امروزه تمامی کسب و کارها به دنبال حضور در فضای آنلاین هستند. برای این هدف اولین قدم طراحی سایت است. اما پس از طراحی و راه اندازی سایت چگونه میتوان آن را به یک وب سایت موفق و درآمدزا تبدیل کرد؟ برای داشتن یک سایت موفق عواملی زیادی وجود دارد که در این مقاله ما به چند مورد مهم اشاره می کنیم. پس ما را تا پایان همراهی کنید.
این روزها اکثر افراد برای خرید کالاهای مورد نیاز خود ابتدا به سراغ سایت های فروشگاهی میروند. از ویژگی های خوب فروشگاه های اینترنتی امکان مقایسه محصولات و تنوع بالای کالا ها است، خریدار پس از یافتن کالای مورد نظر خود و مقایسه قیمت ها جهت خرید به بازار سر میزند. اگر در بازار کالای مورد نظر خود را پیدا نکرد یا قیمت های فروش حضوری بسیار بالاتر بود. معمولا خرید خود را از وبسایت های فروشگاهی انجام میدهند. با این تفاسیر باید ویژگی های وبسایت خوب و بد را از هم تشخیص دهیم تا در انتخابمان دچار اشتباه نشویم.
حالا در نظر بگیرید شما صاحب یک سایت فروشگاهی هستید. اگر ویژگی های سایت خوب و بد را ندانید و در طراحی سایت فروشگاهی خود این قوانین را رعایت نکنید. مشتری در همان ابتدای ورود به وب سایت اینترنتی شما اقدام به خروج می کند. افراد همیشه به سراغ سایت هایی میروند که هم ظاهر گرافیکی خوبی داشته باشند، هم کارایی روان و ساده ای برای کاربر ایجاد کرده باشند.
برای شروع کسب و کار آنلاین خود و سفارش طراحی سایت اختصاصی خود، در همان ابتدا نیاز به هزینه های زیاد، جهت طراحی بنر و ویدئو و عکس های فراوان نیستد. ولی موارد اصلی و استانداردهای پایه ای را باید در نظر بگیرید تا کاربران هم مشتاق ماندن در سایت شما باشند.
یکی از مهم ترین موارد که باعث استقبال کاربر میشود، توضیحات کامل و جامع در مورد کالاهای ارائه شده سایت است. مشتریان با پاسخ دادن به سوالاتشان در وبسایت شما، سایت شما را به عنوان یک سایت خوب انتخاب می کنند.
بهترین روش برای پیدا کردن ویژگی های سایت خوب و بد، آنالیز دیگر وبسایت ها و اصلاح مشکلات آنها و معایبشان در وبسایت خودتان است. اینگونه رفته رفته، سایت شما آری از نقص می شود.
ویژگی های یک طراحی سایت خوب و روش تشخیص وب سایت بد
در این مقاله مهم ترین نکات برای شناخت ویژگی های سایت خوب از وبسایت ضعیف را توضیح می دهیم. مواردی که باعث می شود شما یک وبسایت قوی با بازدهی بالا داشته باشید. بعد از خواندن این مقاله شما میتوانید مناسب ترین سایت برای کسب و کار خود را پیدا کنید.
معمولا برای پیدا کردن یک شرکت طراحی سایت در شیراز یا تهران اکثر افراد سراغ سرچ گوگل میروند. اصلی ترین مواردی که می توان با سرچ کردن آن ها در گوگل به نتایج خوبی رسید، قیمت طراحی وبسایت فروشگاهی یا سفارش طراحی سایت هست. یکی دیگر از نکات سرچ کردن شهر خودتان است، طراحی سایت شیراز یا هر شهر دیگری. شرکت هایی که سئو سایت قدرتمند داشته باشند در جست جو های گوگل جزو اولین نتایج هستند.
مهم ترین مواردی که می تواند اعتماد مشتری را جهت واگذاری پروژه طراحی وبسایت خود به شما جلب کند، ارائه خدمات با کیفیت و قیمت طراحی سایت شما است. از دیگر موارد مهم خدمات پشتیبانی وب سایت است که خیال کاربر را از همکاری در فروش با شما راحت می کند.
۴ ویژگی مهم و ضروری برای داشتن طراحی سایت خوب و موفق
در این بخش عوامل موثر در کسب استاندارد های یک وبسایت خوب و موفق را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
۱- بررسی نظرات کاربران در مدیریت سایت خود
نظرات و تیکت ها را بررسی کنید. بهترین راه برای پی بردن به طراحی وبسایت با کیفیت نظر دیگر کاربران است. پاسخ به سوالات مربوط به وبسایت، بررسی تیکت های ارسالی توسط کاربران، توجه به انتقادات مشتریان و … . همه جزو احترام به کاربران است.
همچنین با جستجو در وبسایت های طراحی سایت مختلف و مطالعه نظرات مشتریان با ویژگی های وبسایت خوب و قدرتمند و راندمان کار شرکت طراحی وبسایت وردپرس آشنا می شوید.
۲- گرفتن مشورت از افراد با تجربه در زمینه مراحل طراحی سایت
یکی دیگر از ویژگی های یک سایت خوب ، استفاده از بهترین استاندارد های روز دنیا در طراحی وبسایت می باشد. مشورت با کارشناسان طراحی سایت برای داشتن یک وبسایت حرفه ای و خوب امری حیاتی می باشد.
۳- استفاده از نظرات مشتریان قبلی
از راه هایی که شرکت های طراحی وبسایت می توانند به ضعف خدمات خود پی ببرند، صحبت با مشتریانی است که قبلا برای آنها طراحی وبسایت شرکتی ، فروشگاهی یا … انجام داده اند. مشتریان سابق همیشه بهترین راهنمای شما هستند. در نتیجه سعی کنید برای داشتن یک سایت خوب و موفق، حتما از نظرات مشتریان قبلی و سابق خود بهره ببرید و ایرادات احتمالی خود را در پروژه های طراحی وبسایت خود به حداقل برسانید.
۴- پیگیری مباحث مهم و سوال از شرکت طراحی سایت
با صحبت و مشاوره با کارشناسان طراحی وبسایت می توانید خیلی از سوالات خود را پاسخ دهید. موارد که در ادامه خواهیم خواند، جزو این سوالات است.
- در طراحی سایت خوب و موفق، چگونگی انجام و تحویل پروژه طراحی وبسایت توسط تیم طراحی وبسایت. مراحل ثبت سفارش طراحی سایت تا اتمام پروژه و تحویل از مهم ترین نکات حائز اهمیت است.
- با مشاهده ظاهر گرافیکی وبسایت و کاربر پسند بودن طراحی گرافیکی وبسایت، شما تا حد زیادی می توانید به انتخاب خودتان نزدیک شوید.
- بعضی از طراحان وبسایت و شرکت ها اطلاعات خودشان را برای آگاهی بهتر مشتری و عدم سردرگمی کاربران در وبسایتشان قرار می دهند. این مورد می تواند بسیار به شما کمک کند.
- سعی کنید قبل از واگذاری پروژه از چند شرکت مختلف قیمت طراحی سایت فروشگاهی یا هر وبسایتی که مد نظرتان است را استعلام بگیرید. پس از بررسی سفارش ساخت وبسایت خود را به بهترین طراحی وبسایت واگذار کنید.
سفارش طراحی سایت اختصاصی برای چه کسانی مورد نیاز است؟
می توان گفت که یک سایت خوب جهت راه اندازی کسب و کار اینترنتی، سایتی است که توسط سیستم مدیریت محتوا (CMS) ساخته شده باشند.
برای یک سری از افراد، بهترین انتخاب، طراحی وبسایت اختصاصی است. معمولا کسانی که طراحی وبسایت بصورت اختصاصی را انتخاب می کنند نیاز به بروزرسانی و تغییر مداوم سایت خود ندارند. هرچند این مشکل با طراحی سایت اختصاصی وردپرسی قابل برطرف شدن است. ولی در دیگر موارد برای ایجاد هرگونه تغییر در وبسایت اختصاصی خود، نیازمند ارتباط با برنامه نویس وبسایت خود هستید.
این مورد باعث سخت شدن کار می شود. مخصوصا اینکه دیگر برنامه نویسان اختصاصی معمولا پروژه های دیگران را قبول نمی کنند. با این تفاسیر بخش عمده ای از کاربران نیازی به طراحی وبسایت بصورت اختصاصی ندارند. قیمت سایت وردپرس بسیار مناسب و مقرون بصرفه است. طراحی وبسایت وردپرسی می تواند انتخابی بسیار مناسب برای شما باشد.
۷ نکته طلایی برای داشتن یک سایت خوب و موفق
۱ .خودتان را بشناسید
یکی از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیـت وبسـایت ها کـه کمتـر بـه آن اشاره شده، ارتباط موضوع وبسایت با شخصیت مدیران آن وبسایت می باشـد . مـدیران وب سایت های موفق خودشان را شناخته اند و میدانند به چه چیزهـایی علاقـه دارنـد، ظرفیتشان چقدر است، حوصله چه چیزهایی را دارند و چه چیزهایی را ندارند. نقاط مثبت و منفی را خود را میداننـد و بـر اسـاس آن کسـب وکـار اینترنتـی و وبسـایت خـود را راه اندازی کرده اند.
بسیاری از وبسایتها با انگیزه بسیار بالائی راه اندازی میشـوند امـا در ادامـه در مـدت کوتاهی به دلیل عدم نتیجه و یا از همه مهمتر عدم صبر کافی برای مشاهده نتیجه کنار گذاشته و نابود میشوند. پس برای شروع و ادامه حیات یک سایت موفق نیاز است که اول یـک قلـم و کاغـذ برداشته، لیستی از تمام ویژگیهای شخصـیتی، ویژگـیهـای مثبـت و کارهایی که قصد انجام آن را دارید, تهیه کنید.
۲ .در زمان مناسبی سایت خود راه اندازی کنید
اینکه یک ضرب المثل قـدیمی میگوید: ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است در وب و اینترنت کاربرد زیادی ندارد. فقط ایده خوب باعث موفقیت نمی شود بلکه نیاز بازار را نیز باید برای طراحی یک سایت خوب و مناسب در نظر گرفت. پس ایده هایی که برای وب سایتها اجرا میشوند نیز باید در زمان مناسب اجرا شـوند یـا حداقل بهتر و مناسبتر اجرا شوند.
۳ .جمع آوری اطلاعات مخاطبان
یک وب سایت خوب و موفق اطلاعات بازدیدکنندگانش را جمع آوری, تحلیـل و فرصـت هـای مناسب ایجاد میکند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید ٩٠ % خریـدهای اینترنتـی در بازدیـد اول صـورت نمیگیرد. حتی بازدیدکننده نام وب سایت را نیز فراموش میکند. در نتیجه شانس مـا بـرای اینکـه موضوع انتخابی ما برای بازدیدکننده جذاب باشد و یا اینکه صفحه ی در حال مطالعه را بـه بوکمارک مرورگر خود اضافه کند کم است.
پس باید اطلاعات بازدیدکننـدگان در وهلـه اول دریافت و با ایجاد یک کانال مانند ایمیل, ارتباطشان را بـا وبسـایت حفـظ نمـود و مجدداً با پیشنهادهای جذاب, آنها را دعوت به وبسایت کرد.
۴ .سئو سازی مناسب
وب سایت خوب و موفق شما باید از هر لحاظی برای مخاطب آماده شده باشد. طراحی سایت, استفاده از المان های بصری و محتوا و … باید کاربر پسند باشد. چه بسا محتوایی که ممکن است از دید مدیر سایت مطلب خوبی باشد اما با استقبال مخاطب روبه رو نشود.
یک سئوی خوب برگرفته از یک محتوای خوب است. یعنی نباید محتوا را برای موتورهای جستجو و کسب رتبه ی خوب در سئو نوشت. بلکه محتوا باید به قدری خوب باشد که مخاطب را جذب کند, به اشتراک گذاشته شود و بازدید بالای کاربران را دریافت کند. تنها در این صورت است که میتوان مجموعه ی این فعالیت ها را یک سئو سازی مناسب نام گذاری کرد.
۵ .تولید محتوای مفید
محتوای با ارزش از ارکان اصلی یک سایت خوب است و این میزان تخصص و مهارت ما را را به کاربران و مشترهای احتمالی نشان میدهـد و قـدرت تصمیم گیری او را برای خرید بالا میبرد. به طورکلی بازاریابی محتوا میتواند یک جنبه ی خوب از بازاریابی, برای جذب حداکثری کاربران و تبدیل کردن آنها به مشتریان وفادار و دائمی کرد.
محتوای تولیدی باید منحصر به فرد, کامل و مرتب با موضوع سایت باشد. استفاده از محتواهای طولانی, عدم استفاده از تیتر های جذاب, پاراگراف های کوتاه با فونتی نامناسب و فاقد المان های بصری کاربر را خسته کرده و سبب میشود که آن را نیمه کاره رها کند و این چیزی نیست که ما از تولید محتوا به دنبال آن هستیم.
۶ .خلاقیت در تبلیغات برای داشتن یک سایت موفق
شاید دیده باشید هنگام مشاهده محصول یک فروشگاه اینترنتی کل چیزی که در صفحه می بینید عنوان محصول، قیمت و لینک افزودن به سبد خرید است!!!
نگاهی به صفحات فروشگاه های آنلاین مطرح بیندازید. چه چیزی سبب شده این فروشگاه ها در بین کاربران مطرح شوند؟ به طوری که حتی قبل از خرید حضوری, کاربران نگاهی به محصول مشابه در این فروشگاه ها میندازند.
توضیحات کامل و کوتاه, نقد و بررسی افراد مختلف, جزئیات محصول, نظرات مثبت و منفی مصرف کنندگان و… عواملی هستند که سبب میشود بتوان به این فروشگاه ها به عنوان یک منبع قابل اطمینان, نه تنها با هدف خرید بلکه برای کسب اطلاعات نیز تکیه کرد.یک سایت موفق برای محصول و خدماتش وقت صرف میکنند. خلاقیت به کـار میبرند, از کلمات و عناوین قدرتمند و تصاویر جذاب استفاده میکنند و توضیحات مناسبی را برای محصول به کار میبرند.
علاوه بر همه ی این عوامل نباید نقش تبلیغات را نادیده گرفت. تا زمانی که فروشگاه مورد نظر شناخته نشود نمی توان برای موفقیت و پیشرفت آن برنامه ریزی کرد. لذا از روش هایی مانند تبلیغات محیطی, تبلیغات آنلاین, تشویق مشتریان به دعوت از دوستانشان, ارائه ی تخفیفات و… باید به معرفی وب سایت خود بپردازید.
۷ .نیاز کاربران خود را شناسایی کنید
در بسیاری از وب سایت ها میبینیم برای پیدا کردن و خریـد یـک محصـول بایـد وقـت زیادی را صرف کنیم. در واقع باید از منوهای نامرتب و دسته بندی های نامشخص بگذریم تا بتوانیم آن محصول را سفارش دهیم. مراحل سفارش هم بسیار پیچیده, خسته کننده و پر از فیلدهای غیر ضروری برای پر کردن است.
همیشه و در هر زمینه ی کاری, حفظ مشتری از جذب مشتری اهمیت بیشتری دارد. لذا لازم است برای مشتریان وفادار و ثابت مزایای ویژه ای در نظر گرفت که آنها را به ماندن و ادامه ی خرید تشویق کرد.
حتی مواقعی هست که مشتری سفارش ثبت میکند اما در مرحله ی پرداخت از ادامه خرید منصرف می شود و آن را نیمه کاره رها می کند. در اینگونه مواقع وبسایت های موفق با تماس تلفنی یا ایمیل دلیل انصراف از سفارش را از مشتری جویا میشوند یا اینکه با ارائه ی تخفیفی او را به تکمیل خرید تشویق می کنند.
معایب و تنها مزیت استفاده از سایت ساز ها برای داشتن یک وب سایت خوب و حرفه ای
این روزها تبلیغات استفاده از وبسایت ها را می توان در هر کجای فضای مجازی دید. قبل از انتخاب این نوع طراحی وبسایت، باید از مزیت و معایب آنها مطلع بود تا در آینده دچار ضررهای جبران ناپذیر نشد. تنها مزیت این نوع طراح وبسایت ها، سرعت پایان و آماده سازی طراحی وبسایت شما است. البته می تواند تاثیر مستقیم و زیادی در کاهش کیفیت کار داشته باشد.
مورد دیگر قیمت سایت شرکتی و فروشگاهی است که در کوتاه مدت به نفع شماست اما در میان مدت هزینه های سنگین ماهیانه این گونه وبسایت ها، هیچگونه توجیه اقتصادی را برای شما به همراه نخواهد داشت.
همچنین برای طراحی وبسایت های حرفه ای و پربازدید، استفاده از وبسایت ساز ها می توانند دردسر ساز و مخرب باشند. یکی از معایب اصلی نیاز به پرداخت پول دائمی به وبسایت مبدا است.
در واقع شما هر ماه باید برای خدمات دریافتی خود مبلغی را پرداخت کنید. در بلند مدت این مورد می تواند کاملا به ضرر شما باشد. از دیگر معایت این پلتفرم، محدودیت در تغییرات است. شما در مدیریت و تغییرات وبسایت خود در سایت ساز ها بسیار محدود هستید.
نکته مهم: کارشناسان ما به هیچ عنوان، استفاده از طراحی وبسایت با استفاده از سایت ساز ها را پیشنهاد نمی کنند.
۱۴ نکته کلیدی طراحی سایت تاثیرگذار
شما باید ذهن و چشم و گوش و حس کاربران را به خوبی تغذیه کنید تا آنها شما را بخوانند و در نتیجه از شما خرید کنند. همه چیز به یک طراحی درست و اجرای دقیق بستگی دارد. بیایید این ۱۴ نکته مهم و کلیدی در طراحی سایت را مرور کنیم.
۱- یک برنامه داشته باشید.
شروع به طراحی وبسایت خود کنید. اما نه. این کاملا اشتباه است. قبل از هر چیز باید یک برنامه داشته باشید و اطمینان کسب کنید که کاربرانی در سطح دنیای اینترنت به وبسایت شما نیاز دارند و شما باید برای آنها سایت طراحی کنید. باید برنامهای برای پیدا کردن و تاثیرگذاری روی این مخاطبین هدف داشته باشید تا این مخاطبان یا مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید.
چه صفحاتی برای این مخاطبان موردنیاز هستند؟ چه محتوایی این کاربران را تحت تاثیر قرار میدهد؟ این کاربران چه مشکلاتی دارند و چگونه باید مشکلات آنها را حل کنید؟ باید تمام این سوالات و بسیاری سوال دیگر را از خود بپرسید و برای آنها پاسخی داشته باشید. اینگونه میتوانید دیدی کامل از وبسایت خود و آنچه که باید طراحی کنید پیدا کنید.
۲- موارد اضافی را به هیچ وجه داخل سایت قرار ندهید
برخی المانها وبسایت شما را بیش از پیش شلوغ میکنند و به جز ایجاد مزاحمت برای مخاطبان و بازدیدکنندگان، هیچ منفعت دیگری ندارند. انیمیشنهای پیچیده و محتوای بسیار طولانی و عکسهای بیربط و یا با حجم و کیفیت نامناسب اصلا نباید در وبسایت شما حضور داشته باشند. چرا که کاربران از چنین چیزهایی فراریاند.
شما ۸ ثانیه وقت دارید تا محدوده توجه مخاطب را به نحوی پوشش دهید و اولین تاثیر شما مهمترین تاثیر شماست و صاف باید سر اصل مطلب بروید و وقت مخاطب را تلف نکنید. باید مفید و مختصر باشید تا قدرتمند دیده شوید. یک محتوای هدفمند یا حتی یک تصویر جذاب و گیرا میتواند اولین دستگرمی شما برای مخاطبان باشد.
استفاده از اصطلاحات مبهم و سردرگمکننده، لغات سخت و یا محتوای خیلی سطحی و یا خیلی عمیق اصلا ایدهی خوبی برای اوایل کار نمیباشد. مخاطب خود را بشناسید و به زبان خودشان با آنها صحبت کنید.
۳- دکمههای شبکههای اجتماعی و فالو را در داخل وبسایت قرار دهید.
تولید کردن محتوای عالی بدون ایجاد دکمههای به اشتراکگذاری مطالب کار کاملا اشتباهی است. اگر وبسایت شما این نقص را دارد یعنی شما خود را از ترافیک زیادی که قرار است از طریق شبکههای اجتماعی به وبسایت شما وارد شود محروم کردهاید و به نوعی دست و پای وبلاگ خود را بسته اید.
بهتر است این دکمههای اشتراکگذاری را پایین پستها و بعد از مطالعه کامل پست قرار دهید تا مخاطبان بلافاصله پس از خواندن مطلب، اگر جذابیتی برای آنها داشته باشد بلافاصله آن را با دوستان خود در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارند. اگر به دنبال ابزارهایی برای ایجاد این دکمهها هستید SumoMe و Shareaholic میتوانند گزینههای خوب و قدرتمندی برای این کار باشند.
۴- Calls-to-Action را پیاده سازی کنید.
اگر کاربران از وبسایت شما بازدید کنند آیا میدانند پس از انجام یک کار، کار بعدیشان چیست؟ مسلما اگر شما به آنها جهت جالبتوجهی ندهید به راحتی وبسایت شما را ترک میکنند و پشت سرشان را هم نگاه نمیکنند. دکمههای Call-to-Action چنین کاری انجام میدهند و به نوعی مسیر راه کاربران داخل وبسایت هستند.
از Call-to-Action برای رفتن مستقیم به فروشگاه استفاده نکنید و سعی کنید آنها را به صفحاتی بکشانید که برای آنها جذابیت ویژهای دارد تا آنها را به نحوی درگیر کنید. در نظر داشته باشید که اگر کاربر را درگیر کنید و روی او تاثیر بگذارید راحتتر میتوانید به او محصول یا خدمات بفروشید.
۵- از عکسهای درست در طراحی سایت خوب استفاده کنید.
خوشبختانه شما برای انتخاب عکس انتخابهای متعددی دارید که میتوانید از بین آنها مناسبترین عکس را انتخاب کنید. باید این عکسها را درست، به اندازه، با حجم و کیفیت مناسب و کاملا کاربردی و پرمعنا و مفهوم در نظر بگیرید. در نظر داشته باشید که هر عکسی که در سایت قرار میدهید باید به یک منظور و هدف خاص در نظر گرفته شود. در غیر این صورت همان بهتر که به جای عکس یک صفحه سفید خالی قرار دهید.
در ضمن داشتن سایت خوب حتما نیازی به یک عکاس برای این کار ندازد و شما میتوانید از عکسهای رایگان موجود در اینترنت استفاده کنید و وبسایتهایی مانند Shutterstock هم وجود دارند که این عکسها را با مبلغ نسبتا کمی در اختیار شما قرار میدهند.
۶- منوی کاربری خلاقانه و کاربردی قرار دهید.
وقتی سایتی را طراحی میکنید، جهتدهی آن یک نکته کلیدی است و باید نقشهای درست و بادقت و حوصله برای سایت بچینید تا کاربران بتوانند به راحتی به همه جای سایت دسترسی داشته باشند. هیچ چیز بدتر از یک سایت گیج کننده و بدون نظم و سازماندهی نیست و با بهبود نظم سایت، کاربران احساس راحتی پیدا میکنند و در نتیجه بیشتر به شما سر خواهند زد. تمام چیزی که باید برای آن تلاش کنید این است که سایت شما مخاطبان را دلزده نکند.
اگر کاربران نتوانند آنچه که نیاز دارند را به سادگی در سایت پیدا کنند مطمئنا دلیلی برای ماندن در سایت شما پیدا نمیکنند، دکمه جستجوی قدرتمند، منو و دستهبندیهای مرتب میتواند اولین قدم در این مسیر باشد.
۷- اجازه دهید کاربران در صفحه اصلی شما بچرخند.
از اینکه صفحه اصلی شما قابلیت اسکرول داشته باشد و یا بزرگ باشد و اطلاعات زیادی داشته باشد نترسید. این یک باور غلط است که هومپیج باید کوچک و تکصفحه باشد. اتفاقا کاربران صفحه اصلی سایت را نمایندهای از کل سایت میدانند و اگر این صفحه حاوی اطلاعات مفید و کاربردی باشد در نتیجه اعتماد و اعتبار کلی سایت بالا میرود.
۸- از فضای سفید نترسید.
فضای سفید یا همان فضای خالی یک المان درخشان در طراحی سایت است که میزان خوانایی و دیده شدن سایت را بهبود میبخشد. به این فضا «فضای منفی» نیز گفته میشود چرا که هیچ المانی نظیر محتوا، عکس و یا مواردی از این دست در این نواحی دیده نمیشود.
بسیاری از صاحبان سایتها اصرار دارند که از ذره ذره سایت برای معرفی محصولات و خدمات و یا قرار دادن مطالب و نکات مفید استفاده کنند در حالی که این کاملا اشتباه است و فضای خالی اجازه میدهد تا محتوای سایت و کاربران بتوانند نفس بکشند و بدون هر گونه شلوغی و سردرگمی به المانهای سایت نظم میبخشد. تا حالا فکر کردهاید که چرا گوگل با آن عظمت صرفا یک صفحه سفید با یک عکس و یک پنل جستجو و چند دکمه ساده است؟
۹- وبسایت را برای موبایل بهینه سازی کنید.
باید بدانید که در حال حاضر حداقل ۸۰ درصد از کاربران اینترنت گوشی هوشمند دارند و از این طریق به سایتها سر میزنند، مطالعه میکنند و حتی خرید میکنند. پس وبسایت شما باید ریسپانسیو باشد و برای موبایل به طور کامل بهینه سازی شده باشد به طوری که کاربران موبایل در آن احساس راحتی کنند. خدمات پشتیبانی دالین وب به شما کمک میکند تا یک سایت خوب و بهینه داشته باشید.
۱۰- دیده شوید.
اگر میخواهید حضور آنلاین موثر داشته باشید و بتوانید از آن کسب درآمد کنید باید در وهلهی اول، توسط مخاطبان دیده شوید.
این کار با توسعه یک استراتژی سئو مناسب امکانپذیر است که باید با توجه به پرسونای مخاطبان و مشتریان خود که در موتورهای جستجو مواردی را جستجو میکنند این کار را انجام دهید. تولید محتوای مرتبط با این کار و بهینهسازی کلیدواژهها، تولید و انتشار ویدیوها و وبلاگ و مقالات و مواردی از این قبیل راههایی برای دیده شدن در بستر اینترنت و موتورهای جستجو نظیر گوگل هستند. خدمات سئو به شما کمک میکند تا در دنیای وب بهتر دیده شوید.
باید ابتدا در مورد مناسبترین کلیدواژهها تحقیق کنید و بدانید کاربران شما در اینترنت دقیقا دنبال چه چیزهایی هستند و متناسب با آن محتوا تولید کنید، سپس کاربران شما را پیدا میکنند و کم کم با شما آشنا میشوند و تبدیل به مشتریان شما میشوند. در نظر داشته باشید که سئو فرایندی تدریجی است و اصلا قرار نیست به صورت ناگهانی از آن نتیجه بگیرید و باید با سعی و تلاش مداوم و روزانه این کار انجام شود.
۱۱- تست و آنالیز کردن را متوقف نکنید.
ارزیابی راههایی که برای رسیدن به نتایج موردنظر خود استفاده میکنید بسیار مهم است و باید بدانید کاربران شما چگونه با شما و وبسایت شما تعامل دارند، نرخ کلیکها، ترافیک دریافتی و نرخ فروش شما شما چگونه است و کیفیت صفحات شما در موتورهای جستجو به چه صورت است و چه رتبهای دارید. این ارزیابی و آنالیز سایت است که شما را به سمت داشتن یک سایت خوب سوق میدهد.
اگر صدها صفحه و مطلب دارید باید این صفحات را آنالیز کنید و میزان تاثیرگذاری هر یک را تعیین کنید و سپس با توجه به آنها قدم بعدی خود را بردارید. گاهی وقتها ممکن است تغییراتی را در سایت ایجاد کنید و منتظر بمانید تا نتیجه آن را ببینید، این تستها میتوانند موفقیت شما را تضمین کنند و هیچگاه نباید از انجام تستها بترسید و یا آنها را رها کنید. تستهایی نظیر A/B میتوانند به صورت اصولی شما را در این زمینه یاری کنند.
۱۲- لینکهای شکسته خود را اصلاح کنید.
با توجه به تعداد صفحات و حجم وبسایت شما ممکن است لینکهای شکسته در وبسایت شما به وجود بیایند و کاربران حین استفاده از مطالب وبسایت شما با خطای ۴۰۴ مواجه شوند و این خبر بسیار ناخوشایندی است و بازده و کارایی وبسایت شما را دستخوش تغییرات منفی و مخرب میکند و تجربه کاربری وبسایت شما را در کسری از ثانیه تخریب میکند. به یاد داشته باشید که یک سایت خوب عاری از هر گونه لینک شکسته است.
باید برای درست کردن این لینکهای شکسته نهایت تلاش و دقت خود را به کار ببنیدید چون این لینکهای شکسته در رتبهبندی شما در موتورهای جستجو هم تاثیر منفی دارند. ابزارهای متعددی برای این کار وجود دارد و اغلب ابزارهای سئو امکاناتی برای اطلاع یافتن از این لینکها و ترمیم آنها دارند.
۱۳- پیشنهادات و ایدههای تازه و خاص ارائه دهید.
اینکه چگونه بازدیدکنندگان و مخاطبان خود را تبدیل به مشتری میکنید و یا به قول بازاریابان آنها را وارد یک قیف برای فروش میکنید و آنها را نگه میدارید تا دوباره و دوباره از شما خرید کنند صرفا با ارائه ایدهها و پیشنهادات تازه و خاص امکانپذیر است. تقلید کردن از سایتهای رقیب شاید در ابتدا برای شما منافعی داشته باشد اما تا زمانی که نتوانید صدایی مخصوص خود تولید کنید همیشه زیر سایهی رقبا خواهید بود.
پیچیده نیست، اگر این کار را با مشورت همکاران و خلاقیت و ایدهپردازی انجام دهید و تلاش و پشتکار مداوم را به کار ببندید مسلما به نتیجه خواهید رسید و تصمیمات شما در این زمینه میتوانند تعیین کننده باشند. در ضمن از تصمیم گرفتن، شکست خوردن و دوباره بلند شدن نترسید. بسیاری از شرکتهای بزرگی که الان میشناسید بارها و بارها شکست خوردهاند اما از آنها درس گرفتهاند و رو به جلو حرکت کردهاند.
۱۴- محتوایی متناسب با پرسونای مخاطب خود تولید کنید.
اگر محتوایی مینویسید که کاربران را درگیر کنید باید مراقب باشید که گیر تلههای محتوایی نیفتید. اگر برای همه محتوا تولید کنید در حقیقت برای هیچ کس محتوا تولید نکردهاید. محتوای شما خود شما هستید و آن چیزی که روی آن تمرکز دارید. شما به دنبال چه مشتریهایی هستید? پس متناسب با آنها و برای آنها محتوا تولید کنید و بقیه را به راحتی حذف کنید.
تیم تولید محتوای مجموعه دالین وب به شما کمک میکند تا محتوایی ارزنده، مناسب و حرفه ای در وبسایت خود داشته باشید
باید بدانید چه کسی به وبسایت شما سر میزند و به چه منظور سر میزند و چه منفعتی برای شما دارد و متناسب با آن محتوا تولید کنید. اهداف تجاری شما باید در محتوا موج بزند اما به گونهای که مخاطبان متوجه آن نشوند. اگر مخاطبانی دارید که از محتوای سایت شما استفاده میکنند وظیفه شما این است که این مخاطبان را تبدیل به مشتری کنید و میدانید چیست؟ هیچ چیز به اندازه قدرت کلام تاثیرگذار نیست.
۴ اقدام کلیدی جهت مدیریت و ساخت یک وب سایت خوب و بهینه
پس از انتخاب و اتمام مراحل طراحی سایت خود حالا نوبت به اقدامات بعدی است. کار شما پس از تحویل پروژه تان، تازه استارت می خورد. موارد و نکات فراوانی هست که باید در مدیریت و ساماندهی وبسایت خود انجام دهید. در این جا ۵ مورد از مهم ترین اقدامات لازم را برای شما بیان می کنیم. با رعایت این موارد و کار مستمر روی سایت فروشگاهی یا شرکتی خود خیلی زود به نتایج فوق العاده ای خواهید رسید.
۱- کاهش تعداد کلیک های کاربر جهت رسیدن به موضوع هدف
وقتی که شخصی در جستجوی یک کلمه یا جمله ی خاص در اینترنت هست، اولویت اول او سریع تر رسیدن به پاسخ است. شما در وبسایتتان نباید کاربر را سر در گم کنید. اگر صفحه ای دارید که در مورد قیمت سایت فروشگاهی توضیح داده اید باید مشتری در همان صفحه به پاسخ سوال خود برسد. لینک های تو در تو و جابجایی کاربر از یک صفحه به صفحه ی دیگر نه تنها باعث افزایش راندمان وبسایت نمی شود. بلکه باعث خروج کاربر میشود. این کار از ویژگی های سایت خوب و بهینه نیست.
۲- استفاده و ایجاد لینک های معنی دار برای داشتن یک سایت خوب
وقتی کاربر هنگام مشاهده لینک های شما ببیند که معنی کاملا متفاوت با متن سرچ شده است. حس کلاهبرداری به مشتری القا می شود. همواره در انتخاب لینک های وبسایتتان سعی کنید از کلمات معنا دار استفاده کنید. مورد دیگری که باعث جلب مشتریست، پیشنهاد مطالعه ادامه مطلب در انتهای متن است. به شرطی این پیشنهاد برای کاربر جذاب میشود که توضیحاتی درباره ی مطالبی که در ادامه مطلب به دست کاربر میرسد بدهید.
۳- اهمیت استفاده از سرفصل های جذاب و توصیفی در سایت خوب
برای داشتن یک محتوای قدرتمند در سایت نکات زیادی را باید در نظر بگیرید. تولید محتوای بهینه و سئو شده از اهمیت فراوانی برخوردار است. یکی از مواردی که باید به آن توجه کنید عناوین سرفصل ها است. با استفاده از سرفصل هایی توصیفی و جذاب، کاربر مشتاق مطالعه ی مقاله شما میشود. با داشتن سرفصل هایی خاص حتی کاربر را دعوت به مطالعه مطالب بیشتر سایت خود می کند.
۴- میزان استفاده مناسب از انیمیشن و تصاویر متحرک در سایت خوب و موفق چقدر است؟
در شروع این مقاله هم اشاراتی به این موضوع مهم شد. بعضی افراد بر این باورند که استفاده از تصاویر گرافیکی متحرک فراوان و انیمیشن های متعدد باعث جذابیت سایت می شود. با نگاهی به سایت های موفق خواهید دید که استفاده خدمات گرافیک فراوان مانند تصاویر متحرک در این سایت ها بسیار محدود و حساب شده است. توجه اصلی آنها به چیدمان و استفاده از رنگ های استاندارد که شامل UI و UX میشود است.
شما هم فقط در مواردی باید از تصاویر متحرک استفاده کنید که باعث کمک به کاربر شود. یکی از مواقعی که می تواند کمک کننده باشد و باعث راهنمایی کاربر شود، زمانی است که شما با قشر خاصی مانند کودکان سر و کار دارید است. در این شرایط استفاده از انیمیشن و تصاویر متحرک میتواند بسیار کمک کننده باشد.
امیدوارم با مطالعه این مقاله کمک کوچکی به رفع سوالات شما در زمینه سفارش طراحی سایت و مراحل طراحی وبسایت شده باشیم. با مطالعه این مقاله تا حد زیادی میتوان تفاوت یک وبسایت قدرتمند از ضعیف را تشخیص داد. اگر در انتخاب خود همچنان دچار سردرگمی هستید و نیاز به مشاوره رایگان طراحی سایت وردپرس دارد با ما در ارتباط باشید.
نتیجه گیری
اهداف بیشتر وب سایتها کسب دارمد است اما زمان شروع آن چه وقت است؟ آیا در همان ابتدای کار پنل های تبلیغاتی مشخص کنیم و قیمت برای آن تعیین کنیم؟ وب سایت شما وقتی آمار بازدید آن افزایش پیدا کرد و سرعت رشد شما در حد خوبی بود شما می توانید کسب درآمد خود را با تبلیغات متنی شروع کنید. اما زمانی که وب سایت شما هنوز نوپا هست بهتر است که شما تمرکز خود را بر روی محتوا و نگهداری آن بگذارید تا اینکه به فکر کسب درآمد از آن باشید.
شما یک حرفه ای هستید!
زمانی که شما در زمینه وبلاگ نویسی حرفه ای شدید وقت آن است که وب سایت خود را راه اندازی کنید.
برای هدایت یک وب سایت بهتر است از دوستان وبلاگ نویس خود کمک بگیرید و وب سایت خود را به صورت گروهی هدایت کنید. نویسنده بیشتر به معنی تبلیغات بیشتر است. زیرا که هر نویسنده به فکر منافع شخصی خود است و اینکه دوست دارد عملکرد فعالیت خود را به دیگران نشان دهد، باعث بالا رفتن ترافیک وب سایت میشود. همچنین پیشنهاد میکنیم که نویسندگان وب سایت در جلساتی تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و سعی کنید دانش جمعی خود را با کمک یکدیگر بهبود بخشید.
در سطح بالاتر این موضوع می توایند با دیگر وب سایت ها جلسات مشترکی برگزار کنید و کمک به پیشرفت هر دو وب سایت کنید. دقت کنید که با این دید جلو نروید که دیگر وب سایت ها رقیب شما هستند. بلکه شما باید با هم فکری با دیگران کمک به پیشرفت خود و آنها کنید که این کار باعث بالا رفتن سطح کیفی وبلاگ نویسی در ایران میشود.
همچنین مطالعه مقالات زیر را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.
دلیل نیاز کسب و کارها به طراحی فروشگاه آنلاین
۶ مزیت راه اندازی فروشگاه آنلاین در دوران کرونا
۷ ویژگی سایت حرفه ای از دیدگاه شرکت دالین وب
عوامل ضروری و غیر ضروری در طراحی سایت حرفه ای
موفق باشید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.