ما در این مقاله سعی داریم لزوم و اهمیت طراحی فروشگاه آنلاین را به شما یادآور شویم. اگر با وجود داشتن فروشگاه اینترنتی همچنان کسب و کارتان از رونق و فروش خوبی برخوردار نیست. علل و مشکلات را برای شما نام ببریم و در راه رفع این مشکلات به شما کمک کنیم. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که فروشگاه آنلاین دارید ولی درآمد آن مناسب نیست با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
اگر میخواهید سود فروش خوبی داشته باشید و کسب و کار خود را با طراحی فروشگاه آنلاین ارتقا دهید. نکات مهمی را باید در نظر داشته باشید. نکاتی که در ادامه بیان می کنیم را رعایت کنید و به آن ها پایبند باشید.
دنیای تجارت اکنون، دنیای ۲۴ ساعته است. یعنی کسب و کارها بصورت ۲۴ ساعته فعالیت میکنند، مشتریان هم بصورت ۲۴ ساعته، از این خدمات استفاده می کنند.
با گسترش روزافزون تکنولوژی دیگر بسیاری از مشکلات برطرف شده است و اینترنت محبوبیت بالایی بین مردم پیدا کرده است؛ خرید و فروش های خود را به صورت اینترنتی انجام می دهند؛ خدمات مورد نیاز خود را از طریق اینترنت رزرو می کنند و… . دیگر نیازی نیست برای یک ایمیل زدن و یا تحقیق، حتما به پشت کامپیوتر های شخصی نشست و به راحتی کار های خود را در هر جایی انجام می دهند.
با گسترش خدمات آنلاین و تکنولوژی مردم دیگر بجای استفاده از کامپیوتر های رومیزی و لپ تاپ، از تبلت و گوشی های هوشمند استفاده می کنند و تمامی کار های خود را با آن انجاد داده و از محیط خانه لذت می برند (و حتی کارهای خود را در خانه انجام می دهند).
شما به عنوان یک فروشند می توانید خود را به مشتریان معرفی کنید، محصولات خود را به نمایش گذاشته و برای فروش انها از درگاه های پرداخت آنلاین استفاده کنید. با رشد سریع و روز افزون تجارت الکترونیک، چند دلیلی که شما باید هم اکنون به فروشگاه های اینترنتی بپیندید در ادامه آورده شده است.
۱۲ دلیل برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی
۱- فروشگاه اینترنتی شعبه ۲۴ ساعته کسب و کار شماست
بسیاری از مردم، در ساعاتی از شب که فروشگاه های فیزیکی بسته اند در وبسایت ها گشت و گذار می کنند. یک وبسایت به فروشگاه شما این امکان را می دهد که به صورت شبانه روزی در تمام سال باز باشد. داشتن یک وبسایت معادل داشتن یک فروشگاه شبانه روزی است.
مشتریان زیادی وجود دارند که برای خرید در شب یا صبح های زود با مشکل مواجه هستند ولی در این صورت به راحتی و به صورت ۲۴ ساعته می توانند به محصولات شما دسترسی داشته باشند و از محصولات یا خدمات شما بهره مند شوند.
۲- عدم محدودیت مکانی
تا همین چند سال پیش اگر کسی قصد خرید کالایی خاص و متفاوت را داشت، باید کل بازار را به دنبال وسیله مورد نیاز خود زیر و رو می کرد. بعضی وقتها پیدا کردن این کالا در همان شهر امکان پذیر نبود و شما باید برای پیدا کردن یک وسیله ضروری به شهرهای دیگر سفر می کردید یا منتظر می ماندید کسی از اقوام به شهر مورد نظر سفر کند تا بتوانید سفارش خود را به او بسپارید! تازه اگر آن شخص میتوانست همان چیزی را که ما به دنیال آن هستیم، پیدا کند.
با گسترش اینترنت و نفوذ رایانه ها به منازل، و افزایش فروشگاه های آنلاین با چند کلیک ساده، می توانید تمام فروشگاه هایی که در سطح جهان کالای مد نظر شما را به فروش گذاشته اند، پیدا کنید و محصولات متنوع را با هم مقایسه کنید، قیمت ها را ببینید و در نهایت از فروشگاهی که در سریعترین زمان و با کمترین هزینه کالای خریداری شده را به دست شما می رساند، خرید خود را انجام دهید.
من فکر می کنم مهمترین دلیلی که کاربران اینترنتی را به خرید آنلاین از فروشگاه های اینترنتی تشویق می کند، همین عدم وابستگی فروشگاه های آنلاین به زمان و مکان باشد. چرا که علاوه بر اینکه کابران که به راحتی می توانند نیاز خود را در سریعترین زمان ممکن از اینترنت تامین کنند، فروشندگان و ارائه دهنگان خدمات هم به راحتی می توانند در اینترنت دیده شده و کالا یا خدمات خود را در سریعترین زمان و با کمترین هزینه به دست مشتری برسانند.
در واقع با انلاین شدن کسب و کارها، صاحبان آنها به راحتی می توانند محصولات خود را به کل جهان معرفی کنند، و به جای اینکه فقط چند مشتری محدود در منطقه جغرافیایی خود داشته باشند، محصولات خود را همه افرادی که انها را در سایت فروشگاهی دیده اند، به فروش رسانده و از این طریق سود چند برابری کسب کنند.
۳- رقابت با کسب و کارهای دیگر
اگر فروشگاه شما رقیب های زیادی داشته باشد، یکی از بهترین روش های جذب مشتری و ارائه خدمات بهتر، داشتن فروشگاه اینترنتی است. مشتریان شما می توانند از هر مکانی خرید خود را انجام دهند و نیازی به مراجعه حضوری نیست.اساساً بزرگترین رقیب شرکتهای موفق خودشان هستند و بزرگترین تهدیدهای پیش رویشان نیز از خودشان نشأت میگیرد.
اینکه شرکت ما به چه درجهای از خودآگاهی رسیده باشد، در عملکرد رقابتیمان تأثیر به سزایی خواهد گذاشت. رقبا بر اساس یک توفیق اجباری، ما را مجبور میکنند تا نقاط قوت و ضعف خود را ارزیابی کنیم و پیشنهادهای ارزشمندی برای حفظ مشتریان ارائه دهیم. واقعیت این است که اگر فشار رقیب از کسبوکار حذف شود، احتمالاً با آرامش بیشتری شروع به فعالیت میکنیم و این یعنی به صورت ناخودآگاه به حفظ وضعیت موجود متعهد شدهایم.
در واقع رقابت در کسب و کار اگر سالم و نرمال باشید، مفید هم هست، زیرا شما را مجبور خواهد کرد نوآور باشید و فراتر از حد معمول به پیش روید؛ بااینحال رقابت میتواند تهدیدآمیز هم باشد زیرا قطعاً نمیخواهیم عقبگرد داشته باشیم.
۴- راحتی بیشتر در سایت فروشگاه اینترنتی
استفاده از فروشگاه های اینترنتی مزایای بسیار زیادی دارد و با روی آوردن مردم به خرید از طریق اینترنت، خدمات بسیار بیشتری در اختیار آنان قرار گرفت و امروزه بجای اینکه ساعت ها زمان خود را برای گشتن در فروشگاه ها، صف پرداخت و … بگذرانند می توانند به راحتی خرید های خود را از منزل و یا سرکار، شرایط بد آب و هوایی یا حتی قبل از رفتن به سر کار یا مدرسه انجام دهند.
این مزایا باعث شده تا افراد بیشتری به خرید اینترنتی روی بیاورند و از آنجایی که خرید های زیادی از طریق اینترنت در حال انجام است؛ فروشگاه های زیادی نیز به تجارت الکترونیک روی اورده اند تا سهم بازار اینترنتی خود را ازدست ندهند.
۵- هزینه کمتر با سایت فروشگاه اینترنتی
یکی از دلایلی که بسیاری از افراد به سراغ راه اندازی کسب و کار اینترنتی میروند آن است که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی مبلغ زیادی نیست و نیازی به سرمایه گذاری کلان ندارد. به همین دلیل هم سرمایه لازم برای فروشگاه اینترنتی بسیار کمتر از راه اندازی یک فروشگاه در یکی از خیابانهای شهر است. در مقابل هم درآمد آن میتواند چندین برابر همان فروشگاه سنتی باشد.
فروش اینترنتی هزینه های خودرا نیز به همراه دارد ولی از آنجایی که در این حالت هزینه های بسیار زیادی مانند اجاره ملک، هزینه کارمندان، هزینه پارک و شهرداری و هزار هزینه سربار دیگری که برای فروشگاه های فیزیکی تحمیل می شود؛ هزینه فروشگاه اینترنتی واقعا ناچیز به شمار می آید و شما می توانید به راحتی اجناس خود را با قیمت هایی رقابتی در بازار عرضه کنید.
۶- ریسک کمتر در وبسایت فروشگاه آنلاین
شما می توانید با افزایش میزان خرید و فروش خود از طریق فروشگاه اینترنتی به سود بیشتری دسترسی پیدا کنید. از آنجایی که شما برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به افرادی به مراتب کمتر نیازدارید؛ از پرداخت هزینه های بالا برای کارمندان و خسارت های احتمالی ای که در فروشگاه های فیزیکی داشتید کم خواهد شد که این موارد ریسک کار را برای شما به حداقل می رسانند.
۷- شخصی سازی در فروشگاه اینترنتی
فروشگاه های اینترنتی مزایایی را در اختیار شما قرار می دهند که شما به سختی می توانستید این موارد را در فروشگاه های بزرگ داشته باشید. از جمله این خدمات: ارائه خدمات به صورت شخصی سازی شده برای هر فرد جهت بالا بردن حس رضایت مشتری مانند بررسی خرید هایی که یک مشتری انجام داده است، تاریخ دریافت محصولات و میزان رضایت او از کالا و یا زمان تحویل و … می باشد. همچنین شما می توانید با بررسی مواردی که ذکر شد، مشتریان خود را دسته بندی کرده تا در صورت لزوم محصولات جدید و خود را به مشتریانی که به آن گروه کالا علاقه دارند معرفی کنید.
۸-هدایت خرید ها توسط طراحی وبسایت فروشگاه آنلاین
امروزه بیشتر افراد خرید های خود را به صورت اینترنتی انجام می دهند و اگر هم به خرید فیزیکی علاقه داشته باشند، کالای مورد نظر خود را در اینترنت بررسی کرده و برای خرید فیزیکی به فروشگاه مورد نظر مراجعه می کنند. با توجه به این مدل از رفتار مشتریان، حضور شما در اینترنت به صورت یک فروشگا اینترنتی و شبکه های اجتماعی امری ضروری جلوه می کند؛ چراکه می توانید محصولات خود را به مشتریان بیشتری نشان دهید و توجیه کنید که چرا محصولات شما برای آنها ضروری و مناسب است!
با اینکه تجارت الکترونیک امری نوپا نیست ولی بسیاری از کسب و کارها در ایران وارد این صنعت نشده اند و شما می توانید به راحتی این بازار عظیم را مال خود کنید و از ان بیشترین استفاده را ببرید. طراحی سایت فروشگاه های اینترنتی تخصص ماست و راه حل هایی مدرن، تجاری و کاربر پسند برای دیجیتال مارکتینگ کسب و کارتان را به شما ارائه می دهیم؛ پس چرا امروز با ما برای انجام کار تماس نمیگیرید تا کار را به صورت حرفه ای باهم پیش ببریم؟
۹- همه از اینترنت استفاده می کنند!
اگر به آمار استفاده از اینترنت در طی سالهای اخیر توجه کرده باشید، متوجه گسترش روزافزون استفاده از این تکنولوژی می شوید. امروزه هر کسی که به دنبال تهیه کالا یا خدماتی است، اولین کاری که انجام می دهد جستجو در اینترنت است. چه خوب است اگر شما در این جستجو ها یافت شوید!!
۱۰- طراحی فروشگاه آنلاین شما باید جذاب و کاربر پسند باشد
منظور ما از جذابیت و کاربند پسند بودن استفاده از انیمیشن و گرافیک خارق العاده نیست. سایتتی کاربر پسند و جذاب است که تناسب رنگ بندی در طراحی آن رعایت شده باشد. شما نیاز است تا روانشناسی رنگ ها را به خوبی بشناسید. با دانستن این دانش می توانید مشتریان صنف های مختلف را راضی نگه دارید. استفاده از جلوه های بصری مناسب را نیز نباید دست کم بگیرید.
۱۱- یک فروشگاه اینترنتی موفق نیاز به بروزرسانی دائمی دارد
مهم ترین نکته برای جلب اعتماد مشتریان به روز بودن خدمات و محصولات شما در فروشگاه آنلاینتان به صورت منظم است. این کار باعث می شود کاربران شما بدانند که با یک فروشگاه اینترنتی منظم و فعال روبرو هستند که زیر نظر مدیریتی قدرتمند کار می کند. اجناس و خدمات فروشگاه اصلی ترین قسمت های وب سایت فروشگاهی شما هستند. به روز رسانی آن ها اصلی ترین وظیفه مدیر سایت است.
۱۲- ارتباط آنلاین با تامین کنندگان (عدم نیاز به انبارداری)
در گذشته ای نه چندان دور که ارتباطات به شکل امروز گسترده نبود، فروشندگان برای تامین کالای مورد نیاز خود و رساندن آنها به دست مشتری باید با چندین تامین کننده مختلف در چند جای کشور ارتباط می گرفتند. بعد از مطمئن شدن از موجودی کالا و قیمت مناسب آن تعدادی از آنها را سفارش می دادند و بعد از پیدا کردن وسیله مناسب برای حمل کالا، باید جایی برای انبار کردن آنها در نظر می گرفتند.
در زمان هایی که تامین این کالاها مشکل بود یا مسیر مناسبی برای حمل و نقل وجود نداشت، فروشندگان مجبور بودند در هر بار سفارش تعدادی بیش از نیاز مصرفی خریداران را خریداری کرده و تعداد اضافی در گوشه ای انبار کنند تا اگر روزی یک مشتری نیاز به آن محصول داشت، بدون معطلی بتوانند نیاز او را پاسخ دهند.
این شیوه تامین کالا مشکلات زیادی داشت. از جمله اینکه پیدا کردن تامین کننده مناسب به راحتی امکان پذیر نبود، در بسیاری از مسیرها امکان حمل و نقل وجود نداشت یا هزینه آن بسیار بالا بود.
مهمترین مسئله یافتن یک انبار مناسب برای نگهداری محصولاتی بود که بیش از نیاز مصرف کنندگان تدارک دیده شده بود، و در بسیاری اوقات بسیاری از کالاهایی که خریداری شده بود، به فروش نمی رفت و فروشنده مجبور بود برای خالی کردن انبار خود از کالاهای قدیمی، آنها را به قیمتی پایین تر به فروش برساند و در واقع به جای سود، ضرر کند.
اما در شیوه نوین کسب وکار بسیاری از این مشکلات، به آسانی و با آنلاین شدن ارتباطات حل شده است.
در واقع فروشنده به جای اینکه حجم زیادی از کالا را با پیش بینی فروش خود از تامین کننده خریداری کند، با طراحی یک سیستم فروشگاهی اختصاصی آنلاین با هر بار سفارش مشتری در سایت، به صورت آنلاین با تامین کننده ارتباط گرفته و کالای مورد نیاز را به تعداد فروخته شده تامین کند.
علاوه بر این می تواند به جای تحمل مشکلات حمل و نقل و تاخیر در رساندن محصول فروخته شده به دست مشتری، با حذف واسطه ها محصول خریداری شده را، مستقیم از تامین کننده به مشتری برساند. و به کاهش هزینه ها و افزایش سرعت خدمت رسانی کمک کند.
ضمن اینکه به راحتی قبل از هر گونه فروش محصول می توان از موجودی آن به صورت آنلاین و لحظه ای مطمئن شده و به این ترتیب به نیاز مشتری در سریعترین زمان ممکن پاسخ داد و رضایت مشتریان فروشگاه را فراهم کرد.
جزئیات راه اندازی و ساخت سایت فروشگاه آنلاین که اکثرا نمی دانند!
ساخت و طراحی وب سایت هایی که در زمینه فروش فعال هستند، مستلزم رعایت ویژگی های خاصی است. فروشگاه های اینترنتی که به صورت حرفه ای و تخصصی در زمینه فروش کار می کنند نیاز به طراحی ویژه دارند.
طراحی فروشگاه های آنلاین به گونه ای است که مدیریت و کاربران همگی برای یک هدف خاص در نظر گرفته شده اند. سیستم کلیه همگی سایت های فروشگاهی خرید و فروش در بستر آنلاین است. در طراحی فروشگاه آنلاین طرح اصلی ساخت تنها برای خرید و فروش محصول و خدمات در نظر گرفته می شود.
شخص یا شرکت طراحی سایت در شیراز یا هر شهر دیگری که پروژه طراحی سایت فروشگاهی را برعهده میگیرد. باید از قواعد و معیارهای فروش آنلاین آگاهی داشته باشد. اگر اطلاعات طراح در این زمینه کافی نیست باید در ابتدا اطلاعات کسب کند سپس با توجه به نکات و قوانین اقدام به ساخت سایت فروشگاهی نماید. با پیاده سازی این استاندارد ها هر سایت فروش آنلاینی میتواند به فروش و سود بالایی دست یابد.
تمام تلاش شرکت طراحی سایت دالین وب در ارائه این مقاله این است: نگاهی کلی و نکته سنج به زوایای مختلف طراحی فروشگاه آنلاین و نکات اصلی که باید رعایت شود.
یکی از سوالات اصلی همه علاقمندان به طراحی سایت و راه اندازی فروشگاه آنلاین این مورد است:
تفاوت اصلی میان طراحی سایت فروشگاهی و طراحی انواع سایت در چیست؟
از مهم ترین ویژگی هایی که برای طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی باید در نظر گرفت میتوان به این موارد اشاره کرد: برخورداری از جذابیت در طراحی. سازمان یافتگی و انسجام کلی وب سایت. استفاده از رنگ های مناسب و استاندارد با توجه به علم روانشناسی رنگ ها در طراحی سایت که مناسب افراد و قشر هدف سایت باشد. همچنین در راه اندازی سایت فروشگاهی باید به رده بندی سنی کاربران بسیار توجه کرد. اینکه کاربران ما از قشر نوجوان، جوان یا بزرگسال است و نحوه ی ارتباط برقرار کردن با سایت در هر قشر سنی متفاوت است. توجه به صنف فعالیت فروشگاه آنلاین نیز از نکاتی که باید توجه شود است.
تیم طراحی سایت دالین وب تلاش می کند با بررسی دقیقتر طراحی سایت فروشگاهی که زیر شاخه ای از طراحی سایت است. تفاوت اصلی میان طراحی سایت موفق و ناموفق را تحلیل کند. نتیجه این بررسی و تحقیق را برای شما علاقمندان به طراحی سایت بیان می کنیم.
جهت طراحی فروشگاه آنلاین رعایت یک سری اصول و قواعد الزامی است. پیاده سازی و بکارگیری این قواعد و استاندارد های طراحی سایت نیازمند آشنایی با قوانین فروش اینترنتی است. برای شما کاربران و مدیران فروشگاه های آنلاین در ادامه مهم ترین این موارد را ذکر میکنیم. با رعایت این موارد در راه اندازی سایت خود به موفقیت روز افزونی خواهید رسید.
مهم ترین اصول در طراحی وبسایت فروشگاهی
- توجه به ایجاد حس نشاط و شادی کاربران هنگام برخورد با فروشگاه و خرید از وب سایت
- از مهم ترین موارد برای شکل گیری هر معامله ای، ایجاد حس اعتماد است. شما باید همیشه با صداقت تمام با مشتریان خود برخورد کنید. توضیحات محصولات و خدمات سایت شما باید کامل و دقیق باشد. ارائه اطلاعات کافی در مورد مدیریت کسب و کارتان و خدمات ارائه شده شما باعث شکل گیری حس اطمینان در کاربرانتان می شود.
- شما باید فارق از شرایط سنی خاص اطلاعات و محصولاتتان را ارائه کنید. سایت شما برای فروش و خرید و کار کردن با آن برای همه افراد با هر میزان تحصیلات و شرایط سنی باید بهینه باشد.
- اگر طراحی فروشگاه آنلاین شما به هر دلیلی از جمله: ناآگاهی مدیران سایت. کم بودن اطلاعات فنیی طراحان سایت و دلایل دیگر مشکل داشته باشد، کاربران خیلی سریع سراغ رقبایتان می روند. شما برای همیشه این مشتریان را از دست خواهید داد.
موارد گفته شده را شاید در جاهای دیگر نیز خوانده باشید، ما نیز در چندین مقاله این موارد را بیان کرده ایم. مهم عمل به این نکات برای رسیدن به موفقیت است.
تاثیر تجربه در طراحی فروشگاه های اینترنتی حرفه ای
به غیر از مقالات کسب و کار آنلاین و مقالات طراحی سایت تیم دالین وب و دیگر همکاران، تجربه بسیار مهم است. موارد و اصول و نکات گفته شده را به وسیله تجربه می توان به دست آورد.
تقریبا همه ی افراد به صورت روزانه با فروشگاه های آنلاین و حضوری در برخورد هستند. نحوه ی کار این فروشگاه ها را تقریبا می دانیم.
در اینجا با اصلی ترین معضل و مشکلی که طراح وبسایت برای طراحی فروشگاه آنلاین با آن روبرو هست می پردازیم. پایده سازی نحوه ی کار و فروش یک کسب و کار در فضای مجازی. پیاده سازی اصول و قواعد مرسوم و مورد انتظار کارفرما در مراحل سفارش طراحی سایت از اصلی ترین معضلات در این راه است.
برای درک بهتر مطالب گفته شده. ذکر یک مثال کاربردی برای شما علاقمندان به طراحی سایت، یک شیرینی فروشی را در نظر بگیرید.
هنگام ورود به یک شیرینی فروشی یا یک فست فود و رستوران می بینید که قسمت آشپزخانه و تهیه غذا در انتها و دید مشتری قرار دارد. این کار از عمد و برای جذب مشتری صورت می گیرد. یکی از موارد دیگر استشمام بوی محصول تازه در فضا محیط برای جذب مشتری است. خیلی از فروشگاه ها این کار را بصورت برنامه ریزی شده انجام می دهند. این کارها برای جذب مشتری و استفاده از حس بویایی برای هدایت مشتریان به فروشگاه است.
این ترفندها در مشاغل دیگر هم دیده می شود. از لباس فروشی گرفته تا هزاران کسب و کار دیگر.
همه ی کسب و کارها با به نمایش گذاشتن جنس لوکس و مرغوب خود در جلو ویترین به دنبال جذب مشتری هستند. کمی سخنرانی و توضیح در مورد جنس و کیفیت کار هم اضافه می شود. اگر فروشنده خوش انصاف باشد. تخفیف هم شامل این برنامه ریزی می شود.
رسم مسیری فرضی برای ساخت فروشگاه اینترنتی
ترسیم و استفاده ازین مسیر برای همه کاربران مهم است. اینکه چگونه بتوانید این مسیر را در وبسایتتان پیاده کنید نیاز به دقت بالایی دارد. این مسیر درواقع راهی است تا مشتریان و کاربران شما به سمت کاری که از آن ها انتظار دارید بروند. این کار چیزی جز یک خرید آنلاین و اینترنتی بدون مشکل و موفق نیست.
در مثالی که در بالا برای شما از شیرینی فروشی و رستوران زدیم، پراکنده کردن بوی غذا باعث جذب مشتری می شد. اما شما در سایتتان نمیتوانید از بو و قدرت مشام مشتری استفاده کنید. برای جلب مشتری و کشاندن آن به سمت خرید و سفارش از سایت این شگرد کاربرد ندارد.
یکی از مهم ترین اقدامات برای شما جهت طراحی فروشگاه آنلاین قراردادن محصولات مناسب است. زمانی باید یک محصول یا خدمات را در سایت خود قرار دهید. که به مرحله نهایی رسیده و قابل عرضه به مشتری باشد. جذابت و قابل اعتماد بودن محصول و کالا باید برای کاربر ملموس باشد. در مورد ارائه خدمات هم این نکته صادق است. شما زمانی باید یک خدمت را ارائه دهید، که نیروی متخصص در این زمینه را داشته باشید و آموزش های لازم را گذرانده باشد. وقتی به این مرحله رسیدید خدمت را ارائه کنید. تبلیغات را دست کم نگیرید. خدمات و محصولاتتان حالا که کاملا قابل عرضه هستند باید تبلیغ شوند. با یک برنامه ریزی دقیق و درست مشتری را از سایت خود به وجد بیاورید.
با این تفاسیر شاید نگران سختی کار شوید. مطمئنا قرار دادن محصولات و خدمات در سایت بسیار ساده تر از چیدمان جنس در مغازه و هایپر استار بزرگ است. شما بسادگی می توانید تعداد زیادی کالا را در وبسایت فروشگاهی خود قرار دهید. با قراردادن تنوع بالای محصول در هنگام طراحی فروشگاه آنلاین خود مشتریان علاقمند را راضی نگه دارید.
طراحی حرفه ای سایت و جذب مشتری بیشتر
با داشتن یک طراحی حرفه ای وبسایت اینترنتی مشتری خیلی سریع به هدف خود می رسد. با چند کلیک کاربر باید بتواند خرید خود را انجام دهد. برخی روش های طراحان سایت هیچ وقت مناسب و مورد استفاده برای سفارش طراحی سایت خوب نمی باشد. نکاتی مهم برای داشتن یک وب سایت خوب وجود دارد که طراحان سایت آن ها را رعایت می کنند. با سپردن ساخت وبسایتتان به یک شرکت طراحی سایت معتبر به این اهداف می رسید.
فروش اینترنتی ، صرفا به معنای سایت فروشگاه اینترنتی نیست!
احتمالا شما هم با مقداری گشت و گذار در اینترنت با این سبک ار فروشگاه های آنلاین روبرو شده باشید. در این نوع طراحی فروشگاه آنلاین معمولا یک نوع محصول ارائه می شود. دکمه سفارش محصول و خرید آن به صورت بسیار بزرگ و به شکلی که در دید باشد ساخته می شود. در ادامه توضیحات و مشخصات کالا نیز قید می شود. این نوع سایت ها اکثرا به صورت تک صفحه ای هستند. معمولا تنها با یک لینک به فرم سفارش در این سایت ها روبرو می شوید.
طراحان سایت در نوع وبسایت دست شان باز است. با بزرگ نشان دادن کلیک مخاطب را به سمت سفارش محصول هدایت می کنند. یکی دیگر از مواردی که شانس خرید مشتری را در سایت بالا می برد. نمایش توضیحات و مشخصات به صورت کامل است. مخاطب هرچه پایین تر می رود برای کلیک روی دکمه سفارش بیشتر ترغیب می شود.
با استفاده ازین نکات اگر مشتری همچنان در انتخاب دچار مشکل باشد. گزینه ی ادامه مطلب میتواند به او کمک کند. با مشاهده نظرات مشتریان طراحی سایت کاربر شما راحت تر تصمیم می گیرد. راز موفقیت در فروش محصولاتتان از طریق فروشگاه آنلاین ارائه خدمات و محصولات با کیفیت و با توضیحات دقیق به مشتری است.
برای ورود به عرصه کسب و کار آنلاین چه شرایطی لازم است؟
شاید در نگاه اول، یک وبسایت اینترنتی اولین ابزاری بنظر می رسد که برای فعالیت در اینترنت به آن نیاز دارید، اما اگر اینطور فکر می کنید باید خدممتان عرض کنم که کاملا در اشتباه هستید. آن چیزی که پیش از طراحی یک وبسایت به آن نیاز دارید، این است که بدانید اصلا چطور باید در این عرصه قدم بگذارید.
اجازه دهید واضح تر بگویم، فروش اینترنتی این نیست که یک فروشگاه اینترنتی دایر کنیم، محصولات خود را در آن بارگذاری کرده و شروع به فروش محصول بکنیم. بلکه خرید و فروش در اینترنت یک علم و در واقع نوعی تخصص است که اگر با آن آشنایی نداشته باشید، ممکن است نتوانید آنطور که باید از فروش آنلاین محصولاتتان سود کنید!
۱) محصول خود را بشناسید.
قبل از شروع به تجارت آنلاین شما باید محصولی برای فروش داشته باشید یا خدمتی به دیگران عرضه کنید که برای مشتریان ارزشمند بوده و حاضر باشند برای آن پول پرداخت کنند. در واقع انتخاب محصولی که هم مورد نیاز جامعه باشد و هم فروش بالایی داشته باشد کمی نیاز به دقت و حوصله دارد.
بسیاری از فروشگاه های اینترنتی که امروزه هیچ ردی از انها در اینترنت نمیبینیم، به دلیل بی توجهی به همین موضوع و عدم توجه به نیاز مشتری و بازار مجبور شده اند از ادامه فعالیت در فضای مجازی دست بکشند. قطعا اگر انها هم پیش از هر گونه اقدامی برای طراحی سایت، کمی بیشتر در مورد خدمات مورد ارائه و بازار هدف تحقیق کرده بودند، می توانستند در حال حاضر یکی از فروشگاه های مطرح و حرفه ای در بین رقبای خود باشند.
۲) یک وبسایت اینترنتی راه اندازی کنید.
بعد از اینکه کالای مورد فروش و ارزش قابل ارائه برای مشتری را مشخص کردید، نوبت به ساخت یک فروشگاه اینترنتی می رسد. برای این کار المان های زیادی را باید در نظر بگیرید. در واقع طراحی فروشگاه اینترنتی که بتواند تمام نیازهای شما را پاسخ دهد و از طرفی رضایت کامل کاربر نهایی را هم فراهم کند، کار ساده ای نیست.
هزینه های طراحی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی دیگر ازمسائلی است که هنگام راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید به آن توجه کنید. محاسبه هزینه های طراحی یک سایت کاملا بستگی به نوع سایت و فعالیتی دارد که قرار است در بستر آن انجام بگیرد. اما به طور معمول می توان گفت این هزینه ها شامل لیست زیر است:
هزینه های مربوط به سایت مثل هزینه هاست و دامنه و طراحی سایت و لوگو
هزینه های مربوط به دریافت مجوزهای مربوط به فعالیت تجاری در فضای مجازی مثل مجوز رسانه های دیجیتال، دریافت ای نماد،
هزینه های مربوط به بازاریابی و تبلیغات
اینها حداقل هزینه های لازم برای راه اندازی یک سیستم فروشگاهی آنلاین است، که برای شروع کافی است. اما به مرور و با گسترش فعالیت یک سایت ممکن است، نیاز باشد شما هم منابع خود را گسترش دهید. به عنوان مثال تا زمانی که تعداد کاربران سایت کم است و خودتان به تنهایی می توانید همه آنها را مدیریت کنید، نیازی به اجاره دفتر و استخدام کارمند و مسائل مربوط به آن نیست و شما میتوانید همه امور مربوط به فروش، بازاریابی و پشتیبانی را خودتان با یک لپ تاپ و حتی در منزل خود نیز انجام دهید.
اما با افزایش تعداد کاربران نیاز است که شما هم دامنه فعالیت خود را گسترش داده و برای اداره بهتر فروشگاه آنلایتان، امکانات جدیدی را برای فروشگاه در نظر بگیرید که این امکانات هزینه هایی را به دنبال خوهد داشت.
چطور از طریق یک وبسایت فروشگاهی، فروش خود را افزایش دهیم؟
افزایش فروش اینترنتی محصولاتی که در سایت قرار می دهید، از نکات مهم دیگری است که پس از راه اندازی فروشگاهتان لازم است بدانید. برای اینکه بتوانید درصد فروش خود را در فضای مجازی بالا ببرید باید با اصول بازاریابی دیجیتال آشنا شوید و بتوانید به صورت گسترده در سطح اینترنت برای محصول خود تبلیغ کنید.
علاوه بر رعایت برخی اصول بازاریابی و حضور فعال در شبکه های اجتماعی با اصول و قواعد خاص خود، باید بتوانید سایت خود را هم بهینه کنید تا جز اولین پیشنهادهای گوگل برای کسانی باشید که راجع به محصول شما در موتور جست و جوی گوگل جست و جو می کنند.
مسلما یادگیری اصول بازاریابی دیجیتال و همچنین بهینه سازی و سئو سایت نیاز به آموزش و یادگیری دارد و اگر بخواهید بخشی از زمان خود را برای این امور صرف کنید، به مرور زمان تمرکز شما از هدف اصلیتان که همان فروش محصول و کسب رضایت مشتری است، به سمت بازاریابی و بهینه سازی سایت سوق پیدا خواهد کرد و شاید حتی پس از مدتی از مسیر اصلی خود کاملا منحرف شوید.
طراحی فروشگاه آنلاین موفق سایت باید چطور انجام شود؟
از مهم ترین مسائلی که طراحی فروشگاه های اینترنتی را مشکل میکند: فروش و ارائه بیش از یک محصول در آن است. با بالا رفتن تعداد محصولات بر این پیچیدگی افزوده می شود. سایت های فروشگاهی که از تنوع بالایی در محصول و خدمات برخوردارند از روش های گوناگونی بهره می برند. هدف از این ترفند ها ارائه بهترین محصول و جلب رضایت مشتری است.
محصولات و خدمات مورد انتخاب هر مشتری با مشتری دیگر متفاوت است. به طور کل فروشگاه آنلاین برای هر کاربر خصوصی سازی می شود. اینطور هر کاربر میتواند به دنبال جنس مورد نیاز خود بگردد. ترفند های شخصی سازی در تعرفه طراحی سایت فروشگاهی نیز تاثیر دارد. این مورد از جمله عمده موارد در سفارش ساخت سایت فروشگاهی است.
مبحث خصوصی سازی سایت بسیار گسترده است. در این مقاله با توجه به موضوع در این باره صحبت نمی کنیم. اگر در طراحی سایت فروشگاهی خود از مبحث خصوصی سازی بهره ببرید در فروش و رشد سایتتان بسیار تاثیر گذار است. اولین شرکتی که خصوصیت شخصی سازی در وب سایت را به خوبی پیاده کرد و نتیجه آن را دید، amazon بود. این فروشگاه بزرگ آنلاین بخش فروش کتاب هایش را بر اساس سفارشات و خرید های سابق طراحی و ارائه کرد. با این ترفند علاقه افراد دیگر برای مابقی مشتریان نیز به نمایش در می آمد.
با تحقیق و بررسی رفتار کاربرانی که مشتری کتاب بودند. اقدام به تهیه لیستی از کتاب های مورد علاقه در طراحی فروشگاه آنلاین خود کردند. کاربران جدید با دیدن کتاب های مورد علاقه افراد دیگر به سمت خرید جذب می شدند. حتی مدت زمان مطالعه کاربران در این خصوصی سازی در نظر گرفته شده بود.
امروزه نیز این نکته بسیار حائز اهمیت است. اینکه چه محصول یا خدماتی را در اولین صفحه به کاربر ارائه کنیم.
اهمیت طراحی و ساخت سایت فروشگاه اینترنتی در جذب مشتری
از اصلی ترین ارکان در طراحی فروشگاه آنلاین، ساخت و طراحی قالب سایت است. قالب سایت اصلی ترین بخش ظاهری است
شما باید بهترین ایده ها و خلاقیت خود را در پیاده سازی و طراحی قالب وب سایت خود اجرا کنید. نکته مهمی که در طراحی فروشگاه آنلاین باید در نظر گرفت: مخاطب در اولین نگاه خود به کجای وبسایت توجه میکند. آن مهم ترین بخش در طراحی سایت است. بر طبق تحقیقی که صورت گرفته است. نتیجه کار به این صورت بوده: در وبسایت های انگلیسی زبان کاربران در ابتدا به وسط صفحه توجه می کنند. سپس توجه آن ها به سمت چپ جلب می شود. در وبسایت های فارسی زبان اقلب کاربران در ابتدا به سمت راست نگاه می کنند، وسط صفحه نیز به همین میزان مورد توجه است.
با توجه به این نتایج، طراحان سایت در هنگام ساخت فروشگاه آنلاین این موارد را مورد اقدام قرار می دهند. مانند ویترین یک مغازه برای جلب مشتری بیشتر. این نکات بع عنوان مثال برای طراحی سایت آموزشی می تواند متغیر باشد.
یک طراح حرفه ای سایت یا یک شرکت طراحی وب سایت دقیقا می داند که با چه نوع طراحی نگاه های کاربران را به قسمت مورد نظر خود در سایت برساند.
اگر اکنون شما هم تصمیم به راه اندازی فروشگاه آنلاین گرفته اید یا صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید. مبانی و نکات گفته شده را در هنگام سفارش ساخت سایت در نظر بگیرید. با یک طراح سایت که در این زمینه صاحب تجربه است صحبت کنید. نمونه کار طراحی سایت توسط یک شرکت طراح می تواند برای گرفتن تصمیم درست به شما کمک کند. طراحانی که در زمینه ی طراحی سایت فروشگاهی فعال بوده اند با توجه به تجربه خود کمک زیادی به شما می کنند. اگر نیاز به مشاوره طراحی سایت دارید با همکاران ما تماس بگیرید.
تعدادی از مقالات طراحی سایت که مرتبط با موضوع راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستند:
۶ مزیت راه اندازی فروشگاه آنلاین در دوران کرونا
عوامل ضروری و غیر ضروری در طراحی سایت حرفه ای
مزیت فروشگاه اینترنتی و درآمد سایت فروشگاهی
۹ نکته جهت طراحی و ساخت سایت فروشگاهی
۴ نکته شگفت انگیز برای داشتن یک وب سایت خوب و موفق
موفق باشید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.