نزدیک به سه دهه پیش، زمانی که تیم برنرزلی برای اولین بار ساخت وبلاگ را انجام داد، احتمالا تصور نمی کرد چنین یادداشت های به ظاهر ساده ای روزی آنقدر محبوب و همه گیر شوند که چهارصد و چهل میلیون صفحه از دنیای وب را در بر گیرند.
وبلاگ نویسی و ساخت وبلاگ آنقدر جذاب است که اکثریت کسانی که با فضای اینترنت آشنا هستند، حداقل یکبار هم که شده آن را امتحان کرده و طعم آن را چشیده اند.
چندی بعد از ظهور اینترنت در ایران، سرویس های وبلاگ دهی فارسی مثل بلاگفا و پرشین بلاگ با همان رابط کاربری ساده و امکانات پایه شان، به ما حس فوق العاده حضور در فضای اینترنت را هدیه کردند. گاهی برای انجام کوچک ترین تغییری باید کل اینترنت را زیر و رو می کردیم تا شاید در یک انجمن فارسی، دوست مطلعی را می یافتیم.
ماهیت وبلاگ نویسی در طی این سالها تغییرات زیادی به خود دیده است. حرکت به سمت پیشرفت و بوجود آمدن ابزار های جدید برای کمک به کاربران، باعث شده تا بتوانیم پیچیده ترین سایت ها را تنها در چند دقیقه و حتی بدون کد نویسی، طراحی و مدیریت کنیم.
وبلاگ نویسان خبره، همیشه از عشق و علاقه شان به این فضا صحبت می کند. اینکه وبلاگ نویسی چقدر تجربه هیجان انگیزی است و این صفحات چقدر می توانند برای کاربران مفید باشند، بحث مفصلی است که در یک مقاله جداگانه به آن خواهیم پرداخت.
اما وجود تعداد زیای مخاطب و امکان کسب درآمد از وبلاگ ها نیز مورد مهمی است که همواره در کنار اهمیت وبلاگ نویسی مطرح می شود. در این مقاله سعی کردیم با شمردن چندی از ارزش پیشنهادی این حوزه و بررسی راهکار های عملی برای کسب درآمد از این راه، شما مخاطبان عزیز را راهنمایی کنیم. همراه ما باشید.
چطور از وبلاگ خود پول دربیاوریم؟
برای بسیاری از وبلاگ نویسان، راه اندازی یک سایت اتفاق بسیار هیجان انگیز و دوست داشتنی است. این یک فرصت مناسب برای به اشتراک گذاشتن عقاید، نظرات و تجربیات شان با مردم سرتاسر جهان خواهد بود.
از آنجایی که نویسندگان وبلاگ ها، مرتبا در حال تولید محتواهایی هستند که مورد توجه کاربران قرار میگیرد، پلتفرم های مختلف وب هم توجهی ویژه به آنها پیدا کرده اند؛ چرا که این محتوا از نظر سئو ارزشمند و دارای رتبه ای مناسب است. چیزی که به برندها، شرکت ها و فعالان حوزهی اینترنت کمک می کند تا بهتر دیده شوند و توجه بیشتری به خود جلب کنند.
همان طور که بسیاری از وبلاگ نویسان می دانند، این شور و اشتیاق به تنهایی نمی تواند درآمدی به همراه داشته باشد. در عین حال که شما برای عالی نگه داشتن سایت خود، باید کارهای متعددی انجام دهید، مسئولیت های مختلفی نیز بر دوش شماست که البته مقداری وقت گیر هستند.
نوشتن مطالب به صورت مستمر، پاسخ دادن به نظرات کاربران، چک کردن ایمیل ها و ارتباط با مخاطب و غیره. همه این موارد برای شما یک تعهد بوجود می آورند که در نظر گرفتن عشق و علاقه و ابعاد انسانی کمی سخت است که آن را بیگاری خطاب نکنیم.
خبر خوب این است که وبلاگ نویسی، دیگر یک مسئولیت وقت گیر و بدون مزد نخواهد بود. راه های متعددی پیش روی شماست تا بتوانید از مهارت خودتان پول دربیاورید. چه اینکه در حال حاضر وبلاگ دارید و چه اینکه به دنبال ساخت یک وبلاگ هستید، به کار بستن یک یا چند راهکار زیر به شما در رسیدن به درآمد کمک می کند.
شاید آنقدر در امر موفق شدید که وبلاگ نویسی به شغل اصلی شما بدل شد و آنقدر محبوب شدید که علاوه بر خودتان، نیاز به نیروهای تمام وقت دیگری هم برای رسیدگی به آن پیدا کردید. این موردی است که برای کسب درآمد باید به آن توجه کنید.
۱.درآمدزایی از تبلیغات آنلاین
یکی از روشهای اساسی برای کسب درآمد، نمایش تبلیغات در وبلاگ شماست. اکثر ما در طول روز با تبلیغات مختلفی در سراسر وب سایت ها مواجه می شویم؛ بنر های ثابت یا متحرکی که لابه لای بخش های مختلف سایت گنجانده شده اند و به ازای هر کلیک مبلغی را برای نمایش دهنده در نظر می گیرند.
مزیت بزرگ این روش، این است که به کمترین تلاش از طرف وبلاگ نویس احتیاج دارد. تمام آنچه باید انجام دهید این است که یک حساب کاربری در یکی از پلتفرم های تبلیغات آنلاین ایجاد کنید و آن را به وبلاگ خودتان متصل کنید.
برای افزایش سودتان از تبلیغات توجه کنید که محتوای تبلیغاتی به محتوای تولیدی از سمت شما نزدیک باشد. مثلا اگر درباره سلامتی و شادکامی می نویسید، وسوسه ای برای کلیک مخاطب روی بنر خرید تسلیحات نظامی ایجاد نمی شود. امروزه تقریبا تمام آژانس های تبلیغاتی برای نمایش دهندگان و مشتریان خود، دسته بندی های موضوعی تعریف می کنند؛ اتفاقی که هم به صاحبان آگهی کمک می کند تا راحت تر خودشان را به مخاطب هدف بشناسانند و هم نمایش دهندگان نرخ کلیک بالاتری داشته باشند.
۲.تولید محتوای ویدیویی و فروش آن
اگر وبلاگ شما بر اساس محتوای ویدئویی است یا اگر می توانید بخش های ویدیویی را برای وبلاگ خود ایجاد کنید، در نظر گرفتن پست های ویدئویی به عنوان راهی برای کسب درآمد بسیار هوشمندانه خواهد بود.
یک مثال از تاثیرگذاری و میزان درآمد زایی این روش، مواردی هستند که در شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام به وفور شاهدشان هستیم. کلیپ های کوتاهی که با مضامین طنز و ادبیاتی خودمانی، بسیار در بین کاربران محبوبیت پیدا کرده اند. هر چند که قصد نداریم مستقیما به نام هرکدام از آنها اشاره کنیم، اما احتمالا تا کنون با حداقل یک یا دو مورد ازآنها برخورد داشته اید.
در این ویدیو ها علاوه بر موضوع اصلی، به نام یک برند، محصول یا یک صفحه اینستاگرامی مشخص تاکید می شود یا اساسا سناریوی ویدیو کلیپ بر اساس همان موضوع نوشته شده است.برخلاف آگهی های ویدیویی که در خیلی از رسانه ها (از تلویزیون) با آن مواجه هستیم و رقبتی به شنیدن یا تماشایشان نداریم، این موارد به خاطر ساختار متفاوت بیشتر مورد پسند کاربران قرار میگیرند.
شما به عنوان صاحب وبلاگ، در ساخت و انتشار این ویدیو ها، قیمت گذاری را تعیین می کنید و حتی مدت زمان در دسترس بودن آن را هم کنترل می کنید.
نوشتن استراتژی و سناریوی جذاب با حفظ رسالت وبلاگ تان در کنار تبلیغ یک موضوع، توازن خوبی به محتوای ویدیویی شما خواهد بخشید.
نکته امیدوار کننده اینجاست که حجم آگهی دهندگانی که به دنبال چنین تبلیغاتی هستند روز به روز درحال افزایش است و این علاوه بر نشان دادن اثر گذاری بالای تبلیغاتی ویدیویی، تعداد مشتریان بالقوه و فرصت های مالی شما را نیز افزایش می دهد.
۳.نوشتن محتوای سفارشی
بلاگرها عموما توسط شرکت ها و برندهای مربوط شناسایی می شوند. خصوصا فضای نوشته های شما در ارتباط با حوزهی فعالیت آنان باشد. وقتی در وبلاگ تان از پیشنهاد لباس برای فصل زمستان حرف میزنید، از مخاطب تان می خواهید نظرات شان را درمیان بگذارند و از تجربیات خودشان بگویند، در واقع یک بستر مناسب برای اعمال نفوذ و استفاده تجاری ایجاد کرده اید.
فروشگاه های کوچک و بزرگ زیادی وجود دارند که می خواهند از این ظرفیت نهایت استفاده را ببرند و حجم زیادی از مخاطب شما را تبدیل به مشتریان خود کنند.
برای اینکار می توانید با نوشتن مقالاتی که یک محصول یا خدمات خاص را برجسته میکند و وجه تمایز آن را با سایرین نشان میدهد، کسب درآمد کنید و از پتانسیل های تجاری وبلاگ تان استفاده کنید. این مدل پست ها معمولا به شکل بررسی یک کالای خاص نوشته می شوند. در این بررسی نویسنده وبلاگ با شمردن ویژگی های مختلف کالا، قابلیت ها و ارزش های آن، به خوبی برند و کالای موردنظر را به مخاطبان می شناساند.
روش دیگر، نشان دادن همان کالای مورد نظر در استفاده های روزمره، یا به نوعی تبلیغ غیر مستقیم آن است؛ روشی که هوشمندانه تر به نظر می رسد. اما خب ظرافت ها و چالش های خاص خودش را دارد.
هر دوی این روش ها، روش های بسیار خوبی برای کسب درآمد از طریق وبلاگ شما هستند؛ چرا که بر خلاف تبلیغات، دقیقا می دانید قرار است چقدر بابت هر پست دریافت کنید. اگر تصمیم به نوشتن پست های سفارشی داشته باشید، توصیه می کنیم این چند نکته را دنبال کنید.
برندی را جست و جو کنید که بتوانید طی یک قرارداد بصورت دوره ای (مثلا هر دو هفته یا هر ماه) تعدادی از این پست ها را برای کاربران تهیه و منتشر کنید. به این ترتیب، شما یک منبع درآمد ثابت نیز خواهید داشت. ارتباط مناسبی با برند ها و فروشگاه برقرار کنید و پس از پیدا کردن یک کانال ارتباطی می توانید پیشنهاد تهیه این گونه پست ها را با صاحبان کسب و کارها مطرح کنید.
دقت کنید قبل از ارائه هر پیشنهادی، مواردی مثل ترافیک سایت تان، تعداد بازدیدکنندگان و مخاطبان فعال و ارزش هایی که اینکار برای کسب و کارها بوجود می آورد را تهیه کنید تا در صورت لزوم به آنها ارائه دهید.
اینکه کاربران قبل از شروع کار شما، بدانند قرار است چه چیزی دریافت کنند، هم در آینده از مشکلات احتمالی جلوگیری می کند و هم شما در قیمت گذاری راحت تر خواهید بود.
– سعی کنید پست های اسپانسری (سفارشی) را مخفی نکنید. با مخاطبان خود صادق باشید و با گوشزد کردن سلب مسئولیت در قالب جمله ای کوتاه، آنها را روشن کنید.
– اگر احساس می کنید امانت داری تان بعنوان وبلاگ نویس در چنین همکاری به خطر می افتد، از همان ابتدا از انجام آن صرف نظر کنید؛ چرا که خوانندگان به سرعت متوجه تمام ماجرا خواهند شد.
۴.حامی مالی یا اسپانسر پیدا کنید.
علاوه بر پست سفارشی، روش دیگری برای به دست آوردن درآمد ثابت، این است که هزینهی تعدادی از پست ها یا کل وبلاگ تان، توسط اسپانسر تامین شود. در این روش، دیگر مجبور به تولید پست های سفارشی و دریافت مبلغ به ازای هر کدام از آنها، نیستید؛ چرا که کل هزینه های شما توسط حامی پوشش داده می شود. شما می توانید از نام تجاری اسپانسر در سربرگ وبلاگ خود استفاده کنید، یا اینکه یادداشتی با مضمون “سپاس از حمایت حامی سایت” در پست های خود و محتوای شبکه های اجتماعی تان بنویسید.
این نوع حمایت مالی، کمتر آزادی شما و قلم تان را تحت الشعاع قرار خواهد داد و حرفه ای تر هم به نظر می رسد. در صورتی که اسپانسرینگ بتواند ارتباط خوبی با مخاطب شما برقرار کند، می توان گفت تاثیر فوق العاده مطلوبی نیز برای برند اسپانسر و جلب اعتماد کاربران خواهد داشت.
هنگامی که درحال نوشتن قرارداد هستید، اطمینان حاصل کنید که انتظارات و مرز ها بصورت واضح بیان شده اند؛ به گونه ای که احساس نکنید وبلاگ تان و اهداف اصلی آن دارد به خطر می افتد.
۵.کتاب الکترونیکی بنویسید و آن را بفروشید.
اگر نوشته ها، افکار و نظرات تان به قدری جذاب است که روز به روز مخاطبان بیشتری به سمت وبلاگ شما می کشاند، چرا به فکر نسخه جامع تر و گسترده تری از آن نباشید؟ یک کتاب؟ چرا که نه؟
کتاب شما می تواند همان مباحثی باشد که در وبلاگ قرار می دهید، یا می تواند داستان جدیدی باشد که به سلیقه کاربران شما بسیار نزدیک است.
به عنوان مثال، اگر وبلاگ شما دربارهی عکاسی است و به طور منظم راهنمایی هایی برای انتخاب قاب مناسب یا ویرایش عکسها منتشر کند، کتاب شما می تواند جالب ترین مکان هایی را که تا به حال به آنجا رفته اید، یا هرجایی که برای عکاسی بکر و فوق العاده به نظر می رسد را معرفی کند.
فکر کردن درباره نوشتن کتاب، تنها ایده ای برای بدست آوردن پول بیشتر نیست، بلکه می تواند فرصت مناسبی باشد تا خودتان را به عنوان یک متخصص در حرفه مورد فعالیت تان، مطرح کنید. از دانش و تجربه خود بنویسید، اما این کار را به گونه ای انجام دهید که خوانندگان را درگیر کند، آنان را متوجه کنید که تجارب شما تا چه میزان می تواند برایشان راهگشا و مفید واقع شود.
بعد از اتمام نگارش، می توانید فایل PDF کتاب را به سادگی از طریق وبلاگ خود یا فروشگاه های معتبر کتاب الکترونیکی بفروشید. حتی در گام بعدی می توانید به فکر چاپ آن بیفتید.
۶.بازاریابی رابطه ای انجام دهید و پورسانت بگیرید.
تعداد زیادی از شرکت های شبکه ای به دنبال بازاریابان اینترنتی هستند و دائما برای پیدا کردن این افراد جست و جو می کنند. در کشور خودمان نیز هر روز شاهد پیدایش شرکت های مختلفی هستیم که با روش های گوناگون به دنبال بازاریاب برای فروش محصولات تولیدی خودشان، یا محصولات دیگر تولیدی ها هستند.
احتمالا تا کنون تبلیغات مثبت و منفی زیادی راجع به عملکرد اینگونه شرکت ها شنیدید، (هر چند که هیچ کدام از آنها را رد یا تایید نمی کنیم) اما تعداد افرادی که به خوبی از این فرصت استفاده کردند و به درآمد قابل توجهی رسیده اند، کم نیست.
خب چرا شما عضوی از آنها نباشید؟ به عنوان یک واسطه، به ازای هر کلیک یا هر فروش، کمیسیون مشخصی دریافت کنید. این نوع بازاریابی، کاملا برد برد است. شما چیز زیادی از دست نمی دهید و شرکت بازاریابی هم تنها در صورتی به شما حقوق می دهد که فروش داشته و سود مد نظر را کسب کرده باشد.
وقتی مخاطب های شما و شرکت مشترک باشند، این مدل درآمدی به بهترین شکل کار خواهد کرد و منافع خوبی برای هر دو طرف خواهد داشت. شرکتی را بیابید که احساس می کنید مخاطبان شما و وبلاگ تان به آن علاقه مند خواهند بود. در غیر این صورت، برای موفقیت در فروش شانس اندکی خواهید داشت.
۷- روی گسترش وبلاگ تان کار کنید.
تمام آنچه تاکنون گفتیم، روش های پیشنهادی و راهکارهای درآمدزایی بود. تا زمانی که بازدیدکننده زیادی نداشته باشید، بازدهی خوبی نخواهند داشت. برای سود آوری، مطمئن شوید که مخاطبان در حال گشت و گذار در صفحات مختلف سایت هستند. بدین منظور باید آنها را به روش های مختلف ترغیب کنید:
– حضور در شبکه های اجتماعی: وبلاگ و صفحات اجتماعی رابطه ای دو سویه دارند. اگر می خواهید بازدید خوبی در وبلاگ داشته باشید، باید حضور مناسبی در صفحات اجتماعی نظیر اینستاگرام و توئیتر داشته باشید و اگر بخواهید مشارکت کاربران در صفحات اجتماعی تان بیشتر شود، باید مطالب قوی تری در وبلاگ منتشر کنید. هر دوی آن ها مکمل یکدیگر هستند؛ بنابراین توجه کافی نسبت به هر دو موضوع داشته باشید.
– ایمیل و خبرنامه: خبرنامه ها یک گزینه عالی برای نگه داشتن مخاطبان خود هستند. با ارسال ایمیل های جذاب، آنها را از آخرین پست های وبلاگ خود مطلع کنید و از این طریق ترافیک جذب کنید.
– برای موتورهای جست و جو بهینه باشید: با توجه بیشتر به سئو، مخاطب بیشتری از سوی گوگل و موتورهای جست و جوی دیگر جذب کنید. ساختار کلی سایت و هر کدام از مطالبی که می نویسید را سئو شده نگه دارید.
ساخت وبلاگ، پُلی رایگان به سمت رشد کسب و کار اینترنتی + جایزه
ساخت و مدیریت وبلاگ راز موفقیت اکثر کسب و کارهایی است که مبتنی بر آموزش و ارائه خدمات به مشتریان هستند. در اصل، وبلاگ یک نسخه دمو از محتویات سایت شما است که کاربر را با واسطه به سایت شما هدایت میکند.
حتی در دراز مدت میتوان از وبلاگهایتان نیز کسب درآمد داشته باشید.
در این مقاله صفر تا ۱۰۰ اهمیت وبلاگ را به صورت تئوری توضیح میدیم و تکنیک وبلاگ نویسی را به عنوان جایزه اول در انتهای مقاله از ما دریافت خواهید کرد.
جایزه دوم در انتهای مقاله معرفی خواهد شد.(برای رفتن به آخر مقاله عجله نکنید. اول لازمه این مطالب رو یاد بگیرید)
لطفا با ما همراه باشید.
در این قسمت از آموزشهای کسب و کار اینترنتی با شما همراه هستیم. در این مقاله در مورد وبلاگ و سیستمهای وبلاگدهی و نحوه کار با آنها اطلاعاتی را در اختیار شما قرار میدهیم.
سیستم مدیریت محتوای وبلاگ چیست؟
وبلاگ یک سرویس رایگان است که امکان تبلیغ خدمات خود را در میزبانی دیگری فراهم میکند. با داشتن وبلاگ شما میتوانید بدون هیچ زحمت و دغدغهای محتوای خود را در آن منتشر کنید.
شما با عضویت در این سیستمهای وبلاگ دهی این قابلیت را دارید که به راحتی با استفاده از برندینگ و سئو این سایت، به انتشار محتوای خود بپردازید. از جمله قابلیتهای این سیستمهای وبلاگ دهی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
۵ ویژگی شگفت انگیز ساخت وبلاگ برای سایت
۱- رایگان بودن از همه نظر (حق عضویت، هاست، دامنه و…)
۲- سئوی شگفت انگیز و هدایت باور نکردنی ترافیک به سایت اصلی شما
۳- پر بازدید، محبوب و با ارزش به علت استفاده از اعتبار سایتهای وبلاگی
۴- تاثیر فوقالعاده بر روی برندینگ شخصی و شرکتی شما
۵- ابزاری برای سئو بیرونی و بهینه سازی وبسایت اصلی خودتان
یک کلام: وبلاگ یک راه رایگان برای تبلیغ کسب و کار اینترنتی شماست. (دالینوب)
اهمیت وبلاگ نویسی و تولید محتوای سایت
شاید بپرسید که اهمیت وبلاگنویسی و ساخت وبلاگ در چیست و چرا نیاز است که وبلاگ داشته باشیم. در جواب باید گفت که داشتن یک وبلاگ علاوه بر اینکه هیچ هزینهای برای شما ندارد، بلکه میتواند کمک شایانی به معرفی کسب و کار و حرفه شما در فضای مجازی داشته باشد و همچنین یکی از بهترین گزینهها برای افزایش سئو وبسایت اصلی شما است.
سئو چیست؟
سئو به مجموعه کارهایی اطلاق میشود که به کمک آن، میتوان سایت خود را به صفحه اول موتورهای جستجوگر برد. از این طریق بهتر دیده شده و مشتریان و مخاطبین بیشتری به سمت خود جذب کنیم.
معرفی ۳ سیستم مشهور ساخت وبلاگ
البته که سیستمهای وبلاگدهی بسیاری وجود دارند. ما در اینجا به ذکر چند مورد از قدیمیترینها و قدرتمندترینها خواهیم پرداخت.
۱- سیستم ساخت وبلاگ بلاگفا
یکی از قدیمیترین سیستمهای وبلاگدهی بلاگفا است که امتیاز فوقالعادهای برای سئو دارد. مطالبی که در این سرویس درج میشود، میتواند در جایگاه بالاتری نسبت به مابقی وبلاگها قرار گیرد. از دیدگاه گوگل مطالبی که در این سرویس وبلاگدهی درج میشود از لحاظ رتبه ارزش بالاتری دارد. در واقع به نوعی سیگنال مثبت از سمت گوگل محسوب میگردد.
۲- سیستم وبلاگدهی میهن بلاگ
سرویس دهنده بعدی که در جایگاه دوم میتواند جای بگیرد میهن بلاگ است. این سرویس دهنده هم، جایگاه خوبی در موتور جستجوگر گوگل دارد و میتواند امتیاز خوبی را برای محتوای ما فراهم کند.
۳- سیستم ساخت وبلاگ لوکس بلاگ
سرویس دهنده بعدی که میتوان جایگاه سوم را از دیدگاه ما در نظر گرفت لوکس بلاگ است. با توجه به دامنه و جایگاه خود در گوگل جایگاه خوبی بعد از دومورد قبلی دارد و میتواند در ارزش بخشیدن به محتوای منتشر شده توسط ما در جستجوگر گوگل نقش موثری را ایفا کند.
آموزش ساخت وبلاگ در ۵ دقیقه در دالین وب
مرورگر خود را باز کنید و در آن تایپ کنید blogfa.com . با تایپ و زدن دکمه اینتر وارد صفحهای مطابق شکل زیر خواهید شد.
همانطور که میبینید در این بخش قسمتهای مختلفی به چشم میخورد که وارد شدن به قسمت مدیریت وبلاگ (کسانی که قبلا وبلاگ ایجاد کرده) و قسمت ثبتنام و ایجاد وبلاگ جدید به چشم میخورد. همچنین میتوانید در پایین این صفحه آخرین وبلاگهای به روز شده را نیز ببینید.
برای ثبتنام وبلاگ جدید، دکمه آبی رنگ و بخش آبی رنگ را انتخاب نمایید.
در اینجا لازم است اطلاعاتی را به شرح زیر در ساخت وبلاگ درج کنید
- نام کاربری که لازم است یک نام کاربری به انگلیسی درج کنید. لازم است نامی در اینجا انتخاب شود که به خاطر سپاری آن آسان بوده و فراموش نشود.
- کلمه عبور هم که لازم است یک کلمه عبور متشکل از حروف و اعداد و نمادها را درج کنید و آن را به خاطر داشته باشید تا در هنگام مراجعه به پنل کاربری خود دچار مشکل نشوید.
- عنوان وبلاگ یکی از مهمترین بخشهایی است که برای جذب ترافیک برای سایت خود لازم است که به درستی درج شود. باید توجه داشته باشید که این عنوان از یک حدی بیشتر نشود.
- نام نویسنده که برای برندینگ و شناساندن شما به مخاطب بسیار اهمیت دارد، بهتر است که نام خود را بنویسید. تا اینگونه نام و کسب و کار شما بهتر شناخته شود.
- شرح وبلاگ در این قسمت لازم است یک توضیح مختصر در مورد وبلاگ خود بدهید که مخاطب بهتر با شما و کسب و کار شما آشنا شود.
- ایمیل در این قسمت باید یک ایمیل معتبر درج کنید تا در مواقع فراموشی رمز عبور خود، بتوانید از آن برای بازیابی رمز عبور استفاده کنید.
پس از تکمیل تمامی مراحل و فیلد های بالا میتوانید با مروری اجمالی روی قوانین، بر روی دکمه آبی رنگ قبول قوانین و ایجاد وبلاگ کلیک کنید تا وبلاگ شما ایجاد شود.
پس از کلیک روی این قسمت وارد صفحه خوش آمدگویی خواهید شد. در این قسمت آدرس ویلاگ شما را معرفی میکند. این در واقع بخشی از نامکاربری شما به همراه بلاگفا دات کام است.
در یک کلام: اگه قاطی کردی و معتقد هستی که ساخت وبلاگ رو باید عملی یاد بگیری، عجله نکن. برو مبحث بعدی 🙂
معرفی ابزاری برای انتخاب آدرس وبلاگ
در اینجا برای انتخاب نام کسب و کار اینترنتی خود، ساخت وبلاگ و نام مناسب میتوانید از ابزاری بنام namemesh استفاده کنید. این سایت که با آدرس https://www.namemesh.com/ وجود دارد، قادر است شما را در انتخاب یک نام مناسب یاری دهد.
برای مثال شما میخواهید در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت داشته باشید. میتوانید با وارد کردن نام خود به فینگلیش و کلیک بر روی دکمه ایجاد، در صفحه بعد نام دامنههایی که باز است و همچنین نامهای پیشنهادی را برای نام کسب و کار و سایت و وبلاگ خود مشاهده کنید.
در یک کلام: اگه همچنان عقیده داری که این رو هم باید عملی ببینی، برو مبحث بعدی
در صفحه خوش آمد گویی وبلاگ میتوانید بازگشت به صفحه اصلی را کلیک کرده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد بخش مدیریت وبلاگ خود شوید.
بعد از صفحه خوش آمدگویی، به قسمت مدیریت وبلاگ خود وارد میشوید.
جایزه
ایجاد اولین نوشته در وبلاگ خود
برای این منظور به قسمت مدیریت وبلاگ خود وارد شده و سپس به گزینه نوشته جدید وارد میشوید. صفحه ظاهر شده تقریباً چیزی مطابق با صفحه برنامه واژهپرداز ورد است که لازم است در قدم اول یک عنوان مناسب برای آن انتخاب کنید. عنوانی که در اینجا وارد میشود بسیار حائز اهمیت است.
موتور جستجوگر گوگل بسیار بر روی این عنوان ارزش میگذارد و احتمال رتبه گرفتن آن در صورت رعایت صحیح قوانین سئو وجود دارد.
نکتهای که در اینجا وجود دارد، این است که میتوانید از کلمه طلایی “آموزش” برای جذب بهتر مخاطب و تبدیل آن به یک مشتری جهت تولید محتوا خود استفاده کنید.
بعد از نوشتن مطلب خود میتوانید در انتهای آن لینک سایت و یا حتی شبکههای اجتماعی خود را قرار داده و از این طریق به جذب ترافیک بپردازید.
سرنوشت مطالب شما در پاراگراف و خط اول وبلاگ
به جرات میتوان گفت که حیاتیترین قسمت متن شما پاراگراف اول و بهطور مشخص خط اول آن است. لازم است تا در نوشتن محتوای این قسمت نهایت دقت، ظرافت و خلاقیت را به کار بگیرید تا بتوانید محتوای خود را در نظر مخاطب خود خوب جلوه دهید.
اگر شما نتوانید در خط اول مخاطب خود را جذب کنید احتمال اینکه در بقیه متن موفق به این کار شوید ضعیف است.
نکته بعدی که در پاراگراف اول باید در نظر داشته باشید و آن را اعمال کنید نوشتن هدف مطلب است.
بهعبارت دیگر شما باید یک مقدمه جامع و تا حد ممکن مختصر و مفید بنویسید که شامل هدف مطلب شما و جملات جذاب برای جذب مخاطب باشد.
در یک کلام: خسته که نشدین؟ اگه شدین در تیکت بنویسید سر حالتون کنم 🙂
نوشتن متن در وبلاگ را شروع کنید
بعد از پاراگراف اول و نوشتن مقدمه و مواردی ازایندست میتوانید ادامه متن خود را در پاراگراف دوم با یک سؤال شروع کنید. برای مثال اگر درزمینهٔ طراحی لباس میخواهید بنوسید میتوانید اول پاراگراف رو با این سؤال شروع کنید که طراحی لباس نیاز به چه تخصصی دارد؟
در ادامه میتوانید به این سؤال پاسخ دهید و ابهامات و سؤالات ذهنی مخاطب خود را پاسخ دهید.
درواقع شما با طرح این سؤال و جوابها در کاربران خود احساس نیاز ایجاد میکنید و لازم است که او را ترغیب کنید تا برای رفع نیاز خود متن شما را تا انتها دنبال کند. درواقع شما باید به طرز نامحسوسی خود را به کاربر معرفی کنید بدون اینکه او متوجه تبلیغات شما شود.
آموزش خود را در وبلاگ شروع کنید
بعد از اینکه با طرح سؤال و جواب ذهن کاربر خود را درگیر کردید، نوبت به آن رسیده که آموزش خود را به مخاطب خود شروع کنید و به نوعی او را علاقهمند به کسبوکار خود کنید. درنهایت در آخر متن خود و در پایان آموزش خود میتوانید برای اینکه ترافیک به سمت سایت خود جذب کنید و مخاطب خود را به سایت و شبکه اجتماعی خود دعوت کنید، میتوانید با استفاده از یک لینک او را به صفحه موردنظر خود هدایت کنید.
درنهایت و پس از اعمال تنظیمات متن از قبیل بولد کردن، ایتالیک کردن، خط دار کردن و گذاشتن تصاویر میتوانید انتشار نوشته را بزنید و درنهایت با کلیک بر روی گزینه مشاهده وبلاگ، نوشته خود را مشاهده کنید.
بررسی دیگر موارد پنل مدیریتی وبلاگ و نتیجهگیری
پنل مدیریتی شما دارای بخشهای دیگری میباشد که میتوان به ویرایش و انتخاب و تغییر قالب پیشفرض اشاره کرد.
یکی دیگر از موارد مربوط به پنل مدیریت وبلاگ شما که در ساخت وبلاگ بسیار حائز اهمیت است، مدیریت پیوندهایی است که در آن درج میکنید. این بخش یکی از عالیترین بخشها برای لینک سازی و سئوی خارجی وبسایت شما است که در رتبهبندی سایت شما تأثیر فوقالعادهای خواهد داشت. اهمیت ساخت وبلاگ را فراموش نکنید.
در یک کلام: دو نکته انفجاری بگم که لازمه بدونید و کسی که مطالب قبل رو نخونده، نمیبینه. مطالب خودتونو در وبلاگ، ناقص بزارید و لینک بدید به صفحه اصلی اون در سایتتون. لینکهای وبلاگ در صفحه اصلی رو به صفحات هدف سایت خودتون بزنید و شلوغ کاری نکنید.
ممنون از شما که تا این لحظه با ما همراه بودهاید، برای مشاهده ویدئوهای آموزشی بیشتر، لطفا از طریق لینک زیر اقدام نمایید.
اگر درباره موارد گفته شده تجربه و یا داستانی دارید. از طریق تیکت در زیر همین مقاله، آن را با ما به اشتراک بزارید.
در ادامه، اگر نیاز به مشاوره در خصوص راه اندازی سایت دارید از اینجا با ما در میان بگذارید.
در صورتی که این مقاله برای شما مفید بوده است. لطفا به اشتراک بزارید و نظرات خود را از طریق کامنت به ما منتقل کنید تا روحیه بگیریم.
همچنین مقالات زیر را به شما پیشنهاد میکنیم.
مزایای شگفت انگیز طراحی سایت با وردپرس
خطر انتخاب دامنه کسب و کار اینترنتی
دلیل نیاز کسب و کارها به طراحی فروشگاه آنلاین
۹ نکته جهت طراحی و ساخت سایت فروشگاهی
موفق باشید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.