خطر انتخاب دامنه کسب و کار اینترنتی

441 بازدید
خطر انتخاب دامنه کسب و کار اینترنتی

انتخاب دامنه برای کسب و کار اینترنتی یکی از مهم‌ترین بخش‌های شروع فعالیت خود در زمینه وب است. فردی را در نظر بگیرید که بخاطر انتخاب اشتباه و سهل‌انگارانه نام دامنه، پس از چندین سال مجبور به بازگشت به نقطه اول شد؛ تنها به علت اینکه نام دامنه خود را نتوانست به برند تبدیل کند.

خرید و انتخاب دامنه مناسب که بتواند در ذهن مخاطبان باقی بماند یکی از کلیدهای موفقیت در کسب و کار اینترنتی می باشد، همچنین نام مناسب بخشی از بازاریابی اینترنتی می باشد، زیرا نام مناسب می تواند در بازگشت مخاطب تاثیر فراوانی داشته باشد.

انتخاب نام سایت و دامنه اولین قدم و مهمترین قدم بعد از انتخاب شرکت طراح سایت، برای راه اندازی وب سایت و کسب و کار است.

فرآیند ثبت دامنه و انتخاب آن این روزها نسبت به قدیم بسیار سخت‌تر شده است؛ چراکه تعداد دامنه‌های ثبت شده بسیار زیاد است و در نتیجه دامنه‌های خوب  برای ثبت به مراتب کمتر شده‌اند.

آیا شخصی را در زمینه کاری خود می‌شناسید که نام دیجی کالا و آپارات و موضوع سایت آن‌ها را نداند؟

در این مقاله یاد خواهید گرفت که چطور به شکل اصولی، نام دامنه خود را انتخاب نمایید تا در آینده متحمل ضرر و زیان‌ نشوید. با ما همراه باشید.

 

انتخاب دامنه مناسب ، راز موفقیت کسب و کار اینترنتی سایت

دامنه، آدرس یکتای وب‌سایت می‌باشد که افراد در بازدید از سایت شما مشاهده می‌کنند.” به زبان ساده، اگر وب‌سایت شما خانه بود، نام دامنه شما آدرس آن خواهد بود.” درواقع هر دامنه آدرسی است که در اجاره اشخاص برای مدت یک سال یا پنج سال قرار می‌گیرد”. به عبارت بهتر دامنه نام کسب و کار شما است.

 

نام دامنه سایت چگونه انتخاب شود؟

برای مثال شما دامنه زیر را برای مدت معلومی اجاره می‌کنید در این هنگام شرکت ارائه‌ دهنده دامنه به شما یک آدرس آی پی ارائه می‌دهد که شما به ‌صورت مستقیم با آدرس آی پی در تماس نیستید. کلمه DNS وظیفه ‌اش این است که آدرس آی پی شما را به نام دامنه تبدیل کند و در اختیار روترها قرار می‌دهد. (روترها همان آدرس یاب ها هستند)

https://www.DalinWeb.com

DNS

IP:192.168.1.1

 

توضیح در مورد انتخاب دامنه مناسب و عالی برای سایت

http: به این معناست که این وب‌سایت (آدرس آی پی) بر روی بسترهای از نوع پروتکل فرامتنی است.

FTP: این پروتکل این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید بر روی وبسایت، فایل بارگذاری کنید؛ یعنی سیستمی که بر مبنای آپلود می‌باشد.

حرف S به چه معناست (https)؟ حرف انگلیسی S حرف اول کلمه Security به معنای امنیت می‌باشد. این حرف این مفهوم را می‌رساند که تبادل اطلاعات در این وب‌سایت امن است؛ یعنی شخص ثالثی نمی‌تواند این بین قرار بگیرد یا دسترسی بدون اجازه داشته باشد. اما این چه فایده ای دارد؟

امنیت در انتخاب دامنه

برای مثال، زمانی که شما فرمی را در سایت تکمیل می‌کنید و اطلاعات شخصی خود را در آن درج می‌کنید و دکمه ارسال و یا ثبت می‌زنید در اینجا این حرف وارد کار می‌شود و به‌ صورت امن اطلاعات شما را به سایت منتقل می‌کند و اجازه نمی‌دهد که شخص دیگری این اطلاعات را مشاهده کند. این موضوع به‌خصوص در بخش فروشگاه اینترنتی بسیار حائز اهمیت است.

نقطه بعد از دامنه به چه معنی است؟ شاید بگویید که تابه‌حال همچنین نقطه‌ای را در آدرس‌ها مشاهده نکرده‌اید. ولی این نقطه به این معنی است که به آدرس یاب ها این پیغام را می‌دهد که این آدرس را برای کاربر و یا مخاطب جستجو کنید.

چرا وقتی آدرسی در مرورگر وارد می‌کنید در بار اول با کندی سایت ظاهر می‌شوید؟

دلیل این امر برمی‌گردد به فرآیندی که router ها (مسیر یاب) ها باید طی کنند تا سایت را به شما نشان دهند. برای مثال در همین آدرسی که در بالا درج شده است. روتر ابتدا باید در پسوندهای com به دنبال دامنه DalinWeb بگردد و لازم است که این کار را از طریق زیر دامنه www انجام دهد. در اینجا مفهومی به نام cache یا حافظه پنهان مطرح می‌شود.

چگونه با انتخاب دامنه مناسب کسب و کار خود را به خطر نیندازیم؟

 

توضیح دقیق‌تر در مورد ساختار دامنه در کسب و کار اینترنتی

اینترنت شبکه‌ای عظیم از رایانه‌ها است که از طریق شبکه جهانی کابل‌ها به یکدیگر متصل هستند. هر رایانه‌ای در این شبکه می‌تواند با رایانه‌های دیگر ارتباط برقرار کند.

برای شناسایی  و پیدا کردن هر کدام از رایانه ها، به هر رایانه یک آدرس IP اختصاص داده می‌شود. این یک سری اعداد است که یک کامپیوتر خاص را در اینترنت مشخص می‌کند. یک آدرس IP معمولی مانند این است:

۶۶.۲۴۹.۶۶.۱

در حال حاضر به خاطر داشتن یک آدرس IP مانند این بسیار دشوار است. تصور کنید اگر مجبور بودید از چنین شماره‌هایی برای بازدید از وب‌سایت‌های مورد علاقه خود استفاده کنید، کار چقدر دشوار بود.

نام . انتخاب دامنه برای حل این مشکل اختراع شد. اگر می‌خواهید به یک سایت مراجعه کنید، دیگر نیازی به وارد کردن تعداد زیادی شماره‌های طولانی نیست. در عوض می‌توانید با به خاطر سپردن نام دامنه و تایپ آن در نوار آدرس مرورگر خود، از آن وبسایت بازدید کنید.

به‌عنوان‌مثال : aparat.com

 

نام دامنه از نظر تخصصی و فنی چگونه عمل میکند؟

برای درک چگونگی عملکرد نام دامنه‌ها، نگاهی خواهیم انداخت به هنگام ورود به آن در مرورگر شما.

چگونه با انتخاب و خرید دامنه کسب و کار خود را رشد دهیم؟

وقتی نام دامنه را در مرورگر خود وارد می‌کنید، ابتدا درخواستی را به شبکه جهانی سرورهایی که سیستم Domain Name System (DNS) را تشکیل می‌دهند، ارسال می‌کند. سپس این سرورها ، سرورهای نام مرتبط با دامنه را جستجو می‌کنند و درخواست را به آن سرورهای نام ارسال می‌کنند.

به‌عنوان‌مثال، اگر وب‌سایت شما در Bluehost میزبان شده باشد ، اطلاعات سرور نام آن به این صورت خواهد بود:

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

این سرورها، نام رایانه‌ای هستند که توسط شرکت میزبان شما اداره می‌شوند. شرکت میزبان شما درخواست شما را به رایانه‌ای که وب‌سایت شما در آن قرار دارد ارسال می‌کند.

این رایانه وب سرور نامیده می‌شود. این نرم‌افزار ویژه نصب شده دارد (Apache، Nginx دو نرم‌افزار محبوب وب سرور هستند). وب سرور اکنون صفحه وب و تکه‌های اطلاعات مرتبط با آن را دریافت می‌کند. سرانجام  این داده‌ها دوباره به مرورگر ارسال می‌شود.

 

تفاوت نام دامنه با طراحی سایت و انتخاب هاستینگ چیست؟

یک وب‌سایت از پرونده‌هایی مانند صفحات HTML ، نرم‌افزار سازنده وب‌سایت ، تصاویر و موارد دیگر ساخته شده است. اگر نام دامنه آدرس وب‌سایت شماست ، میزبان وب خانه‌ای است که سایت شما در آن زندگی می‌کند.

میزبان ، رایانه واقعی است که پرونده‌های سایت شما در آن ذخیره می‌شود. چنین رایانه‌هایی سرور نامیده می‌شوند و توسط شرکت‌های میزبان به‌عنوان خدمات ارائه می‌شوند. برای ایجاد وب‌سایت خود، شما هم به خرید و انتخاب دامنه و هم برای میزبانی وب نیاز دارید.

مهم است که به یاد داشته باشید که آن‌ها دو سرویس جداگانه هستند و می‌توانید آن‌ها را از دو شرکت مختلف خریداری کنید.

حال ممکن است بدانید که اگر آن‌ها را از دو شرکت جداگانه خریداری کردید ، چگونه کار خواهد کرد؟ شما فقط باید تنظیمات نام دامنه خود را ویرایش کرده و اطلاعات سرور ارائه‌شده توسط شرکت میزبان خود را وارد کنید.

اطلاعات سرور Name مشخص می‌کند که کجا می‌توانید درخواست‌های کاربر را برای نام دامنه خود ارسال کنید. توصیه می‌کنیم نام و خرید دامنه خود را از همان شرکت دریافت کنید. این به شما امکان می‌دهد تا به راحتی آن‌ها را تحت همان حساب مدیریت کنید.

خرید بهترین نام دامنه برای سایت

 

TLD دامنه سایت چیست؟

پسوندهایی است که وب‌سایت شما در آن‌ها قرار می‌گیرد. در مثال بالا.com پسوند یا TLD ما می‌باشد. TLD ها خود به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند:

 

پسوند های cTLD چیست؟

حرف c اول کلمه country به معنی کشور می‌باشد. یکی از مشخصه‌های این دسته از پسوندها دو حرفی بودن آن‌ها است. برای مثال در مورد ایران ir است. برای انگلیسی uk و همین‌طور می‌توانید برای بقیه کشورها را هم از حروف نام کشور متوجه شوید.

 

پسوند های gTLD چیست؟

این دسته از پسوند حالت بین‌المللی و عمومی دارند مانند.com /.net/.info و…

این پسوندها به شما کمک می‌کنند که ماهیت وب‌سایت را درک کنید. به‌عنوان‌مثال پسوندهای.net در بستر شبکه فعالیت می‌کنند. یا.market برای ارائه محصول می‌باشد. برخی از پسوندها مانند.com هم ماهیت بین‌المللی داشته و به‌ طور دقیق نمی‌توان گفت که چه ماهیتی دارند و به چه عنوانی استفاده می‌شوند.

 

مسئول سیستم ثبتنام دامنه کیست/چیست؟

شرکت اینترنت برای نام‌ها و شماره‌های اختصاص داده شده. سیستم (ICANN)  نام دامنه‌ها را مدیریت می‌کند. این یک سازمان غیرانتفاعی است که سیاست‌هایی را برای انتخاب دامنه ایجاد و پیاده‌سازی می‌کند.

انتخاب دامنه مناسب برای کسب و کار اینترنتی

 

ICANN شرکتی است که نام دامنه به شرکت‌هایی برای ثبت‌نام و خرید دامنه اجازه می‌دهد. این ثبت‌ نام کنندگان دامنه مجاز هستند از طرف شما تغییراتی در ثبت‌نام دامنه‌ها ایجاد کنند. ثبت‌نام کنندگان دامنه می‌توانند نام دامنه را بفروشند و سوابق آن، تمدیدها و انتقال به سایر ثبت‌کنندگان را مدیریت کنند.

به‌عنوان صاحب یک نام دامنه، شما مسئولیت این را دارید که به ثبت‌کننده بگویید کجا می‌تواند درخواست‌ها را ارسال کند. شما همچنین مسئول تجدید ثبت دامنه خود هستید.

 

چگونه یک نام دامنه سایت مانند دیجی کالا و آپارات انتخاب کنیم؟

در حال حاضر بیش از ۳۵۰ میلیون نام دامنه ثبت‌شده و هزاران نفر دیگر هرروز ثبت‌نام می‌کنند. این بدان معنی است که همه نام های خوب قبلاً ثبت ‌شده‌اند یا خیلی زود ثبت می‌شوند. این فشار زیادی را بر کاربران جدید وارد می‌کند تا از یک ایده نو برای دامنه ی سایت خود استفاده کنند.

در اینجا چند نکته سریع برای کمک به شما در انتخاب دامنه استاندارد برای سایت آورده شده است.

۱- کلید واژه‌های مرتبط با کسب ‌وکار خود را در نظر بگیرید و حتی‌المقدور از آن‌ها در انتخاب دامنه استفاده کنید.

برای مثال اگر کسب‌وکار شما درزمینهٔ غذا است می‌توانید یا به‌صورت فینگیلیش و یا به صورت انگلیسی نامی را انتخاب کنید که برگرفته از نام غذا باشد و یا در ذهن مخاطب مفهومی در رابطه با غذا و خوراکی را تداعی کند.

۲– دامنه‌ای را انتخاب کنید که منحصربه‌فرد و یکتا باشد؛ و قبل از آن بازاری برای آن وجود نداشته باشد. در غیر این صورت همیشه با رقیبان خود اشتباه گرفته می‌شوید و این موضوع در برندینگ شما تأثیر منفی خواهد داشت.

خواندن این مقاله  شرکت طراحی سایت دالین وب و خدمات آن را بیشتر بشناسیم

۱۳ نکته طلایی در انتخاب نام دامنه مناسب

بنابراین توجه به موارد زیر میتواند به شما در انتخاب دامنه مناسب کمک کند :

۱ – انتخاب دامنه از میان ۵ کلمه کلیدی

هنگامی که شما برای اولین بار شروع به جستجو برای خرید و انتخاب دامنه می کنید، ۵ واژه یا عبارت می تواند به شما در توصیف بهترین نام و خرید دامنه کمک کند. هنگامی که شما این لیست از واژها را آماده کردید آنگاه با جفت یا اضافه کردن پیشوند یا پسوند نام دامنه ایده ال خود را ایجاد کنید.

به عنوان مثال اگر شما در حال سفارش طراحی سایت مرتبط با وام مسکن باشید. ممکن است از کلماتی مانند امور مالی ، سهام ، نرخ بهره ، پرداخت خانه ، استفاده کرده تا بعد از کمی جستجو و فکر کردن نام دامنه مناسب را برای خود انتخاب کنید.

در سال های گذشته استفاده از کلمات کلیدی در انتخاب دامنه سایت، در رتبه بندی نتایج گوگل تاثیر گذار بود. به عنوان مثال اگر سایتی تازه تاسیس، آدرس دامنه اش downloadnewmusic.com بود آن سایت در نتایج جستجو در عبارت دانلود آهنگ جدید یا download new music رتبه بهتری نسبت به رقبا داشت.

استفاده از کلمات کلیدی در انتخاب دامنه

عده زیادی متوجه این فاکتور از الگوریتم رتبه بندی نتایج گوگل شدند و فوراً دست به کار شدند و شروع به ثبت دامنه هایی، سه چهار کلمه ای کردند و عبارت پرسرچ هدفشان را عیناً در دامنه قرار دادند و این باعث شد که سایتهای اسپم یا بی کیفیت، بالاتر از سایت های با کیفیت قرار بگیرند و گوگل نتایج خوبی را نمایش ندهد.
به همین دلیل آقای مت کاتس سرپرست واحد اسپم گوگل در سال ۲۰۱۲، تصمیم گرفتند ارزش کلمه کلیدی در دامنه را کاهش دهند.
آقای مت کاتس در توئیتر خود اعلام کردند که الگوریتم کلمه کلیدی دامنه، تنها بر روی ۰.۶% از کوئری های جستجوی انگلیسی زبان تاثیر خواهد گذاشت.
این به این معناست که هنوز هم تاثیر دارد اما نه مانند سابق. و به شما پیشنهاد می کنیم که اصلا به این مورد فکر نکنید، چرا که تاثیر چندانی ندارد و اگرم داشته باشد برند سازی چنین دامنه ای خیلی خیلی سخت خواهد بود.

 

۲ – منحصر به فرد بودن دامنه

طراحی سایت که با یک وب سایت محبوب و پر بازدید کننده شخص دیگری اشتباه گرفته شود یک فاجعه به حساب می آید. بنابراین هیچ وقت در انتخاب دامنه با دامنه شخص دیگر ریسک نکنید. این کار در کیفیت سئو سایت شما نیز موثر است.

 

۳ – فقط دامنه های دات کام موجود را انتخاب کنید.

اگر شما در مورد ساخت یک وب سایت موفق و طولانی مدت جدی هستید باید نگران نام تجاری ، نام و نام خانوادگی ، و شناخت در ترافیک باشید. همیشه هدایت ترافیک به پسوند های دات نت و دات اورگ خوب میباشد. انتخاب دامنه با پسوند دات کام با وجود تکنولوژی های موجود در این زمان حیاتی میباشد.

 

۴– نوشتن و تایپ کردن نام دامنه آسان باشد

اگر یک نام دامنه نیاز به توجه زیادی برای نوشتن آن بدلیل املایی یا طولانی و سخت بودن نام آن داشته باشد شما احتمالا بخش زیادی از ارزش نام تجاری خود یا بازاریابی را از دست می دهید. سعی کنید در انتخاب دامنه از حروف زیر حتی الامکان اجتناب کنید. حروفی مثل P , Z , X , C

 

۵ – آسان به خاطر سپردن نام دامنه

همیشه نام دامنه ای را انتخاب کنید که سر زبان بماند و در ذهن به خاطر سپرده شود. هنگامی که شما وب سایتی با ترافیک بالا داشته باشید هیچ وقت نمی خواهید که نام دامنه وب سایت شما قابل حفظ کردن نباشد و یک بازدید کننده نتواند نام وب سایت شما را به شخص دیگری معرفی کند.

 

۶ – مزیت انتخاب نام دامنه کوتاه

نام دامنه کوتاه برای حفظ کردن و تایپ کردن بسیار آسان می باشد. و برای وب سایت های تجاری و رسانه های آنلاین بسیار مهم میباشد که نام دامنه کوتاه باشد تا مردم براحتی آن را حفظ کنند و بتواند به وب سایت دسترسی سریع داشته باشند.

توجه داشته باشید که ذهن انسان راحت طلب بوده و با نام های سخت و پیچیده ارتباط خوبی برقرار نمی کند و در نتیجه آن را به خوبی ذخیره نمی کند. به همین خاطر سعی کنید نام هایی که تلفظ آسانی دارند را برای خرید دامنه خود انتخاب کنید.

 

۷ – ایجاد و تحقق انتظارات دیگران

هنگامی که شخصی برای اولین بار نام دامنه شما را می شنود باید نام دامنه طوری باشد که آن شخص قادر باشد فورا و با دقت محتوای وب سایت شما را حدس بزند. حتی قبل از دیدن محتوا سایت شما.

 

۸ – اجتناب پذیری نقض حقوق مولف

در اغلب موارد ممکن است این اشتباه سهوا انجام گیرد و می تواند سبب از بین رفتن یک نام دامنه عالی و یا یک شرکت بزرگ شود و باید همیشه مطمئن شوید که نام سایت شما حقوق کپی رایت یک شرکت دیگر را نقض نکند. شما قبل از خرید با جستجو در وب سایت زیر از حقوق کپی رایت آن آگاه شوید.
www.copyright.gov

 

۹ – مجموعه خود را جدا از نام تجاری دیگری بگذارید

استفاده از نام دامنه منحصر بفرد یک راه بسیار خوب برای ایجاد ارزش اضافه به نام دامنه شما میباشد. همیشه بدانید که یک نام تجاری چیزی بیش تر از فقط ترکیبی از کلمات میباشد . پس در انتخاب دامنه باید بسیار دقت کرد و وقت کافی گذاشت.

 

۱۰ – از خط تیره و اعداد در نام دامنه استفاده نکنید

استفاده از خط تیره و اعداد نام دامنه شما را به صورت شفاهی دشوار می کند و به خاطر سپردن و تایپ آن را سخت می کند. بنابراین پیشنهاد می کنم سعی کنید از خط تیره و اعداد در انتخاب دامنه استفاده نکنید استفاده از آنها می تواند برای بازدید کنندگان گیج کننده باشد. زمانی که فردی نام دامنه شما را از علاقمندان و طرفداران شما می شنود نمیداند که اعداد دامنه شما را به حروف وارد کند یا به عدد.

به طور مثال، دامنه یک رمان را میتوان به دو شکل ۱roman.com و yekroman.com وارد کرد. استفاده از اعداد در نام دامنه تاثیر منفی ای بر روی بهبود سئو سایت شما ندارد اما باعث گمراهی مخاطبانتان می شود.

معمولا کاربران سایت وجود خط فاصله ( – ) در نام دامنه را فراموش می کنند و نام دامنه را بدون خط فاصله وارد می کنند و این باعث می شود که کاربرانمان گمراه شوند به همین خاطر توصیه می شود که از خط فاصله در نام دامنه خود استفاده نکنید.

۱۱ – استفاده از ابزار انتخاب دامنه

استفاده از وب سایت هایی مانند irpower.com راهی فوق العاده آسان برای تعیین در دسترس بودن و انتخاب دامنه میباشد. در این سایت بصورت ساده میتوانید اسامی مورد نظر خود را جستجو کنید و در صورت در دسترس بودن، خرید دامنه خود را به سادگی انجام دهید.

 

۱۲- پسوند com بهترین انتخاب است

شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا از بین این همه پسوندهایی که وجود دارد ( org – net-  biz – ir و… ) چرا پسوند دات کام؟ زیرا پسوند com شناخته ترین پسونده و بیشتر در بین مردم جا افتاده، به همین خاطر مخاطبانمان بهتر باهاش رابطه برقرار میکنن و بهتر به خاطر سپرده میشه و اگر کسی به یاد نیاره که پسوند دامنه شما چه پسوندی بوده، اولین پسوندی رو که وارد میکنه به احتمال زیاد پسوند دات کام هست.

به همین خاطر پسوند com برای برند سازی گزینه مناسب تری هستش نسبت به سایر پسوندها، البته این به این معنی نیست که سایر پسوندها قابل برندسازی نیستند، بلکه منظور ما این است که برندسازی پسوند دات کام نسبت به سایر پسوندها آسانتر است.

در صورتی که پسوند دات کام آزاد نبود توصیه می کنیم که از پسونده های ir ، co ، org ، net استفاده کنید، زیرا پس از پسوند com ، این پسوندها شناخته شده ترین پسوندهای موجود هستند البته پسوند ir بیشتر برای مخاطبین ایرانی شناخته شده است و استفاده از آن را برای سایت خارجی زبان توصیه نمی کنیم.

 

۱۳- در دامنه از کلمات انگلیسی استفاده کنیم و یا فارسی

از آنجایی که کلمه آشپزی (ashpazi) کلمه ای فارسی است و بیشتر به گوش ما ایرانی ها آشناست و چیز چدیدی برای مغز ما نیست، به همین دلیل ماندگاری بیشتری در ذهن یا خاطر ما دارد، تا کلمه ای که به ندرت آن را شنیده ایم و یا برای اولین بار است که آن را می شنویم. و از آنجایی که املا زبان انگلیسی بیشتر مردم ایران چندان خوب نیست، نمی توانند دامنه ای که دارای کلمات انگلیسی است را به درستی وارد کنند.

به عنوان مثال اگر بخواهند بنویسند کوک ( cook ) ممکن است بنویسند kok یا kook ، به همین دلایل برندسازی دامنه ای که دارای کلمات فارسی است راحت تر بوده و پیشنهاد می شود که دامنه هایی که دارای کلمات فارسی هستند را در اولویت قرار دهید. مانند مثال بالا که در زیر دوباره تکرار می کنم.

ashpazi.com : آشپزی
ashpazbashi.com : آشپزباشی
ashpazkhane.com : آشپزخانه

 

ادامه مبحث انتخاب بهترین نام دامنه سایت

۱- با یک دامنه دات کام شروع کنید؛ چراکه این پسوند هم محبوب و هم پرطرفدار است و به یادآوری آن آسان می‌باشد و البته تبلیغ آن آسان‌تر و نکته مهم‌تر اینکه ir آن‌هم قابل ثبت باشد. پس به دنبال دامنه‌ای باشید که هم com و هم ir آن باز باشد و قابل ثبت باشد.

۲- اطمینان حاصل کنید که نام انتخابی برای دامنه کوتاه و آسان است و تایپ آن ساده باشد. این برای به خاطر آوردن آدرس سایت شما توسط مخاطب بسیار حیاتی است.

۳- تلفظ و هجی کردن آن آسان باشد. اگر وبسایتی نام مشکلی برای تلفظ و هجی کردن داشته باشد، بی‌شک مخاطب رغبت نگاه به آن را هم نخواهد داشت.

۴- تا حد امکان در انتخاب دامنه از اعداد و خط فاصله استفاده نکنید

۵- از حروف اضافه و مد برای دامنه خود استفاده کنید؛ مانند p30 که این روزها بسیار فراگیر و باب شده است.

خواندن این مقاله  آیا کسب وکار اینترنتی یک فرصت میلیاردی است؟

۶- از ژنراتورهای نام دامنه برای ایده‌های نام دامنه هوشمند استفاده کنید

 

دامنه چگونه کار می کند؟

هنگامی که نام دامنه ای را در مرورگر خود وارد می کنید، ابتدا درخواست خود را به شبکه جهانی سرورهایی که سیستم نام دامنه (DNS) را تشکیل می دهند ارسال می کند. سپس این سرورها به دنبال سرورهای نام مرتبط با دامنه می گردند و درخواست را به آن سرورهای نامی ارسال می کنند.

به عنوان مثال، اگر وب سایت شما در شرکت هاست X میزبانی شود، اطلاعات سرور نام آن به این صورت خواهد بود:

ns1.X.com
ns2.X.com

این سرورهای نام رایانه هایی هستند که توسط شرکت هاست شما مدیریت می شوند. شرکت هاست شما درخواستتان را به رایانه ای که وب سایت شما در آن ذخیره شده است ارسال می کند.
این رایانه وب سرور نامیده می شود. سپس وب سرور صفحه وب و اطلاعات مربوط به آن را دریافت می کند و سرانجام، این داده ها را به مرورگر ارسال می کند.

 

نحوه خریدن و تنظیم  دامنه سایت چگونه است؟

برای خرید دامنه لازم است تا به نمایندگی‌های معتبر مراجعه کنید. معمولاً شرکت‌های هاستینگ در این زمینه بهترین‌ها را ارائه می‌دهند. حتی در کنار فروش دامنه به شما، ممکن است برخی از این شرکت‌ها دارای امکاناتی چون اسم‌ساز دامنه، پیشنهاد نام دامنه و… باشند.

این مورد برای دامنه‌های بین‌المللی و داخلی صادق است. نکته‌ای که وجود دارد این است که در مورد دامنه‌های با پسوند داخلی ایرانی مانند.ir می‌توانید به سایت کارگزاری رسمی دامنه‌های داخلی که ایرنیک نام دارد مراجعه کنید.

بهترین شرکت های خرید هاست و دامنه

 

سایت ایرنیک مرکز ثبت دامنه IR چیست؟

مرکز ثبت دامنه‌های مرتبه‌اول کشوری دات آی آر (‎.ir) و نقطه ایران (.ایران) است؛ و تنها راه ثبت دامنه آی آر است. به این صورت که حتی اگر از نمایندگی‌های دیگر هم خرید کنید لازم است تا برای ثبت دامنه آی آر خود در این سایت ثبت‌نام کرده و شناسه دریافت نمایید.

طریقه ثبت‌نام و دریافت شناسه ایرنیک :

برای ثبت‌نام و دریافت شناسه لازم است تا در قدم اول در صفحه ساخت شناسه داخل شده و نوع شناسه موردنظر خود را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب نوع شناسه لازم است تا روی دکمه آبی رنگ تکمیل فرم و دریافت شناسه کلیک نمایید. در این زمان و با کلیک بر روی دکمه آبی رنگ شما به صفحه درج مشخصات شخصی و سازمانی هدایت می‌شوید.

بعد از درج کلیه مشخصات این صفحه و وارد شدن به صفحه بعد که کلیه اطلاعات صفحه قبل را بازنگری کردیم ایرنیک برای ما یک شناسه منحصربه‌فرد که متعلق به شخص ما است را به ما می‌دهد.

همچنین ایمیل حاوی شناسه نیز ممکن است برای ما ارسال شود. این شناسه که از حروف نام شما و اعداد تشکیل شده است و بعد از علامت خط تیره به نام ایرنیک ختم می‌شود کلید دریافت دامنه آی آر است. چراکه قبل از خرید دامنه آی ار چه از نیک و چه از نمایندگی‌های دیگر لازم است تا این شناسه را وارد کنید.

روش خرید و انتخاب دامنه در سایت ایرنیک

 

سؤال و جواب پر تکرار در مورد انتخاب دامنه سایت

در اینجا می‌خواهیم به چند سؤال پرتکرار که توسط سازندگان سایت مبتدی مطرح می‌شود پاسخ بدهیم. بیشتر افراد در زمان طراحی سایت شرکتی برای مشاغل خود با مشکل انتخاب دامنه و خرید هاست روبرو میشوند.

 

۱- زیر دامنه چیست؟

یک زیر دامنه در اصل یک دامنه کوچک تحت نام دامنه اصلی است. به‌عنوان‌مثال، videos.wpbeginner.com یک زیر دامنه از سایت wpbeginner.com است.

پس از ثبت و انتخاب دامنه، شما مجاز به ایجاد زیر دامنه برای آن هستید. زیر دامنه ها معمولاً توسط وب‌سایت‌ها برای ایجاد سایت‌های کودک تحت همین نام دامنه استفاده می‌شوند.

به‌عنوان‌مثال ، یک وب‌سایت تجاری می‌تواند یک زیر دامنه برای وبلاگ یا فروشگاه آنلاین خود به‌عنوان store.example.com یا blog.example.com ایجاد کند.

 

۲- آیا می‌توانم ثبت‌نام دامنه خود را لغو کنم؟

برخی از ثبت‌کنندگان دامنه به شما امکان می‌دهند ثبت دامنه خود را در هر زمان لغو کنید. اگر ثبت‌نام خود را لغو کنید، ثبت‌نام برای دیگران در دسترس خواهد بود. سایر ثبت‌کنندگان نام دامنه به شما اجازه می‌دهند ثبت‌نام دامنه خود را به‌سادگی منقضی کنید.

در اکثر موارد، برای انتخاب دامنه هیچ بازپرداخت دریافت نخواهید کرد. بااین‌حال، برخی از ثبت‌کنندگان دامنه دارای سیاست‌های بازپرداخت هستند که ممکن است لازم باشد قبل از لغو ثبت‌نام ، با آن‌ها در مورد مبلغ پرداختی بحث کنید. اگر ویژگی تمدید خودکار را روشن نکردید ، پس از مدت ‌زمان ثبت‌نام برای پرداخت، نام دامنه شما به‌سادگی منقضی می‌شود.

 

۳- آیا میتوانم وبسایت خود را به نام دامنه دیگری منتقل کنم؟

بله ، می‌توانید نام دامنه خود را به سرور میزبان خود نشان دهید. همچنین می‌توانید هر دو نام دامنه را به سمت همان وب‌سایت نشان دهید. بااین‌حال ، موتورهای جستجو آن را محتوای تکراری می‌دانند و این بر رتبه بندی سئو سایت شما تأثیر می‌گذارد.

امکان انتقال وب سایت به دامنه جدید وجود دارد؟

 

 

تفاوت بین نام دامنه و URL چیست؟

اگرچه ممکن است تقریباً یکسان به نظر برسند، اما نام دامنه و URL، ٢چیز متفاوت است. نام دامنه، نام واقعی وب سایت مانند “dalinweb.com” است، در حالی که URL کل مسیر یک وب سایت است که شما را به صفحه خاصی هدایت می کند. اساساً، آدرس اینترنتی کامل آدرس اینترنتی است که برای مکان یابی یک صفحه خاص استفاده می شود و شامل نام دامنه است. مانند:

https://dalinweb.com/support-services

آدرس اینترنتی URL (Uniform Resource Locator) به مرورگر شما دستور می دهد با استفاده از یک پروتکل خاص مانند “http” یا “https”، به کجا برود. سپس آخرین قسمت URL ، مرورگر شما را هدایت می کند که به کدام صفحه از وب سایت بروید ، مانند صفحه پشتیبانی سایت.

 

رابطه دامنه با برند کسب و کار اینترنتی

در انتخاب دامنه بسیار اهمیت دارد که نامی را برای آن انتخاب کنید که نشان‌دهنده ماهیت وب‌سایت شما باشد؛ و نوع وب‌سایت شما را مشخص کند. دامنه‌ای که بتوان آن را تبدیل به یک برند نمود.

مثلاً سایت آپارات که یکی از سرویس‌های اشتراک‌گذاری فیلم است را تصور کنید. آپارات چیست؟ وسیله‌ای که در زمان‌های قدیم برای نشان دادن فیلم در سینما از آن استفاده می‌شده است. خب آپارات با یک خلاقیت در نام برند خود از یک همچنین چیزی برای نشان دادن فعالیت خود استفاده کرد؛ و اکنون می‌بینید که چقدر محبوب و پرطرفدار است.

مثالی دیگر: برای مثال شما سایت کتاب راه را تصور کنید. حتماً می‌دانید که کتاب راه چیست. پلتفرمی برای قرار دادن انواع کتاب‌ها به فرمت پی‌دی‌اف که بسیار هم مورد توجه قرار گرفته است. به‌راحتی با یک نام ساده توانسته در ذهن مخاطب ماندگار شود. اکنون هرکسی که به دنبال کتب آنلاین خود می‌گردد ازجمله مکان‌هایی که سر می‌زند کتاب راه خواهد بود.

 

انتخاب و خرید هاست مناسب برای سایت

در ادامه خرید هاست و دامنه ، پس از انتخاب دامنه، زمان انتخاب هاست برای سایت فرا رسیده است. انتخاب یک هاست باکیفیت بسیار مهم است، چرا که یک شرکت هاست می‌­­تواند میزان تاثیرگذاری وب­سایت شما را افزایش دهد و یا آن را از بین ببرد. یک هاست ناپایدار، باعث از دست رفتن مشتریان، کاهش رتبه سایت و کاهش درآمد شما خواهد شد.

اگر در ابتدای راه‌­­اندازی و طراحی سایت هستید، می‌­­توانید با هاست اشتراکی شروع کنید. بسیاری از کاربرانی که برای بار نخست از خدمات هاست استفاده می­­‌کنند، بهتر است به سراغ سرویس‌های اشتراکی بروند، چرا که ساده و به دور از پیچیدگی نگهداری سرور هست.

 

۱. نوع هاست­‌تان را انتخاب کنید: هاست ویندوز یا هاست لینوکس

در راهنمای خرید هاست در قدم اول، باید مشخص کنید قصد دارید از هاست لینوکس استفاده کنید یا خرید هاست ویندوز مدنظر شماست. همانطور که از نام آنها پیداست، هاست ویندوز از سیستم­­‌ عامل و نرم‌­­افزارهای مختص ویندوز استفاده کرده و هاست لینوکس از نسخه­‌­های مختلف سیستم‌­­ عامل لینوکس استفاده می کند، اما برای شما چه تفاوتی دارد؟

اگر ­سایت­­‌تان با استفاده از ASP طراحی شده، و یا از دیتابیس MSSQL استفاده می‌­­کند، همچنین اگر تمایل دارید سایت­‌­تان بر روی وب سرور IIS مایکروسافت راه­­‌اندازی شود، شما نیاز به هاست ویندوز دارید.

اما در صورتی که وب­سایت شما توسط زبان­­های {PHP}، {Python} و غیره طراحی شده، و سایت شما نیاز به دیتابیس MySQL دارد، همچنین اگر سایت شما، برای کارکرد صحیح نیاز به وب‌­­سرورهایی چون Apache و NGINX دارد می­‌­بایست خرید هاست لینوکس را در برنامه خود بگذارید.

علاوه بر این، اگر تمایل دارید با کنترل­­‌پنل‌­­های مشهوری چون cPanel و Plesk، سایتتان را مدیریت کنید، می‌­توانید از سرویس‌های لینوکسی استفاده کنید. علاوه بر این اگر از سیستم‌­های مدیریت محتوایی چون طراحی سایت وردپرس استفاده می­‌کنید، سرویس هاست وردپرس سریع گزینه بهتری است.

 

۲. به چه مقدار فضای ذخیره‌­سازی و پهنای باند نیاز دارید

در قدم بعدی، می‌­بایست میزان فضا و پهنای باند مورد نیازتان را تعیین کنید، خصوصا اینکه حجم فایل‌­های سایت چقدر است. برخی از هاست­‌ها، اعلام می‌­کنند فضای نامحدود ارایه می‌­دهند، اما در واقع این فضا تا زمانی نامحدود است که، شما فقط فایل­های ­سایت‌­تان را در آن آپلود کرده باشید، و فایل دیگری در هاست قرار نداده باشید.

پهنای باند یا ترافیک، یعنی حجم داده­‌هایی که در یک دوره زمانی مشخص، بین سایت شما و کامپیوترهای بازدیدکنندگان سایت، ردوبدل می­‌شود. اگر انتظار دارید سایت شما بازدیدکننده زیادی داشته باشد، نیاز به پهنای باند بیشتری دارید.

همانند فضای ذخیره­‌سازی، بسیاری از شرکت­‌های هاست پهنای باند نامحدود ارایه می‌­کنند، اما در نظر داشته باشید برای این کار، شرکت‌­های هاست الگوی خاصی را در نظر می‌­گیرند، و کاملا نامحدود نیستند. این ذهنیت اشتباه، ممکن است باعث شود در آینده هزینه بیشتری بپردازید.

 

۳. کیفیت سرویس هاست را بررسی کنید

کیفیت سرویس، را می‌­توان در قالب Uptime تعریف کرد. Uptime یعنی، سرورهای هاست چند درصد مواقع در دسترس هستند. این مورد، شامل مشکلات ­سایت شما و مشکلات کدنویسی که موجب لود نشدن سایت می­شود، نیست. در زمان انتخاب یک هاست، حتما بپرسید چه نوع ضمانتی در مواقع از دست خارج شدن سرور ارایه می‌­کنند.

 

۴. تنوع سرویس های شرکت مورد نظر انتخاب هاست

در خرید و انتخاب دامنه و هاست ، ارایه سرویس‌­های متنوع و به روز، با شرایط فنی و قیمتی مختلف، نشان از گستردگی کار آن شرکت دارد. در حال حاضر هاست ابری، محبوب‌­ترین سرویس بین کاربران است، اما برخی از سایت‌­ها، بنا به زمان طراحی­‌شان، ممکن است نیاز به نسخه‌­های مشخصی از نرم‌­افزارهای سرور داشته باشند.

خواندن این مقاله  ساخت وبلاگ و آینده روشن در رشد کسب و کار اینترنتی

بنابراین، شرکتی را انتخاب کنید که دارای سرویس‌­های متنوع باشد، چرا که ممکن است ­سایت شما، با هر نسخه­‌ای سازگار نباشد، یا اینکه فقط بخواهید از هاست سی پنل ایران یا کنترل پنل­‌های خاصی استفاده کنید. شرکت میهن وب هاست یکی از شرکتهای معتبر در زمینه خرید هاست و انتخاب دامنه است.

جدا از این، دقت داشته باشید برخی از شرکت‌­ها، همراه با هاست سایت، سرویس ایمیل نیز ارایه می‌­کنند، یعنی در کنار وب­‌سایت، شما می‌­توانید تحت دامنه خودتان آدرس ایمیل داشته باشید.

 

۵. پشتیبان­‌گیری از اطلاعات به چه نحوی است

بسیاری از شرکت‌­های هاست، بطور منظم و خودکار، از اطلاعات شما پشتیبان تهیه می‌­کنند، و در صورت نیاز در اختیارتان قرار می­‌دهند. در این حالت، دیگر نگرانی برای بازگردانی اطلاعات قبلی نخواهید داشت. این خدمات توسط همه شرکت­ها ارایه نمی‌­شود. پشتیبان گیری یا Backup از هاست یکی از نکته های مهم در خرید هاست است که نباید نسبت به آن بی توجه بود.یک شرکت خوب پشتیبان سایت شماست.

 

۶. آیا هاست انتخابی شما، دوره تست رایگان دارد

یک نکته بسیار ظریف اما تعیین کننده در هنگام خرید هاست و دامنه، انتخاب شرکت هاستینگ می باشد، آیا شرکت مربوطه دوره تست رایگان دارد یا خیر. دوره تست رایگان، نشانه خوبی است از اینکه، شرکت میزبان به خدمات خود اعتماد دارد و می‌­تواند مشتریان خود را در حد مطلوب راضی نگه دارد. دوره تست رایگان، بهترین روش برای سنجش امکانات و کیفیت خدمات آن شرکت است.

 

۷. قیمت خرید هاست و دامنه مناسب

قیمت خرید دامین و هاست ، همیشه عامل مهمی در تصمیم‌­گیری است، اما فاکتور اصلی نیست. هرگز یک هاست را، تنها بدین خاطر که ارزان­تر است انتخاب نکنید و یا تبلیغات دروغین مبنی بر هاست و دامنه رایگان را باور نکنید. شما باید سرویسی را انتخاب کنید، که نیازهای شما را برآورده کند.

بهتر است یک هاست با خدمات باکیفیت را انتخاب کنید، به جای اینکه یک هاست ارزان ­قیمت را بخرید و در آینده مجبور شوید ­سایت خود را به هاست بهتری منتقل کنید.

 

۸. نظارت و پشتیبانی، به چه شکل انجام می­‌شود

جدا از تمامی نکاتی که در خصوص ویژگی‌­های خرید هاست با کیفیت گفته شد، یک ویژگی بسیار مهم کیفیت پاسخ­‌دهی پشتیبانی سایت است. شما انتظار دارید وب­سایت‌­تان ۲۴ ساعته فعال باشد. بنابراین باید سراغ هاستی بروید که، ۷روز هفته بصورت ۲۴ ساعته، با تیم فنی مسلط و باتجربه، پاسخگوی شما بوده و بصورت مداوم بر هاست شما نظارت داشته باشند.

نکته دوم در مورد شرکت هاستینگ انتخاب دامنه و هاست وجود پشتیبانی آنلاین است، علی رغم ادعای برخی از شرکت‌ها، پاسخگویی آنها آنلاین و در لحظه نیست و اکثر آنها مکاتبات از طریق ایمیل را ترجیح می‌­دهند. پشتیبانی ۲۴ ساعته بدین معنی است که شما در هر ساعت از شبانه­‌روز، حتی در روزهای تعطیل، با یک تماس تلفنی ساده بتوانید مشکل­‌تان را برطرف کنید.

 

چگونه می توانم بهترین شرکت هاستینگ را انتخاب کنم؟

این بسیار مهم است که یک شرکت هاستینگ قابل اعتماد برای حفظ کردن (از خطر) انتخاب کنید که وب سایت شما در تمام طول سال امن و در دسترس باقی بماند. اگر شما با سرویس دهنده های موجودتان مشکلاتی را تجربه کرده اید و یا ایده ای ندارید که چه نیازها یا ویژگی هایی را در نظر بگیرید، در اینجا چند راهنمایی هست که می توانند به شما کمک کنند:

 

۱- بررسی کامل امکانات یک هاست

در هنگام انتخاب دامنه و هاست تمامی موارد یک هاست را بررسی کنید. همچنین برنامه خود را مناسب با هاست انتخاب کنید و در صورت دسترسی به پشتیبان برنامه در این مورد از او مشورت بگیرید.

 

۲- پشتیبانی عالی از مشتری ضروری است

اینترنت همیشه قابل استفاده است. سرویس دهنده ای که پشتیبانی عالی از مشتری ارائه می دهد را جستجو کنید. ارائه دهنده های میزبان ممکن است حمایت ۲۴ ساعته در هفته را ادعا کنند اما تضمینی نخواهد بود که شما به سرعت خدمات آگاهی بخشی را دریافت کنید.

 

۳- یک هاست با پشتیبانی ۲۴ ساعته انتخاب کنید

سرویس دهنده میزبانی که شما انتخاب می کنید باید هر احتیاطی را برای فراهم کردن حداکثر زمان کار در نظر بگیرند. در حالی که هیچ وب میزبانی نمی تواند زمان کار صددرصدی را تضمین کند، باید بطور متوسط حداقل ۹۹ درصد زمان کار را سرویس دهد.

 

۴- نباید فقط هزینه ها مورد نظر شما باشند

در انتخاب دامنه و یک هاست مناسب هیچ وقت به تنهایی قیمت را ملاک قرار ندهید. اگر سایت شما از ترافیک کمی برخوردار است انتخاب یک هاست اشتراکی اقتصادی یکی از بهترین گزینه ها می باشد.

و برعکس اگر از ترافیک بالایی برخوردار هستید می توانید یک هاست حرفه ای با هزینه بالاتر تهیه کنید.

 

۵- قابلیت ارتقا سرویس

پس از طراحی سایت فروشگاهی شما و بعد از گذشت مدتی در صورتی که محتوای مورد نیاز کاربران را تهیه کرده باشید به ترافیک بیشتری نیاز خواهید داشت. در این صورت میزبان شما باید امکان ارتقا سرویس شما را داشته باشد.

 

۶- اعتبار خوب ضروری است

هنگامی که شما لیستی از ویژگی های مهم هاست مورد نیازتان را انتخاب می کنید، قدم بعدی خرید و انتخاب دامنه و هاست از یک هاستینگ معتبر می باشد و می توانید برای انتخاب سوالات زیر را بپرسید و به دنبال جواب آن ها باشید :

  • سابقه هاستینگ مد نظر چقدر است ؟
  • نظر مشتریان در مورد هاستینگ مد نظر چیست ؟
  • امنیت کاربران و اطلاعات چقدر برای آنها مهم است ؟
  • از متد های روز و فناوری های جدید چقدر استفاده می کنند ؟
  • آپتایم سرویس های آنها صرفا عدد درج شده در داخل سایت است یا خیر ؟
  • هزینه های هاست های ارائه شده با پشتیبانی ارائه شده توسط آنها قابل قبول است یا خیر ؟

تفاوت هاست و دامنه در چیست؟

انتخاب دامنه و هاست دو چیز متفاوت است. با این حال، بسیار به هم نزدیکند. شما برای ایجاد وب سایت به هر دو، یعنی دامین و هاست نیاز دارید. یعنی شما نمی توانید وب سایت خود را بدون هیچ یک از آن ها ایجاد کنید. اگر انتخاب دامنه مانند آدرس فیزیکی شما باشد، هاست مانند ساختمان فیزیکی و محتویات ذخیره شده در آن است.

نام دامنه یک مفهوم کاملا دیجیتالی است و درواقع آدرسی است که کاربران با تایپ کردن آن در نوار آدرس مرورگر خود، به سایت شما متصل می شوند. اما هاست کمی متفاوت است زیرا به سرور فیزیکی نیاز دارد که در جایی در جهان واقع شده و به اینترنت متصل است. در اصل مانند یک هارد دیسک کامپیوتر است که همه فایل ها و پایگاه های داده وب سایت شما را ذخیره می کند.

تفاوت های اصلی بین دامنه و هاست در این است که هاست محلی است که فایل های وب سایت شما به صورت فیزیکی ذخیره می شود، در حالی که دامنه، آدرس محل ذخیره سازی آن است.

 

جمعبندی مبحث انتخاب دامنه

دالین وب به عنوان یک شرکت طراحی سایت در شیراز معتقد است مبحث انتخاب دامنه بسیار مهم و حیاتی است؛ و می‌تواند در برندینگ و پیشرفت کسب و کار شما تأثیر خوبی داشته باشد. لازم است تا در انتخاب دامنه نهایت دقت را داشته باشید و در فکر عوض نمودن آن نباشید چراکه با این کار اعتبار سایت شما از بین می‌رود و لطمه می‌بیند. در این قسمت جمع‌بندی می‌خواهیم ابزارهایی را به شما معرفی کنیم که با کمک آن می‌توانید دامنه مناسب کسب‌وکار خود را انتخاب کنید:

۱- namesh.com

این سایت ابزاری کمکی برای تعیین نام دامنه است که می‌تواند ایده خوبی برای افرادی باشد که نام مناسبی را سراغ ندارند. نکته‌ای که در اینجا حائز اهمیت است این است که بهتر است نام انتخابی شما از قسمت سئو آن باشد که برای سئو سایت شما مفیدتر خواهد بود.

 

۲- whois

یکی دیگر از ابزارهایی است که در انتخاب دامنه می‌تواند مؤثر باشد. این سرویس درواقع به شما این امکان را می‌دهد که وضعیت دامنه‌ای که می‌خواهید انتخاب کنید را مورد بررسی قرار دهید و وضعیت دامنه را مشاهده کنید.

شرکت های میزبان وب زیادی در ایران فعالیت می کنند و دالین وب نیز در این میان این شرکت ها با گزینه هایی مثل امنیت، پایداری واقعی سرویس ها و پشتیبانی قوی از سایر رقیبان قابل تفکیک است. در این آموزش، ما به هر آنچه که باید در مورد هاست و نام دامنه و نحوه کار با آن ها بدانید، اشاره کردیم.

همان طور که مطالعه کردید، موفقیت وب سایت شما تا حد زیادی به یافتن ارائه دهنده خدمات هاست معتبر و مناسب با نیازهای سایت شما بستگی دارد. ما در این مقاله سعی کردیم تمام مفاهیم، تعاریف و اصطلاحاتی را که شما برای خرید هاست و انتخاب دامنه ممکن است به آن ها بربخورید را توضیح دهیم.

انتخاب دامنه و هاست

به تفاوت میان دامنه و هاست که به اشتباه، عنوان یک مفهوم در نظر گرفته می شوند، پرداختیم. علاوه بر این نام دامنه مناسب با موضوع و محتوای سایت شما نیز بسیار در موفقیت وب سایت شما تاثیر دارد. امیدوارم این مقاله به شما در درک نحوه عملکرد وب سایت ها، هاست، نام دامنه و ارتباط آن ها با یک دیگر کمک کرده باشد.

امیدوارم که بتوانید با استفاده از مطالبی که یاد گرفتید،  بهترین دامنه را برای کسب و کار اینترنتی خود انتخاب کنید.

اگر همچنان در مورد انتخاب دامنه شک دارید، در زیر همین پست برای ما کامنت بگذارید تا راهنمایی اختصاصی برای کسب و کار شما انجام دهیم.

آیا شما هم داستانی با انتخاب دامنه و اشتباه انتخاب کردن آن دارید؟ برای ما و خوانندگان دیگر در زیر همین مقاله، کامنت بزارید.

منبع انتخاب دامنه و هاست:  بهترین شرکت هاستینگ از دیدگاه شرکت طراحی سایت دالین وب

مقالات زیر را نیز به شما پیشنهاد می دهیم.

۰ تا ۱۰۰ ساخت وبلاگ و آینده شگفت انگیز آن در رشد کسب و کار اینترنتی

طراحی سایت شرکتی برای مشاغل (راهنمای جامع)

مراحل ثبت سفارش طراحی سایت چگونه است؟

ویدیو آموزشی بررسی تاریخ انقضا دامنه

موفق باشید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
اشتراک گذاری:
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد خطر انتخاب دامنه کسب و کار اینترنتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + پانزده =

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

مشاوره رایگان و ثبت سفارشات
جهت تماس کارشناسان دالین وب، شماره تماس و بازه زمانی مناسب خود را وارد کنید.

...The Future is Yours