در سال ۱۹۸۲ استاندارد گذاری شد.
اما ایجاد وب جهانی در سال ۱۹۸۲ اتفاق افتاد که ارتباطات انسان ها را دگرگون ساخت، شاید در ابتدا متولیان این دنیای بزرگ ، فکر نمیکردند که در سال ۲۰۲۰ اینترنت به چنین جایگاهی برسد.
کسب و کار اینترنتی چیست؟
به زبان خیلی ساده منظور از کسب و کار اینترنتی یعنی به کسب و کارهایی که در فضای اینترنت و کاملاً آنلاین راه اندازی شوند را کسب و کارهای اینترنتی میگویند. اگر بخواهید یک کسب و کار شخصی راه اندازی کنید ممکن است به چندین میلیون تومان و حتی چند ده میلیون تومان و یا صدها میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز داشته باشید. اما اگر بخواهید یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنید و شروع به کسب درآمد کنید با کمترین سرمایه ممکن می توانید کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید.
یکی از بزرگترین مزیت های راه اندازی کار اینترنتی این است که شما می توانید با کمترین سرمایه ممکن کسب و کارتان را شروع کنید و به درآمد میلیونی برسانید. اگر محصول و خدماتی دارید می توانید به صورت کاملا اینترنتی و آنلاین بفروشید، اگر هم هیچ محصول و خدماتی ندارید باز هم می توانید کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید و از طریق اینترنت کسب درآمد کنید.
۲۰ مزیت شگفت انگیز راه اندازی کسب وکار اینترنتی با طراحی سایت
ورود به هر دنیای ناشناختهای ابتدا کمی سخت به نظر میرسد. احتمالا اگر ۱۵ سال پیش به مردم میگفتید روزی خواهد رسید که شما میتوانید ماهی تون تازه از بندرعباس خریداری و درب منزل در کرمان تحویل بگیرید یا سرشیر تازه را از مراتع سرسبز تالش خریداری و درب منزل در مشهد تحویل بگیرید، کمی خندهدار به نظر میرسید اما حالا این موضوع کاملا واقعی است.
این اتفاق به کمک بازارهای اجتماعی مانند باسلام و بسیاری بازارهای آنلاین دیگر به راحتی و با تامین کامل امنیت پول و کالا مهیا شده است. در این بخش میخواهیم به مزایای حضور در بازارهای اینترنتی و نحوه تاثیر آنها بر رونق تجاری نگاهی بیندازیم. تعدادی از مزایای کسب و کار اینترنتی عبارتند از:
۱- هزینه مالی کم در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
یکی از مزایای فضای مجازی هزینه های بسیار پایین نسبت به فضای فیزیکی است. برای مثال اگر شما بخواهید یک فروشگاه لوازم خانگی را در فضای فیزیکی راه اندازی کنید. نیاز به هزاران دلار سرمایه برای اجاره و مواد اولیه ای مانند طراحی نشان تجاری فروشگاه، طراحی سایت فروشگاهی، خرید موجودی، تجهیزات فروش و … دارید. فروشگاه های لوازم خانگی در محیط فیزیکی نیاز به استخدام کارمند برای پیشبرد مار و اگر محیط فروشگاه کمی بزرگتر باشد نیاز به استخدام نگهبان نیز خواهد بود.
در این حالت طراحی سایت نیز باید گران قیمت باشند. ولی جالب است بدانید هزینه راه اندازی فروشگاه های اینترنتی کوچکرشد تعداد کاربران استفاده از اینترنت به طور تصاعدی در حال افزایش است به طوری که تا سال ۲۰۱۹ بیش از نیمی از جمعیت جهان به اینترنت دسترسی داشتند و پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۴ میلیارد نفر کاربر فعال در اینترنت داشته باشیم.
این فروشگاه ها می توانند در یک سال به فروشی بالغ بر ۳۶۵۰۰ دلار دست پیدا کنند. سایت های فروشگاه سازی مانند shopify امکاناتی مانند بارگذاری تم فروشگاهی و … را به شما می دهد. و شما می توانید با استفاده از این امکانات با کمترین هزینه فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید. شما بعد از بزرگ شدن فروشگاه و نیاز به کمک می توانید نیرو استخدام کنید. و این نیرو ها نیز به صورت غیر حضوری و دورکاری می توانند به شما کمک کنند!
۲- درآمد فروشگاه های اینترنتی به صورت ۲۴ ساعته است
یکی از ویژگی های فروشگاه های آنلاین فعالیت ۲۴ ساعته آن است. فروشگاه های فیزیکی محدود به محله و زمان کاری هستند. و معمولا از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب فعال هستند و اگر شما ساعت ۴ صبح به چیزی نیاز داشته باشید. با مشکل مواجه خواهید شد؛ کسب وکار اینترنتی این مشکل را برای شما کاملا برطرف کرده اند. و شما از هر نقطه جغرافیایی ای(در صورت پشتیبانی توسط شرکت یا فروشگاه مورد نظر) می توانید خرید خود را انجام داده و محصول خود را دریافت کنید.
برخی از افراد در ساعات غیر نرمال فعالیت می کنند (مانند شب کار ها و …) که این افراد بخشی از مخاطبان شما را تشکیل می دهند. و باید نیاز آنها را تامین کنید. شما برای این کار نیازی به استخدام نیروی شب کار یا نگهبان برای فروشگاه ندارید و تنها کافیست این بسته هارا به پیک برسانید. تا آن نیز محصول را به مخاطبان برساند.
تقریبا امکان خودکار سازی همه فعالیتها در یک کسب و کار اینترنتی وجود دارد. و این باعث میشود که حضور شما عمدتا محدود به تولید محتوا، برنامه ریزی، راهاندازی و پیگیریها شود. چیزی شبیه خلبان خودکار که فقط برای بلند شدن و نشستن نیاز به حضور خلبان هست و باقی مدت پرواز توسط سیستم ها هواپیما هدایت میشود.
بنابراین وقتی در محل کسب و کار خود حضور نداریم، مسافرتیم یا حتی در خواب هستیم مشتری به سایت مراجعه کرده محصولات ما را میبیند، سفارش خود را می دهد، پول را پرداخت می کند و محصول را دریافت می دارد!
۳- زمان در اختیار شما است!
یکی از مزایای کسب و کارهای اینترنتی مستقل بودن از زمان است. هنگامی که برای دیگران کار می کنیم باید به قواعد زمان کاری آنها پایند باشیم ولی وقتی برای خود کار میکنیم هانطور که در مورد اول گفته شد خودمان برنامه های کاری را زمانبندی میکنیم.
البته این به این معنا نیست که هر روز هر وقت دلمان خواست کار میکنیم بلکه بدین معنا است که زمان کارها را ما مشخص میکنیم. مثلا اگر جز افرادی هستیم که در روز مشغل های دیگری داریم یا از افرادی هستیم ک هشب ها بهتر کار می کنیم می توانیم ساعت کاری خود را از ۱۱ شب تا ۳ صبح قرار میدهیم. درحالی که اگر قرار بود بک کسب و کاری سنتی داشته باشیم یا برای یک کاسبی سنتی کار کنیم دیگر این امر امکان پذیر نخواهد بود. باز تکرار میشود زمانبندی در اختیار ما است ولی باید به یک زمان بندی تعیین شده پایبند باشیم و از بی نظمی جلوگیری کنیم.
۴- ارتباط با مخاطبان بدون محدودیت مکانی
میخواهید نظر مشتریان خارجی را به سمت محصولات خود جلب کنید؟ این کار به راحتی امکانپذیر است! با هر مشتری و خریداری از هر کجای جهان بدون محدودیت زمانی و مکانی ارتباط بگیرید و محصولات خود را به آنها عرضه کنید. این مسئله تنها محدود به محصولات نمی شود؛ بسیاری از خدمات مانند ترجمه و برنامهنویسی هم در همین قالب قرار میگیرند.
در کسب و کارهای اینترنتی، مخاطبان بیشتری قادر به دیدن خدمات و محصولات شما هستند. بنابراین شما بازار هدف گستره تری را پیش رو خواهید داشت. در این فضای کسب و کار، با صرف کمترین هزینه و یا حتی بصورت رایگان می توانید اقدام به بازاریابی ، تبلیغات و جذب مشتری نمایید.
۵- فروش جهانی در کسب وکار اینترنتی مثل سایت فروشگاهی
یکی از مزایای برند های نوپا این است که به واسطه این روش می توانند محصولات خود را در سراسر جهان به فروش برسانند . برای مثال اگر شما در ایران زندگی می کنید می توانید مشتریانی در انگلیس، استرالیا، آمریکای جنوبی، چین و یا کشور های همسایه خود داشته باشید. شما برای این کار می توانید از سیستم های حمل و نقل بین المللی و … استفاده کنید تا برای شما قیمت به صرفه ای داشته باشد. تا بتوانید کاربران خود را به خوبی تارگت کنید. فروش اینترنتی و کسب و کار اینترنتی به خوبی می تواند سرعت رشد و ورود به بازار شما را افزایش دهد و در بازار های محلی بیشتر از رقبای خود به سود برسید.
۶- نمایش ساده پرفروش ترین ها با طراحی سایت فروشگاهی
یکی از مزیت های عالی ای که در تجارت الکترونیک دارید این است که بتوانید محصولات پر فروش خود را به راحتی به مشتریان خود نمایش دهید. این کار محدود به یک فیلد خاص نمی باشد، برای مثال اگر شما در وب سایت خود آجر و سیمان می فروشید می توانید بسته به کیفیت و نوع محصول مشتریان خود را انتخاب کنید. و مشتریانی که برای خرید آسان به اینترنت مراجعه می کنند را مشتری خود کنید.
یکی از دلایلی که می خواهید به مشتریانتان بگویید که چه چیزی را خریداری کنند این است که مشتریان بیشتری قبلا آنرا خریداری کرده اند و کیفیت، ظاهر و … آن از نظر مشتریان تایید شده است. برای اینکه بتوانید محصولات جدید خود را با مشتریانتان به اشتراک بگذارید. باید از شبکه های اجتماعی و رسانه های خودتان، تبلیغات های هدفمندی که مشتریان خود را تارگت کرده اید و … استفاده کنید.
نکته : دقت داشته باشید تصاویر باکیفیت و توضیحاتی که برای مخاطبان قرار می دهید بی نهایت در جذب مشتری و روند رشد برند شما تاثیر گذار است، پس به هیچ وجه این مورد را دست کم نگیرید.
۷- مشتریان سایت در روال خرید محصول، کمتر تجربه بد خواهند داشت
برخی از افراد علاقه ای برای رفتن به فروشگاه های مصالح ساختمانی را ندارند و دوست ندارند با کارگران آنجا در ارتباط باشند. یکی از مزایایی که کسب وکار اینترنتی دارد که شما می توانید این مخاطبان را شناسایی کنید. و فروش آنلاین خود را انجام دهید و نیاز این گروه از انسان ها را نیز برطرف کنید. اگر زمانی مشتری بخواهد با مدیر مجموعه در ارتباط باشد. می تواند با استفاده از چت آنلاین، ارسال فیدبک یا ایمیل این کار را انجام دهد.
۸- دسترسی راحت به اطلاعات مشتریان با طراحی فروشگاه اینترنتی
یکی دیگر از مواردی که فروشگاه اینترنتی در اختیار شما قرار می دهند، آنالیز اطلاعات و رفتارمشتریان شما است. بسیاری از مشتریان علاقه ای به ارسال ایمیل یا کدپستی به فروشندگان فیزیکی نمی باشند ولی در فروشگاه های اینترنتی شما می توانید نام، نام خانوادگی، ایمیل، شماره تلفن، آدرس و … را بسته به نیازی که دارید از مشتری دریافت کنید.
شما می توانید از این اطلاعات برای مدیریت بازاریابی و هدفمند کردن آن و همچنین بازاریابی نظرسنجی هم استفاده کنید ولی اگر مشتریان شما در اتحادیه اروپا حضور دارند، حتما قوانین GDRP را در تبلیغات های خود در نظر داشته باشید.
۹- توانایی مدیریت و پردازش تعداد زیادی سفارش کالا
صف های طولانی و ازدحام مردم می تواند موجب جلوگیری از خرید کافی شود و زمان زیادی را صرف کند. ولی در فروشگاه های اینترنتی هزاران نفر می توانند به صورت همزمان خرید های خود را انجام داده و بعد از مدتی معلوم بسته های خود را دریافت کنند.
۱۰- توانایی انجام کارها با سرعت بالا در فروشگاه اینترنتی
سرعت رشد کسب و کار ها و خرید اینترنتی به سرعت در حال زیاد شدن است .پس شما با رعایت اصول و هدفمند کردن کمپین های خود از تبلیغات هراسی نداشته باشید.
اگر محصولات فیزیکی مانند مصالح ساختمانی را به فروش می رسانید. بجای گسترش فروشگاه های خود باید بر روی گسترش انبار و تولیدی های خود تمرکزکرده و فروش را به صورت آنلاین پی گیری کنید و اگر محصولات اطلاعات محور به فروش می رسانید یک چالش بزرگ برای شما ایجاد شده و اینکه باید زمانی را برای تولید کتاب های مجازی، دوره های انلاین و … صرف نمایید.
۱۱- کسب وکار اینترنتی خود را به صورت ارگانیک و با استفاده از محتوا گسترش دهید
شما می توانید فروش فروشگاه اینترنتی خود را به واسطه محتواهای متنی، ویدئویی و … باکیفیت افزایش دهید. شما با تولید محتواهایی باکیفیت و انتشار آنها در فضای مجازی و اینترنت می توانید ترافیک های ارگانیک بالایی را از طریق موتور های جستجو و شبکه های اجتماعی داشته باشید. ولی این روند باید در کنار تبلیغات های متنی و کلیکی شما ادامه داشته باشد.
۱۲- اجرایی کردن ایده های ذهنی
هر محصولی و هر خدمتی با هر نوع تبلیغی البته در چهارچوب هنجارهای اجتماعی در دنیای آنلاین قابل فروش و عرضه است. محصولات تازه باغ و مزرعه خود را در اختیار مشتریان خاص قرار دهید. اگر تولیدکننده صنایع دستی هستید، محصولات خود را به راحتی بفروشید و اگر آرایشگر هستید به کمک بازارهای خدمات آنلاین از هنر دستان توانمند خود امرار معاش کنید. در دنیای اینترنت، هیچ ایدهای روی زمین نمیماند!
۱۳- شما رییس خود هستید!
مانند همه انواع کارآفرینیها، راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی افراد را مستقل میکند. آنها خود ریس خود هستند. و این یکی از دلایل افرادی که دوست دارند برای خود کار کنند و نه دیگران است. هیچکس به شما نمیگوید که چه کنید چطور کار کنید.هیچکس از شما سؤالی نمیپرسد،از کار شما شکایت نمیکند،شما را بهدلیل تأخیرتان توبیخ نمیکند،نمیگوید که چرا کاری را انجام ندادهاید،چرا کاری را انجام دادهاید و… اگر شما هم از این نوع افراد هستید راه اندازی یک کاسبی اینترنتی میتواند گزینه مناسبی باشد.
البته فراموش نکنید که انظباط و برنامه ریزی برای هر کاری از جمله کسب و کارهای اینرتنتی لازم و ضروری است. و باید مواظب باشید که در این تله نیافتیم.
۱۴- از کار کردن لذت می برید!
این یکی از بزرگ تر ین محاسن کسب و کارهای اینترنتی است چون اکثر مردم به شغلی مشغول هستند که آن را دوست ندارند و روی اجبار آن را انجام می دهند.
ولی کسب و کارهای اینترنتی بر اساس علاقه و توانمندی های افراد شکل میگیرند که اگر غیر از این باشند محکوم به شکست هستند. بنابراین همواره مشغول کاری هستیم که عاشق آنیم.
۱۵- ارتباطات گسترده و استفاده از ابزارهای تجزیه و تحلیل آنلاین
ارتباطات گسترده با مخاطبان از دیگر مزایای کسب و کارهای اینترنتی می باشد. با استفاده از روش ها و ابزارهای CRM، شما می توانید ارتباطات گسترده تری با مخاطبان و مشتریان خود داشته باشید، که این امر نهایتا به رضایت مندی مشتری و فروش بیشتر شما منجر خواهد شد. همچنین در کسب و کار اینترنتی، شما با استفاده از ابزارهای تحلیلی آنلاین، می توانید بازخورد دقیقی از عملکرد خود در بازار اینترنتی بدست آورده و روند کسب و کار خود را اصلاح نمایید.
۱۶- پول بیشتری به دست میآورید!!
اگر کسب و کار اینترنتی را درست اداره کنیم احتمالا پول بیش تری از این که برای دیگران کار کنیم به دست خواهیم آورد. علت این امر چند چیز است:
بدیهی است در هر کسب و کاری ارزشی که افراد ایجاد می کنند باید بیش از حقوقی باشد که می گیرند در غیر این صورت آن شرکت ورشکست میشود. بنابراین ارزشی که ما برای شرکت ایجاد میکنیم بیشتر از آن پولی است که دریافت میکنیم. اگر برای خود کار کنیم کل پول را دریافت خواهیم کرد.
همانطور که گفته شد بسیاری از کارها قابل خود کار سازی است پس هزینهها نسبت به کاسبی ها سنتی کاهش می یابد.
هزینه های بالا سری فردی مانند ایاب و ذهاب، لباس، تعمیر و بیمه اتومبیل و غیره و هم چنین هزینه های کاسبی مانند محل کار، تجهیزات اداری، آب و برق و امثال آن نیز کاهش می یابد.
۱۷- میتوانید همزمان دارای چند شغل باشید!
اختیار برنامه ریزی و زمانبندی، امکان خودکارسازی فعالیت ها، کاهش بالاسریها و هزینهها به ما این امکان را میدهد که بتوانیم چندین کسب و کار اینترنتی را هم زمان اداره کنیم و این به معنای داشتن چندین منبع درآمدی است و دریافت پول بیشتر است. البته به یاد داشته باشیم که با یک دست بیش از یک هنداونه بر نداریم و اول فقط با یک کسب و کار اینترنتی شروع کنیم. بعد از مدتی که آن کار سر و سامان گرفت و نیاز کمتری به حضور ما داشت آن وقت کسب و کار دوم را شروع کنیم و همین طور الی آخر. طبیعتا این کار نیز نا محدود نیست و یک نفر نمیتواند در آن واحد تعداد زیادی کسب و کار اینترنتی را درست اداره کند ولی نسبت به مشاغل سنتی دیگر در تعداد بیشتر میتوان انجام داد.
۱۸- سرعت بالا، عدم نیاز به حضور فیزیکی و انعطاف پذیری
یکی از مهم ترین مزایای این نوع کسب و کار ، سرعت بالای راه اندازی کسب و کار در فضای اینترنت نسبت به فضای فیزیکی می باشد. شما پس از بررسی ایده، با ایجاد یک وبسایت می توانید کسب و کار خود را شروع کنید.
عدم نیاز به حضور فیزیکی در شرکت یا دفتر کار، از دیگر مزایای کسب درآمد از اینترنت می باشد. شما تنها با داشتن ابزار هوشمند و اتصال به اینترنت میتوانید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید. در حال حاضر کسب و کارهای فراوانی در منزل فعالیت می کنند و برای توسعه کار خود از نیروهای دورکار کمک می گیرند.
انعطاف پذیری در کسب و کار اینترنتی نیز بیانگر یکی دیگر از مزایای کسب درآمد از اینترنت می باشد. شما برای اعمال تغییرات در روند کار اینترنتی خود، نیاز به صرف هزینه و زمان بسیار کمتری نسبت به کسب و کار فیزیکی دارید. بعنوان مثال تغییرات در وبسایت، نحوه بازاریابی و … مانع از کسب درآمد شما نخواهد شد
۱۹- از خانه خود خارج نشوید!
یکی از مزایای کسب و کارهای اینترنتی مستقل بودن از مکان است. این امر کمک می کند تا برای کسانی که خانه دار هستند، معلولیت حرکتی دارند، باید از کودکان یا افراد دیگر نگهداری کنند و امثال آن بتوانند کارهای خود را از هر محلی که به اینترنت دسترسی دارند انجام دهند. علاوه بر آن دیگر زمانی را در ترافیک از دست نخواهیم داد و هزینه ای را برای ایاب و ذهاب یا تهیه لباس های اداری نخواهیم پرداخت.
۲۰- کاهش نیاز به وجود کارمندان زیاد
در یک خرده فروشی فیزیکی، مالک نیاز به استخدام تعدادی از کارمندان فروش دارد، بسیاری از مشاغل آنلاین یا کسب و کار اینترنتی به صورت خودکار کار می کنند. به عنوان مثال، خرید کالا به صورت آنلاین نیازی به پرداخت حقوق به صندوقدار ندارد، خریدار فقط جزئیات کارت را وارد می کند و کالا در عرض چند دقیقه خریداری می شود.
فرصت های شغلی آنلاین
نحوه مدیریت شغل خود به صورت آنلاین به محصول یا خدماتی که ارائه می دهید بستگی دارد.
شما می توانید به صورت اینترنتی کارهای زیر را انجام دهید:
یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید؛
تأمین کنندگان خود را مدیریت کنید؛
با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و نظرات آنها را درباره کار خود جویا شوید؛
خدمات را بصورت آنلاین ارائه دهید؛
به مشتریان اجازه دهید تا رزرو یا قرار ملاقات را بصورت آنلاین انجام دهند؛
امور مالی خود را مانند بانکداری آنلاین، مالیات و پرداخت حقوق کارمندان را مدیریت کنید؛
درباره رقبا خود به تحقیق بپردازید.
در رابطه با مزایای کسب و کار اینترنتی بیشتر بدانید
در کسب و کارهای سنتی جهت فروش محصول و یا معرفی برند خودتان نیازمند صرف زمان و هزینه ی بیشتری می باشد. صرف زمان کافی برای پیدا کردن محل مناسب، هزینه بالای اجاره یا خرید محل کسب وکار، سپس تهیه ی لوازم داخل مغازه و یا دفاتر و باقی موارد اداری که همه و همه دست به دست هم می دهند تا شما پروسه ای طولانی را برای به بار نشستن کسب و کارتان طی کنید. تازه مسئله از اینجا آغاز می شود که کار شما فقط محدود به محل زندگی شما است. در عصری به سر می برید که رقیبان شما و یا هم صنف های شما کسب و کارشان را وارد اینترنت کرده اند و فروش خارج از محدودیت جغرافیایی دارند و شما هنوز در بند محل فروش در محل زندگیتان هستید و یا برای برند کردن شخص خود به دنبال انتشار تبلیغات در آگهی های افلاین هستید.
در صورتیکه در کسب و کار اینترنتی شما می توانید به راحتی با خرید دامنه و هاست و تهیه ی وبسایت در مدت زمان کمتری صاحب یک کسب و کار اینترنتی شوید. کسب و کاری که نه مرز می شناسد و نه محدودیت.
شما می توانید اجناس، خدمات، محصولات خود را بصورت اینترنتی به فروش برسانید. حتی برای تبلیغات خود بجای هزینه های زیاد برای رسانه های آفلاین مثل تلویزیون، بیلبورد، تیکت و … که بصورت دقیق مشخص نمی کند چند مخاطب را به کسب و کار شما جذب میکند، میتوانید به راحتی از طریق ایجاد وبسایت شخصی یا فروشگاه اینترنتی شخصی در رسانه های اینترنتی، مثل سایت های مختلف، شبکه های احتماعی و غیره محصولات و یا برند خودتان را معرفی کنید.
در نتیجه هزینه و زمان راه اندازی و تبلیغات در کسب و کار اینترنتی با توجه به مطالب گفته شده، بسیار کمتر از راه اندازی کسب و کار سنتی می باشد.
چرا طراحی سایت برای کسب و کارها مفید است؟
صاحبان کسب و کار باید کاملا متناسب به کسب و کارشان سایتی را راهاندازی کنند؛ از این جهت که زمانی که شما سایت را کاملا متناسب با کسب و کارتان طراحی کرده باشید عمق کسب و کارتان را به مخاطبانتان نشان میدهید تا مخاطبی که برای اولین بار به سایت شما وارد میشود متوجه شود که این سایت ارائه دهنده چه محصول و یا چه خدماتی است.
از دلایل این طرز تفکر می توان به این موارد اشاره کرد که آنها ممکن است به این موضوع اعتقاد داشته باشند که شرکتشان به قدری بزرگ نخواهد شد که نیاز به یک وب سایت داشته باشد، هدف آنها تنها جذب مشتریان داخلی(نزدیک ترین و مرتبط ترین قسمتی را که هدف گرفته اند) می باشد، و یا خیلی بر گسترش بازار خود و بازاریابی به روش های شفاهی حساب باز کرده اند و یا به کلی از فواید و مزایای داشتن یک وب سایت بی اطلاع هستند.
اما در هر کسب و کاری که فعالیت می کنید، خیلی خوب است که آن را به صورت آنلاین پرزنت کنید و به نمایش گذارید. زیرا با این کار هم مشتریان جدیدی جذب خواهید کرد و هم مشتریان فعلی خود را راضی نگه داشته و طول عمر همکاری خود با آنان را تضمین می کنید.
فواید طراحی سایت برای کسب و کارها
داشتن سایت دارای مزیتهایی است که دانستن آن شما را ترغیب میکند تا به فکر راهاندازی وب سایت برای کسب و کارتان باشید و بتوانید در حرفه خود پیشرفت کنید و کسب و کارتان را رونق دهید و در دنیا تجارت و دیجیتال جایگاه مناسبی را برای خود پیدا کنید. حتی اگر خودتان به تنهایی کار میکنید، میتوانید طراحی سایت شخصی انجام دهید و خودتان را به مخاطبان حوزهتان بشناسانید. در واقع داشتن یک سایت حرفهای به شما کمک میکند تا هر روز نسبت به دیروز پیشرفت کنید، درآمد بیشتری کسب کنید، دایره مشتریان خود را گسترش دهید، خدمات رسانی گستردهتری داشته باشید و در حوزه برندسازی موفقترعمل کنید.
نقش وب سایت در کسب و کارها
نقش وب سایت در کسب و کار و توسعه آن بسیار مهم است. اگر یک کسب و کار دارید ولی وب سایت ندارید باید بدانید که فرصت های عالی و زیادی را از دست خواهید داد. نقش وب سایت در کسب و کار در انجام بسیاری از استراتژی های بازاریابی مختلف برای رشد و توسعه کسب و کارتان مشخص می شود. وب سایت ها یکی از بهترین ابزارهای دسترسی مشتریان به شما هستند و در صورت نداشتن وب سایت ممکن است در کسب و کار خود ضررهای زیادی ببینید. اهمیت و نقش سایت در کسب و کار به قدری زیاد است که امروزه همه مدیران و کارفرمایان برای پیشرفت در کسب و کارشان، به طراحی وب سات اقدام کرده اند.
نقش سایت در کسب و کار و برندسازی مهم و کلیدی است. وب سایت ها در برندسازی شما تأثیر بسزایی دارند و در واقع می توان یکی از تکنیک های برندسازی اینترنتی را طراحی وب سایت و سئو آن می باشد. زمانی که شما در اینترنت حضور داشته باشید و توسط مخاطبانتان دیده شوید، به توسعه نام تجاری خود و یا برندسازی سازمانتان کمک کرده اید.
نتیجه گیری
در این مقاله درباره مزایای کسب و کار اینترنتی صحبت کردیم. ورود به دنیای بازاریابی دیجیتال و فروش آنلاین شاید در ابتدا کمی سخت و چالشبرانگیز به نظر برسد اما شما هم میتوانید مشتریان خود را داشته باشید و فروش مستقل را تجربه کنید. برای ورود به دنیای آنلاین و فروش مستقل همین امروز اقدام کنید.
در این بخش با کامل ترین مجموعه دلایل مزایا کسب و کار اینترنتی آشنا شدید و می توانید براساس کسب و کار خود و با کمک مشاوران این حوزه تجاری در مورد حضور در این بخش از بازار تصمیم درست را بگیرید.
بایستی جنبه های متفاوت این بازار را براساس نوع تجارت خود بسنجید و اگر مزایای حضور بر معایب و درآمدها بر مخارج سنگینی کرد، وارد تجارت آنلاین یا کسب و کار اینترنتی شوید.
البته قابل توجه است که امروزه اکثر گروه های بازاریابی از فضای مجازی برای تبلیغات شرکت ها و برندها کمک می گیرند و حضور در بازارهای فیزکی بسیار به حضور در رسانه های مجازی وابسته شده است و این دو مکمل هم اند و در صورت استفاده از فرصت های هر دو بازار، رشد یک برند حتمی خواهد بود.
شما می توانید مقالات دیگر ما را نیز مطالعه بفرمایید.
مراحل ثبت سفارش طراحی سایت چگونه است؟
مزیت فروشگاه اینترنتی و درآمد سایت فروشگاهی
۶ مزیت راه اندازی فروشگاه آنلاین در دوران کرونا
دلیل نیاز کسب و کارها به طراحی فروشگاه آنلاین
فروش میلیاردی با طراحی و داشتن فروشگاه اینترنتی
۶ مزیت فوق العاده طراحی فروشگاه اینترنتی
موفق باشید.
با سلام خواستم بدونم که برای راه اندازی یک وب سایت و کسب و کار اینترنتی به چه مدارک و چیز هایی احتیاج هست؟ با تشکر
۴
سلام، روز بخیر
جهت عقد قرارداد طراحی سایت اطلاعات فردی شما کفایت میکند. چنانچه سایت شما دارای درگاه پرداخت باشد نیاز به اخذ مجوز اینماد و دریافت درگاه بانکی هست که مدارک و روال انجام بیشتری دارد. مدارک مورد نیاز جهت اخذ اینماد در ویدئو زیر به صورت کامل توضیح داده شده.
ویدئو آموزش ثبت نام و مدارک اخذ اینماد
۲