طعم شیرین درآمد فروشگاهی با طراحی سایت اینترنتی

170 بازدید
طعم شیرین اولین درآمد با راه اندازی فروشگاه اینترنتی

با ظهور اینترنت و گسترش آن، پدیده‌های جدیدی به سبک زندگی ما وارد شده‌اند. به کمک اینترنت ارتباطات ساده‌تر شده است.طراحی سایت اینترنتی یکی از اموری که با فراگیری اینترنت سبک تازه‌ای به خود گرفته، خرید است همیشه اولین فروش ها در شروع هر کسب وکاری لذت بخش وشیرین است. حال اگر اولین فروش آنلاین باشد،هیچوقت از ذهنمان پاک نخواهد شد.

  • مزیت های طراحی سایت اینترنتی را نام ببرید؟
  • چگونه فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنیم؟

همیشه اولین ها در خاطرمان می ماند مانند:اولین روز مدرسه،اولین روز دانشگاه،اولین دیدار عاشقانه،اولین حقوق دریافتی و…که هیچگاه اولین فروش اینترنتی پس از راه اندازی  سایت اینترنتی از یادمان نخواهد رفت.

بگذارید اولین فروش اینترنتی خودم را براتون بگم ساعت صبح باصدای موبایل از خواب بیدارشدم باخودم گفتم  باز هم پیام تبلیغاتی…اما اینبار اشتباه فکرکردم باورم نمیشد پیامک سفارش محصول و واریزی بود فکرشو هم نمیکردم به این زودی بتونم فروشی داشته باشم واقعا لذت بخش بود چنان لذتی داشت حال آن لحظه من که هیچ گاه از خاطرم فراموش نمی شود.

هرگاه که به آن لحظه فکر می کنم هیجان زده می شوم چرا که من تازه سایت فروشگاهم را راه اندازی کرده بودم حال دقیقا از اونروز ۱ سال میگذرد فروش محصولاتم ۵ برابر شده و میتوانم به جرعت بگویم دیگر به آن مغازه کوچک وسط بازار که کل روزمو باید اونجا میگذروندم ندارم چون من سایت معتبر خودمو دارم. شما هم اکنون می توانید کسب و کار اینترنت خود را داشته باشید زیرا  طراحی سایت اینترنتی باعث افزایش اعتبار برند شما است.

الان که مشغول خواندن این مقاله هستید، احتمالا جزو یکی از این دو دسته افراد زیر هستید:

(۱) آشنایی کافی نسبت به بعضی از زبان‌های برنامه نویسی دارید، مثلا در دانشگاه آن را یاد گرفته‌اید یا دوره‌های آموزشی شرکت کرده‌اید، خلاصه اینکه از چند زبان برنامه نویسی سر در می‌آورید. و حالا قصد دارید از آن در حوزه طراحی سایت استفاده کنید.

مشکل اینجاست، هر شرکتی که درخواست می‌دهید، از شما انتظار حداقل یکی دو سال سابقه کار و چند نمونه را دارند. شما هم که متاسفانه تجربه کاری نداشته‌اید، با ناامیدی به سراغ حوزه‌های دیگر می‌روید. از طرفی هم خودتان سرمایه کافی برای راه اندازی یک شرکت طراحی سایت ندارید.

(۲) یا اینکه جزو دسته دومی هستید، که علی‌رغم اینکه مهارت خاصی در کدنویسی ندارید، اما دوست دارید وارد بازار کار طراحی سایت شوید. شاید مثلا به دلیل سلیقه شخصی خوبی که دارید، فکر می‌کنید طراحی سایت به دردتان می‌خورد!

   ۵ مزیت خرید اینترنتی و لذت اولین فروش با طراحی سایت فروشگاهی

با به وجود آمدن فروشگاه های دیجیتالی و آنلاین تغییرات بسیاری در شیوه خرید پیش آمده  که از مزایای خرید اینترنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

طعم شیرین اولین درآمد با طراحی سایت اینترنتی

 

۱– صرفه جویی در وقت هنگام خرید آنلاین از سایت

کاربر می تواند با چند کلیک خرید های متفاوتی انجام بدهد و کالای مورد نظر خود را در کوتاه ترین زمان تحویل بگیرد .در مقابل در خرید سنتی باید ساعت ها وقت گذاشت تا آنچه می خواهیم بدست آوریم.

 

۲- کاهش در هزینه کالا با خرید اینترنتی از سایت

وقتی به صورت اینترنتی خرید می کنیم هزینه رفت و آمد عملا حذف می شود . همچنین معمولا اجناسی که به صورت اینترنتی عرضه می شوند با قیمت کمتری هستند و در بسیاری از مواقع با تخفیف فروخته می شوند .

 

۳- امکان مقایسه در طراحی سایت فروشگاهی

در طراحی سایت اینترنتی می توانید محصولات مشابه را با یکدیگر مقایسه کنید در صورتی که در خرید سنتی امکان دارد برای مقایسه لازم باشد به چند فروشگاه و مغازه مراجعه نمایید.

 

۴- تنوع محصولات در سایت فروش آنلاین

یکی از عواملی که باعث شده خرید اینترنتی نزد مردم محبوب باشد ، تنوع محصولات است . معمولا در فروشگاه های دیجیتالی از هر محصول چند نوع در ابعاد و رنگ های متفاوت وجود دارد و کاربر می تواند با قدرت انتخاب بیشتری خرید نماید .

 

۵- یافتن راحت محصولات در فروشگاه آنلاین

در بسیاری از مواقع برای ما پیش آمده که به دنبال کالایی خاص بودیم و در مغازه و فروشگاه های سطح شهر آن را پیدا نکرده ایم یا بعد از مدت زیادی جستن آن را پیدا کردیم در صورتی که می توان نام آن کالا را در گوگل مورد جست و جو قرار داد و تمامی فروشگاه های آنلاین عرضه کننده آن کالا را یافت.

بازار کار طراحی سایت در ایران چگونه است؟

علاوه بر آن در مورد درآمد ماهانه طراحی سایت نیز صحبت می‌کنیم؛ تا بفهمید در این بازار داغ طراحی سایت چه خبر است. چرا داغ؟ چون می‌بینیم، کسب و کارهای اینترنتی مخصوصا ساخت سایت، روز به روز جان بیشتری می‌گیرند؛ پس تقاضا برای آن همواره وجود دارد و احتمالا بیشتر هم می‌شود.

باورتان می‌شود که عبارت “طراحی سایت”، به تنهایی حدود ۱۲۰۰۰ بار سرچ در ماه دارد؟ یا مثلا عبارت “شرکت طراحی سایت” ماهانه بیش از ۱۰۰۰ بار جستجو می‌شود.

این آمار نشان‌دهندۀ این است که تعداد افرادی که به دنبال راه‌اندازی سایت هستند خیلی زیاد است. بنابراین، هر کدام از این جستجوکننده‌ها، می‌تواند مشتری احتمالی شما باشد.

درآمد طراحی سایت چقدر است؟
بگذارید خیلی ساده به شما بگوییم، که هیچ جواب مشخصی برای این سؤال پیدا نمی‌کنید. هزینه‌ها در بازار طراحی سایت شفاف نیست و هیچ تعرفۀ مشخصی هم وجود ندارد (متاسفانه)! یعنی برخی شرکت‌ها ممکن است برای طراحی یک سایت ساده از شما ۳۰ میلیون تومان پول بگیرند و برخی دیگر همان سایت را با ۳ میلیون تومان راه‌اندازی کنند.

پس درآمد شما هم به عنوان یک طراح سایت، مقدار مشخصی ندارد. مثلا شاید در یک شرکت طراحی سایت مشغول باشید و حقوق ماهانه تقریبا مشخصی را دریافت کنید. (تا آنجایی که می‌دانیم این حقوق از ماهی ۲ میلیون تومان برای افراد بدون سابقه کار، شروع می‌شود و برای افراد برنامه‌نویس و مسلط به React به ماهی ۱۰میلیون تومان و بیشتر، می‌رسد.)

یا اینکه به صورت پروژه‌ای کار بگیرید که در این صورت متغیر است. مثلاً فرض کنید، در ماه ۳ سفارش طراحی سایت قبول کنید و از هر کدام ۲.۵ میلیون تومان دریافت کنید. درآمد ماهانه شما ۷.۵ میلیون تومان می‌شود!

۸ گام اساسی در طراحی سایت اینترنتی فروشگاهی

۱- نوع محصولات خود را در فروشگاه آنلاین خود تعیین کنید

اولین قدم در طراحی سایت فروشگاهی مسلماً مشخص کردن نوع دقیق کالا و محصولاتی است که قرار است در فروشگاه اینترنتی خود بفروش برسانید.

شاید نوع محصولات وکالاهای خود را از قبل مشخص کرده باشید.اما آن ها دسته بندی نکرده باشید.

 

۲- نام دامنه سایت فروشگاهی خود را به خوبی انتخاب کنید

حالا که نوع دقیق کالا و محصولات و مدل تجاری خود را انتخاب کرده‌اید، وقت آن است که به سراغ طراحی و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود بروید. در اولین قدم باید نام دامنه سایت خود را انتخاب کنید. فراموش نکنید که نام سایت فقط یک اسم نیست؛ بلکه این پتانسیل را دارد که مخاطبان را جذب و یا دفع کند.

 

۳- قالب مناسب را برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید

در قدم بعدی راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی باید قالب سایت فروشگاهی مد نظر خود را انتخاب کنید. در حال حاضر تعداد بی‌شماری از قالب‌های متنوع وردپرسی فروشگاهی در دسترس هستند. تعداد این قالب‌ها به اندازه‌ای است که اگر بخواهید همه آنها را بررسی کنید، احتمالاً سردرگم خواهید شد. بهترین کار این است که به دنبال محبوب‌ترین قالب های فروشگاهی وردپرس بروید. سپس نظرات کاربران را درباره آن قالب بررسی کنید.یا می توانید قالب شخصی خود را داشته باشید.

 

۴- ظاهر فروشگاه آنلاین خود را دقیق انتخاب نمایید

همانطور که در توضیح قالب‌های فروشگاهی بالا نیز اشاره کردیم، تقریباً همه قالب‌های فروشگاهی امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌دهند که می‌توانید ظاهر دلخواهتان را به سایت بدهید. از طرفی ظاهر سایت که می‌تواند ترکیبی از رابط کاربری و تجربه کاربری باشد، تأثیر مستقیم هم برای جذب مخاطب و هم بر امتیاز سئوی سایت دارد.

 

۵- محصولات خود را به طراحی سایت اینترنتی اضافه کنید

حالا دیگر بستر مناسب برای فروش محصولات خود را دارید و وقت آن است که محصولات را به سایت اضافه کنید.

 

۶- نوع ارسال محصولات را در سایت فروشگاهی مشخص کنید

در گام بعدی در راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی نیز باید تعیین کنید که این محصولات قرار است چگونه به دست مشتریان برسد. انتخاب استراتژی حمل و نقل در سایت‌های فروشگاهی از اهمیت بسیار ویژه یا برخوردار است. چرا که حدود ۵۶% از مشتریان، در صورتی که یک بار تجربه بدی در دریافت محصول خود داشته ، دیگر به سراغ فروشگاه شما نخواهند آمد.

خواندن این مقاله  اهمیت استفاده مناسب از رنگ طراحی سایت

 

۷- برای طراحی سایت اینترنتی خود تبلیغ کنید

حالا دیگر مراحل اصلی راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی را سپری کرده‌اید و فروشگاه خود را دارید. حالا نوبت آن است که فروشگاه خود را هر چه بیشتر به دیگران معرفی کنید. فراموش نکنید که اول از همه باید یک استراتژی بازاریابی برای خود طراحی کنید. در این استراتژی تعیین کنید که قرار است دقیقاً چه اقداماتی را برای بازاریابی انجام دهید، اگر نیاز به صرف هزینه دارند، تا چه اندازه قرار است هزینه کنید، چه کمپین ها و جشنواره‌هایی را قرار است راه‌اندازی کنید.

 

سئو سایت در راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

اما می‌رسیم به یکی از مهمترین اقدامات برای معرفی سایت، یعنی سئو سایت. وقتی یک سایت فروشگاهی به درستی سئو شود، رتبه بالاتری نزد موتورهای جست و جو و به ویژه گوگل پیدا می‌کند

نکته: اگر وقت کافی برای یادگیری اصول سئو سایت فروشگاهی و اعمال آنها بر سایت خود را ندارید، می‌توانید با مشاوران شرکت دالین وب  در این زمینه صحبت کنید و آموزش های کافی را ببینید.

 

۸- پس از طراحی سایت اینترنتی خود نظارت مستمر و کافی داشته باشید

مرحله آخر، در واقع مرحله‌ای که از زمان راه اندازی سایت اینترنتی برای داشتن خرید اینترنتی به طور پیوسته همراه شما خواهد بود. این مراحل به طور کلی شامل اقدامات زیر است:

  • تولید محتوای مستمر برای بخش مجله یا بلاگ (فاکتوری که تأثیر فوق‌العاده‌ای در سئو سایت خواهد داشت)
  • ویرایش دسته‌بندی محصولات در صورت لزوم
  • راه‌اندازی جشنواره های فصلی و مناسبتی
  • قرار دادن گرافیک‌ها یا تصاویر مناسبتی
  • نظارت بر فعال بودن بخش‌های مختلف سایت، مانند فرم‌ها و … .
  • ارسال ایمیل‌های برنامه‌ریزی شده
  • اطلاع درست وضعیت موجودی کالاها
  • و … .

سفارش سئو سایت

سفارش سئو سایت گام بعدی کسب درآمد آنلاین است. اگر دقت کنید ما گفتیم که با سایت درآمد آنلاین داشته باشید اما مسلما سایت به تنهایی نمی تواند برای شما درآمد داشته باشد. یک سایت نیاز دارد تا برای دیده شدن و در نهایت خرید مشتریان در معرض دید عموم قرار بگیرد و در نتایج گوگل حضور داشته باشد.

به طور مثال شما یک فروشگاه گل و گیاه دارید اگر فردی عبارت “خرید گیاه بامبو” را جستجو کند، حتما وارد سایت هایی می شود که حداقل در صفحه یک گوگل یا نهایتا دو حضور داشته باشند.

سئو به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو می باشد و به شما کمک می کند تا در نتایج اولیه گوگل قرار بگیرید و طعم شیرین درآمد آنلاین را بچشید.

البته مسلما شما همانطور که گفته شد می توانید از مارکت پلیس های موجود نیز بهره ببرید.

اما چرا شبکه های اجتماعی نه؟

اصلا اینطور نیست. هرگز در این مقاله گفته نشده که در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، لینکدین، توئیتر و … فعال نباشید. اتفاقا فعالیت در این شبکه ها سبب دیده شدن کسب و کار شما و کسب درآمدتان می شود.

اما نکته ای که برای شبکه های اجتماعی در مقایسه با وبسایت و اپلیکیشن وجود دارد آن هم بحث اعتبار کاری و اعتماد مشتریان. این تفاوت بزرگی است که میان این دو وجود دارد. تقریبا میتوان گفت سایت شالوده کسب و کار اینترنتی است و شبکه های اجتماعی روش های تبلیغاتی.

شما شبکه اجتماعی را چه با سایت چه بدون سایت می توانید داشته باشید و با سایت می توانید مجموعه مخاطبان جدیدی را به مخاطبان هدف خود اضافه کنید.

بازاریابی شبکه های اجتماعی یکی از فیلدهای اساسی در زمینه دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین می باشد و می تواند برای شما سودآوری بالایی داشته باشد. اما سایت شناسنامه کسب و کارتان است و هویت کسب و کار و برند شما را میسازد.

شرکت فناور رایانیتا برای طراحی سایت فروشگاهی برای کسانیکه در شبکه های اجتماعی فعال هستند وابسته به میزان فعالیتشان تخفیف ۱۰ تا ۵۰ درصدی ارائه می دهد. این فرصت عالی را از دست ندهید و به کسب و کارتان هویت ببخشید.

چرا هر کسی در هر حرفه‌ای به طراحی وب سایت نیاز دارد؟

دنیای اینترنت شاید در ظاهر یک دنیای مجازی باشد، اما جایی است که آدم‌ها در آن به دنبال محصولات، اخبار و پاسخ سوالات خود هستند. درآن آنلاین خرید می‌کنند، کالا‌ها و خدماتی که نیاز دارند را ارزیابی و مقایسه می‌کنند، غذا سفارش می‌دهند، سرگرم می‌شوند و خلاصه هر روز بیشتر از قبل با این شیوه زندگی انس می گیرند؛ پس در واقع یک مجازی کاملا واقعی است.

ویژگی های وبسایت فروشگاهی حرفه ای

۱- طراحی واکنش گرا (ریسپانسیو):

طراحی وب واکنش گرا یا ریسپانسیو یعنی صفحات وبمان را به گونه ای طراحی کنیم که در سایزهای مختلف صفحه‌ی نمایش مثل موبایل‌ها، تبلت‌ها و… سایت‌مان به درستی نمایش داده شود.

امروزه با توجه به افزایش تعداد کاربرانی که با استفاده از تلفن های همراه یا تبلت اقدام به گشت و گذار در سطح اینترنت میکنند، بسیار مهم است که وبسایتی که توسط شما طراحی میشود، قابلیت نمایش صحیح در انواع صفحات نمایش را داشته باشد.

امروزه داشتن یک وبسایت ریسپانسیو یا واکنش گرا  یکی از المان هایی است که هر کسی باید به آن توجه کند. اگر شما مهارت طراحی وب واکنش گرا یا ریسپانسیو نداشته باشید، بزودی از چرخه‌ی رقابت حذف خواهید شد.

 

۲- طراحی اختصاصی صفحات

نکته مهم دیگری که در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی اهمیت بالایی دارد، معرفی واضح خدمات و فعالیت های مجموعه است که انجام این کار با طراحی صفحات حرفه ای و ساختاریافته به درستی انجام میشود. برای مثال با رعایت قانون سه کلیک میتوانید کاربر را به راحتی هر چه تمام به خرید محصول هدایت کنید. اگر صفحاتی مانند صفحه محصولات، دسته بندی محصولات، اخبار، مقالات و… حرفه ای طراحی شوند محصولاتتان را به خوبی به کاربران معرفی میکند.

صفحه اصلی سایت مهم‌ترین بخش سایت است. صفحه اصلی سایت بیانگر هویت و حیطه فعالیت سایت است. لازم است به نحوه طراحی و گرافیک آن توجه ویژه مبذول داشت. صفحه اصلی سایت شامل عنوان، منو، لوگو، بخش‌های مربوط به ثبت نام و ورود کاربران،نمونه کارها، نوار جستجو، نمایش مهم‌ترین بخش‌های سایت مثل نمایش عناوین مقالات اخیر، بخش تماس با ما و غیره می‌باشد.

همیشه می‌گویند مردم حتی یک کتاب ۴۰۰ صفحه‌ای را از جلد آن قضاوت می‌کنند! صفحه اصلی سایت هم حکم جلد کتاب را دارد. پس به نوعی می‌توان گفت طراحی صفحه اول سایت، نماینده و معرف برند شماست. مخصوصا که خیلی از مخاطبان از طریق جستجوی نام برند وارد صفحه اصلی می‌شوند و همینطور خیلی از آنها بعد از وارد شدن به یک مقاله به صفحه اصلی سر می‌زنند.

 

۳- کاربر پسند باشد

این مورد از اصل سادگی ناشی می شود که در آن اشاره می شود به اینکه سادگی باید یک هدف اصلی در طراحی سایت باشد و باید از پیچیدگی های غیر ضرور اجتناب شود.

کاربر پسند بودن را می توان روی هر سیستم عامل، ، برنامه اختصاصی سیستم های خانگی و بسیاری از فن آوری های دیگر اعمال کرد.

سایتی است که استفاده از آن تا حد امکان آسان و راحت است. استیو کروگ، متخصص تجربه کاربری مستقر در ایالات متحده، در کتاب خود با عنوان «مرا مجبور نکن فکر کنم» می‎گوید: “اگر کاربر را مجبور به تفکر زیاد کنید، ناراضی می‌شود. همه چیز در وب سایت شما باید تا حد امکان ساده و شفاف باشد.”

به طور کلی اگر وب سایت شما کاربرپسند نباشد، بازدیدکنندگان ممکن است در مسیریابی دچار مشکل شوند، ممکن است دکمه مورد نیاز را پیدا نکنند و حتی ممکن است نتوانند خرید کنند. همه این‌ها باعث ایجاد تجربه کاربری بد برای وب سایت شما می‌شود و کاربران بلافاصله آن را ترک می‌کنند.

 ۴- فضای کاربری وب سایت فروشگاهی برای استفاده کاربران راحت باشد

دلیل خرید ما از فروشگاه‌های اینترنتی چیست؟ قطعاً جواب این سؤال سادگی و راحتی است. حال اگر فضای کاربری یک وب سایت فروشگاهی برای استفاده پیچیده و سخت باشد، از خرید صرف نظر می‌کنیم. به عنوان مثال بعد از ورود به وبسایت اگر ندانیم که از کجا محصول دلخواه خود را سفارش دهیم و یا فضای وبسایت شلوغ باشد، فرآیند خرید پیچیده می‌شود و از خیر آن می‌گذاریم.

خواندن این مقاله  آیا کسب وکار اینترنتی یک فرصت میلیاردی است؟

انتظار ما از یک فروشگاه اینترنتی موفق و حرفه‌ای این است که خدمات و محصولات خود را در کوتاه‌ترین زمان و ساده‌ترین شکل ممکن به مشتریان ارائه دهد. یکی از عواملی که خرید را برای مشتریان ساده و راحت می‌کند، وجود فهرست دسته بندی مناسب در وب سایت و نوار جستجو بر اساس این محصولات است. این امر سبب می شود که برای پیدا کردن محصول مورد نیازمان نیاز به جستجو در همه فضای وب سایت نباشد. فرآیند ثبت سفارش و خرید باید در دو الی سه مرحله انجام شود.

این روزها مشتریان به دلیل دسترسی آسان و سهولت خرید کردن رضایت زیادی از خرید آنلاین خود دارند. مردم به جای اینکه ساعت‌ها در فروشگاه‌های فیزیکی در سطح شهر جستجو کنند، می‌توانند در هنگام استراحت در محل کار یا در منزل و در فضایی به دور از شلوغی و وضعیت بد جوی به راحتی از طریق اینترنت خرید خود را انجام دهند. این موضوع اهمیت بسیار زیادی خصوصاً برای خانواده‌ها دارد. افرادی که خسته از سر کار به خانه می‌آیند دیگر لازم نیست ساعت‌ها در خیابان‌های شهر بچرخند. خانواده‌ها می‌توانند از در کنار هم بودن لذت ببرند و هرچیزی که لازم دارند را با یک کلیک خریداری کنند.

 

فضای کاربری وب سایت فروشگاهی برای استفاده کاربران راحت باشد

 

۵- سئو و بهینه سازی برای موتور های جستجو:

در صورتی که کدنویسی و طراحی سایت فروشگاهی بر اساس استانداردهای سئو گوگل طراحی شود باعث میشود جایگاه مناسب و یرتری در موتورهای جستجو نسبت به رقبا پیدا کنید. کالر اِسپیس با استفاده از شناخت کاملی که از قواعد سئو دارد، سایت فروشگاه اینترنتی شما را به بالاترین رتبه ها در موتور های جستجو میرساند. از این رو ویترین محصولات شما بازدید کنندگان بیشتری را در برمیگیرد و فروش فوق العاده ای را تجریه میکنید.

۶- ایجاد فروشگاه اینترنتی سازگار با موبایل

خرید از فروشگاه های آنلاین به وسیله ی تلفن همراه ۵۰٪ از معاملات آنلاین را تشکیل می دهد.
با طراحی سایت به صورت واکنشگرا ، محتوا با هر وسیله ای که به آن دسترسی داشته باشید یعنی تبلت، موبایل یا لپ تاپ و کامپیوتر، سازگار می شود تا کاربر پسند ترین تجربه را برای مشتری ارائه دهد. والمارت پس از بهینه سازی سایت موبایل خود فروش موبایل را ۹۸٪ افزایش داد.
وب سایت اینتلیجنتزیا نیز تجربه خرید بهتری را در تلفن همراه ایجاد کرد که منجر به افزایش ۱۶ درصدی معاملات موبایل شد.

فرقی نمی کند که میلیون ها صفحه محصول داشته باشید یا ۵ تا؛ ایجاد یک تجربه مناسب برای موبایل برای خریداران شما باعث بهبود فروش و رتبه بندی بالقوه شما خواهد شد.

۷- عکس و فیلم با وضوح بالا

یکی از مهم ترین عواملی که در جذب مشتری تاثیر می گذارد، استفاده از تصاویر و ویدیو های با کیفیت در سایت است. شما می توانید با کمک تصاویر و ویدیو ها اطلاعات کامل تری را به مخاطب برسانید. اما باید به این نکته توجه کنید که تصاویر و ویدیو های یک سایت حجم بسیار بالایی داشته و ممکن است در سرعت سایت شما تاثیر بگذارد. به همین دلیل پیش از بارگذاری آنها در سایت، حجم آنها را کاهش دهید.

به این نکته توجه کنید که با کاهش حجم تصاویر، ممکن است درصدی از کیفیت آنها کم شود؛ برخی از ابزارهای بهینه سازی این امکان را به شما می دهند تا بدون افت کیفیت، حجم تصاویر را کم کنید.

 

۸- گزینه پرداخت پیشرفته در ایجاد سایت فروشگاهی

یکی دیگر از ویژگی های سایت فروشگاهی خوب، امکان خرید راحت برای مشتری است. مشتری باید بتواند به راحتی محصول مورد نظرش را پیدا کرده و بدون نیاز به طی کردن مراحل پیچیده و سخت، آن را خریداری کند. تنها در این صورت است که مشتری برای خرید دوباره از سایت بر می گردد.

همچنین امکانی را فراهم کنید که محصولات مرتبط نیز به کاربر نشان داده شود؛ به این ترتیب مشتری با دیدن سایر محصولات احساس نیاز کرده و برای خرید آن اقدام می کند.

۹- اطلاعات دقیق حمل و نقل

هزینه های غیر منتظره حمل و نقل دلیل شماره یک برای رها کردن سبد خرید است. بسیار مهم است که وب سایت های فروشگاهی شامل اطلاعات حمل و نقل در مراحل اولیه پرداخت باشند، به نحوی که مبلغ حمل و نقل در همان مرحله خرید برای خریدار بتواند محاسبه شده و نشان داده شود.
همچنین زمان تحویل و گزینه هایی برای تحویل سریعتر نیز مفید است. جالب است که خریداران در هنگام سفارش رایگان ، ۳۰٪ بیشتر در هر سفارش هزینه می کنند. در صورت وجود کد برای ارسال رایگان آن را در کلیه صفحات سایت و در هدر سایت ارائه دهید.

۱۰- دسترسی به صفحه تماس با ما

هنگامی که نوبت به ایجاد سایت فروشگاهی می رسد، هیچ چیزی بیشتر از صفحه ” ارتباط با ما ” به ویژه در هنگام فروش کالاهای رده بالا یا محصولات فنی دارای اهمیت نیست.
هرگز وسیله و روش تماس مشتری با شما و یا دسترسی به پشتیبانی سایت را سخت نکنید و راه های مختلفی برای دستیابی مشتری به شما از جمله تلفن ، ایمیل و فرم آنلاین را هنگام طراحی وب سایت در نظر بگیرید.
در ضمن دقت داشته باشید که حتماً پیوندهای صفحات اجتماعی و نقشه گوگل مپ را برای درج مکان شرکت در قسمت فوتر و یا صفحه تماس با ما اضافه کنید.

۱۱-  سیاست بازگشت کالا

تعیین خط مشی ارجاع کالا یک ویژگی اساسی هنگام ایجاد وب سایت فروشگاهی است. سیاست بازگشت کالا باید کاملاً مشهود و کاملاً نوشته شده یا مصور باشد.
این یکی دیگر از ویژگی های اعتماد سازی فروش آنلاین است. این به خریداران این اطمینان را می دهد که اگر ناراضی باشند امکان بازگشت کالا برای آنها وجود دارد.

۱۲- جست و جوهای انجام شده

بخش جست و جو های انجام شده در وبسایت به مشتری نشان میدهد که افراد در زمینه نیاز او بیشتر چه کلماتی راسرچ کرده اند و به نتیجه دلخواه دست یافته اند. این گزینه میتواند به مشتری کمک کند که راحت تر به کالای مورد نظر خود در وبسایت دسترسی پیدا کند.

کالاهای پرفروش و کم فروش
نشان دادن کالاهای پرفروش و کم فروش بر روی وبسایت فروشگاهی میتواند برای مشتری سلیقه ایجاد کند. به بیان دیگر اگر مشتری بین انواع کالاها سردرگم باشد و برای خرید کالای مورد نظرش دچار تردید باشد،  وجود این بخش ها میتواند به او کمک کند تا راحت تر کالای مورد نظر خود را پیدا کرده و خریداری نماید. این گزینه میتواند از منصرف شدن مشتری برای خرید جلوگیری نماید.

۱۳- ایجاد سایت های فروشگاهی

مهم نیست که در چه گروهی قرار دارید ، سایت های فروشگاهی فرصتی باورنکردنی برای استفاده از ویژگی های محرمانه و واقعی آمیخته با عناصر جدید نوآورانه برای ایجاد تجربه های خرید فوق العاده دارند.

شما می توانید با شرکت دالین وب در ایجاد سایت های فروشگاهی گامی بزرگ بردارید.

۱۴-  دیدگاه ها و نظرات ایجاد شده توسط کاربران

حدود ۹۵ درصد از خریداران نظرات ایجاد شده توسط کاربران درباره ی یک محصول را می خوانند؛ و ۵۷٪ از مصرف کنندگان فقط در صورتیکه فروشگاه یا کسب و کار موردنظر ۴ ستاره یا بیشتر داشتته باشند از آن وب سایت استفاده می کنند.
شاید فکر کنید که بررسی های منفی یک قاتل فروش است. برعکس در واقع صادق شما را نشان می دهد.

داشتن نظرات منفی اغلب می تواند مثبت باشد. تحقیقات نشان داده است که محصولاتی که نظرات منفی در آن نسبت به آن محصول وجود ندارد از طرف مشتریان به عنوان سانسور تلقی شده و فرض خود را بر این می گذارند که نظرات و دیدگاه های مثبت جعلی است.
بسته به قابلیت وب سایت ، در ایجاد سایت های فروشگاهی می توان از افزونه های معروف ترین سیستم عامل های بررسی از جمله Yelp ، Foursquare و Facebook استفاده کرد.
شرکت های آینده نگر مانند paddleboards Paiwen ،در ایجاد سایت های فروشگاهی خود  از دیدگاه ها و نظرات مشتریان به عنوان محتوای تولید شده توسط کاربر استفاده می کنند تا اقبال اجتماعی ایجاد کنند و کاربران و طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کنند.

خواندن این مقاله  عوامل رشد میزان خرید در فروشگاه اینترنتی

۱۵- عملکرد حرفه ای:

یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای نتیجه چینش مناسب زیر ساختی و بصری در کنار یکدیگر میباشد و به نحوی در وبسایت فروشگاهی تعبیه شوند که باعث بهبود عملکرد سایت در سرعت بارگذاری و قابلیت توسعه وبسایت میباشد.از آنجایی که کالر اِسپیس فضای رقابتی دیجیتال را به خوبی میشناسد، با رعایت استانداردها در طراحی و برنامه نویسی وبسایت خدماتی،تجربه کاربری حرفه ای را مطابق با تکنولوژی روز برایتان طراحی میکند.

۱۶-  هزینه ارسال رایگان و یا اندک باشد

رایگان بودن هزینه حمل و نقل تأثیر بسزایی بر فروش و جذب مشتری دارد. شاید این هزینه زیاد نباشد، اما از نظر روانی بر روی تصمیم خرید مشتری تاثیرگذار است. آمار فروش در فروشگاه‌های اینترنتی و آنلاین نشان می‌دهد که خریداران تمایل به اضافه کردن موارد بیشتری به سبد خرید خود دارد تا بتوانند از تخفیف‌های ویژه استفاده کنند.

 

هزینه ارسال رایگان و یا اندک باشد

 

 

 ۱۷- پشتیبانی و امنیت فروشگاه خود را در نظر بگیرید

آیا شما بعد از راه اندازی مغازه خود را به امان خدا رها می‌کنید؟ خیر! قطعاً شما چنین کاری نمی‌کنید. زیرا سرمایه شما در آن مغازه قرار دارد. در رابطه با فروشگاه‌های اینترنتی نیز این مسئله صدق می‌کند. یک فروشگاه اینترنتی موفق هم از نظر امنیت و هم از نظر پشتیبانی باید مطمئن باشد. اگرچه در فضای اینترنت نمی‌توان جلوی هر خطری را گرفت، اما برخی از سیستم‌های طراحی وب سایت از امنیت بالاتری برخوردار هستند.

قطعاً شما در زمان کار با وب سایت به سؤالات و مشکلاتی برخورد می‌کنید که برای حل آنها نیاز به یک پشتیبان دارید. در غیر این صورت باید برای حل مشکل هزینه کرده و یا خودتان اقدام به رفع آن کنید. مانند سیستم وردپرس که پشتیبانی مخصوص به خود ندارد و برای حل مشکلات آن مجبور به صرف هزینه زیادی هستید.

۱۸-  جلب اعتماد مشتری از ویژگی یک فروشگاه اینترنتی موفق

در کسب و کارهای اینترنتی به دلیل اینکه مشتری، فروشگاه را از نزدیک نمی‌بیند، طبیعی است که برای خرید اعتماد لازم را نداشته باشد. وظیفه شما این است که این اعتماد را در مشتری ایجاد کنید. شما می‌توانید از طریق اقداماتی نظیر گارانتی، مرجوعی، بازگشت وجه، خیال مشتری را از بابت کیفیت محصول راحت کنید. همچنین الزاما برای وب سایت فروشگاهی خود، نماد اعتماد الکترونیکی بگیرید.

۱۹- گاهی جشنواره‌های تخفیفی برگزار کنید

هیچ چیزی مانند تخفیف برای مشتری‌ها جذاب نیست. لیست فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ مانند دیجی کالا، زنبیل از این روش برای افزایش فروش خود استفاده می‌کنند

یکی از ویژگی های سایت فروشگاهی خوب، ارائه تخفیفات به مناسبت های مختلف است. روز به روز رقابت در این حوزه سخت‌تر می‌شود، به همین جهت شما باید چیزی داشته باشید که در نظر مشتری‌ها یک امتیاز محسوب شده و باعث شود سایت شما را برای خرید خود انتخاب کنند. ارائه تخفیفات و پیشنهادات ویژه در بازه زمانی های مختلف می تواند شما را با دیگران متمایز کند.

شما می توانید به مناسبت هر فصل، جشن های مختلف و … برای کاربران خود پیشنهادات ویژه ای را در نظر بگیرید.

۲۰-  سرعت بالای فروشگاه اینترنتی

سرعت یک سایت تاثیر زیادی در بازگشت دوباره کاربر به سایت شما دارد. اگر مشتری نتواند در سریعترین زمان ممکن خرید خود را انجام دهد، خسته شده و از خرید منصرف خواهد شد. به همین دلیل سرعت صفحات مختلف سایتتان را بررسی کرده و در صورت کند بودن، آنها را اصلاح کنید.

شما می توانید به راحتی و با بهینه کردن کدها و تصاویر فروشگاه تا حد زیادی سرعت را افزایش دهید.

پس برای کسب رضایت مشتریان، افزایش فروش و رضایت گوگل، بهینه کردن سرعت وب سایت خود را در اولویت کسب و کار اینترنتی خود قرار دهید.

۲۱-  استفاده از ابزارهای تحلیلی برای فروشگاه اینترنتی

شما به عنوان صاحب یک کسب و کار آنلاین از کجا متوجه می‌شوید که فروش شما را افزایش و یا کاهش پیدا کرده است؟ چگونه متوجه تعداد فروش هر محصول می‌شوید؟ و چطور برای خرید اجناس ماه بعد تصمیم می گیرید؟

ابزار تحلیل رفتار سایت فروشگاهی نیازی ضروری برای موفقیت دربازاریابی آنلاین است. در دنیای تجارت هر روز رقابت سخت تر می شود، در نتیجه هر ابزاری که بتواند شما را در این رقابت پیش بیاندازد به سود تجارت شماست. اگرشما بتوانید رفتار کاربران با سایت خود را بشناسید و آن‌را بهبود دهید برنده شده‌اید.

هراندازه مشتریان خود را بهتر بشناسید، احتمال اینکه بتوانید آن‌ها را راضی نگه دارید بیشتر است.

 

 

استفاده از ابزارهای تحلیلی برای فروشگاه اینترنتی

 

 ۲۲- تطبیق فروشگاه اینترنتی با شبکه‌های اجتماعی

بسیاری از مشتریان در فضاهایی مانند شبکه‌های مجازی در حال گشت و گذار هستند، بنابراین هر چقدر سایت شما حرفه‌ای باشد، باز هم بر روی همه بازار هدف کنترل نخواهید داشت. برای افزایش ورود مشتریان به وب‎سایت فروشگاهی راهکارهای مختلفی اعم از بهبود سئوی سایت از طرق مختلف، تبلیغ فروشگاه در سایت‎های دیگر و … وجود دارد. یکی از این روش‎ها استفاده از شبکه‎های اجتماعی برای معرفی و لینک دهی به سایت فروشگاهی است که برای نتیجه‎گیری از این فضا باید استراتژی‎ها و تاکتیک‎های مناسبی را بکار بست.

اگر به درستی سایت خود را سئو کرده باشید، وب سایت فروشگاهی شما در نتایج موتورهای جستجو از جمله گوگل به نمایش در خواهد آمد. اگر از قالب های فروشگاهی سایت ساز وبزی استفاده کنید خیال شما از سئو سایت تا حد زیادی راحت خواهد بود. همچنین شبکه‌های مجازی مانند فیسبوک، اینستاگرام و توییتر به شما این اجازه را می‌دهند تا با مشتریان خود ارتباط مستقیم ایجاد کنید و با پست کردن اطلاعات با ارزش در این شبکه‌های اجتماعی اعتماد مشتریان به خود را افزایش دهید. با افزایش تعامل با کاربران شبکه‌های اجتماعی خود می‌توانید ترافیک وب سایت و در نتیجه فروش خود را بیشتر کنید.

۲۳- نماد اعتماد الکترونیک فراموش نشود

یکی از راه های افزایش فروش و جذب مشتری، داشتن نماد الکترونیکی است. حتی برای دریافت درگاه آنلاین مستقیم نیز شما به اینماد نیاز دارید. از طرفی امروزه کلاهبرداری های اینترنتی در فروشگاه های اینترنتی زیاد دیده می شود؛ بنابراین با داشتن این نماد در سایت، مشتریان اعتماد بیشتری خواهند کرد و فروش محصولات بالاتر می رود. اگر هنوز برای دریافت اینماد اقدام نکرده اید، محتوا راهنمای تصویری دریافت اینماد به شما کمک خواهد کرد.

چرا باید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟

خیلی از افراد را دیده‌ام که می‌گویند من همین الان هم درآمد خوبی از کسب و کار سنتی خودم دارم و نیازی به فعالیت در اینترنت ندارم. خیلی از کسب و کارهای سنتی دیگر هم همین فکر را می‌کردند اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدند که باید در اینترنت هم حضور داشته باشند. شاید تا الان خیلی ضرورت داشتن فروشگاه اینترنتی را احساس نکرده باشید، اما خرید اینترنتی روزبه‌روز بیشتر می‌شود و در آینده حتماً به سایت فروشگاهی نیاز پیدا می‌کنید.

به همین دلیل از الان باید به فکر تأسیس فروشگاه اینترنتی باشید. هر چه زودتر سایت فروشگاهی خودتان را راه‌اندازی کنید، زودتر هم به درآمد می‌رسید. شاید درآمد شما از سایت به‌قدری زیاد شود که دیگر نیازی به فروشگاه فیزیکی نداشته باشید و آن را تعطیل کنید.

اه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از مهم ترین کارهایی است. که می توان برای بهبود روند کسب و کار خود انجام داد. چرا که در دنیای فعلی و با روی کار آمدن تکنولوژی های جدید افراد ترجیح می دهند. از فروشگاه های معتبر و حاضر در فضای مجازی استفاده کنند. از طرفی این فروشگاه بدون وقفه در حال فعالیت است.

 

شرکت طراحی سایت دالین وب با تیمی مجرب و حرفه ای از نیروهای متخصص از صفر تا صد طراحی شما را تا زمانی که بتوانید زمام امور فروشگاه اینترنتی خود را به دست بگیرید در کنار شماست.

شما می توانید مقالات دیگر ما را نیز مطالعه بفرمایید.

مراحل ثبت سفارش طراحی سایت چگونه است؟

فروش میلیاردی با طراحی و داشتن فروشگاه اینترنتی

موفق باشید.
آیا این مطلب را می پسندید؟
اشتراک گذاری:
برچسب ها:

نظرات

2 نظر در مورد طعم شیرین درآمد فروشگاهی با طراحی سایت اینترنتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

  1. با عرض سلام. من سالهاست که به روش سنتی و بدون استفاده از اینترنت و شبکه های مجازی کسب و کارم رو مدیریت میکنم. خواستم بدونم که طراحی سایت اینترنتی چطور میتونه کمکم کنه و این که هزینه طرای سایت چقدر میشه

    ۶

    1. سلام روز بخیر
      برای جا نماندن از دنیای بزرگ کسب و کار و درآمد اینترنتی بهتر است شما هم کسب و کار خود را آنلاین کنید. تا علاوه بر داشتن بازار بسیار بزرگتر. درآمد چندین برابری را نیز تجربه کنید. تبلیغ کسب و کار شما در همه ی ایران و فروش چند برابری مهم ترین نتایج راه اندازی فروشگاه اینترنتی است.
      هزینه ی طراحی سایت با توجه به نیاز شما متغیر هست. از پکیج ها و قیمت طراحی انواع سایت در مجموعه دالین وب دیدن فرمایید.

      ۳

مشاوره رایگان و ثبت سفارشات
جهت تماس کارشناسان دالین وب، شماره تماس و بازه زمانی مناسب خود را وارد کنید.

...The Future is Yours