• طراحی سایت اختصاصی وردپرس ۱۰۰٪ تضمین کیفیت

    طراحی سایت اختصاصی دقیقا مطابق با سلیقه شما، در صورت لزوم، الگو برداری از وبسایت های رقیب

  • طراحی وبسایت ویژه با پشتیبانی دائمی و استاندارد جهانی

    طراحی سایت اختصاصی و حرفه ای می تواند تاثیر بسیاری در رونق کسب و کار شما داشته باشد و جزء لاینفک تعریف هویت برند شما محسوب گردد. ما اینجاییم تا با طراحی یک وب سایت اختصاصی طی یک فرآیند استاندارد، شما را از رقبایتان متمایز کنیم.

    قیمت طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی شرکتی

    مراحل طراحی سایت اختصاصی وردپرس (ویژه) چیست؟

    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    ۱- طراحی گرافیک اختصاصی سایت

    طراح گرافیک در جلساتی بصورت آنلاین یا حضوری طی گفتگو و تبادل اطلاعات، نیازها، خواسته ها و سلایق شما را استخراج و مکتوب می کند.

    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    ۲- پیاده‌سازی و اجرا طراحی اختصاصی سایت

    طرح های تایید شده به تیم اجرایی سپرده می شوند تا طبق طرح، آجرهای سایت را روی هم چیده و طرح های گرافیکی را تبدیل به یک وب سایت پویا و داینامیک کنند.

    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    ۳- بررسی و ویرایش سایت مطابق با نظر شما

    دموی آنلاین در اختیار کارفرما قرار گرفته تا سایت را مشاهده و تست کند. ایشان نقطه نظرات، ویرایش ها و درخواست های خود را به تیم اجرایی ارسال کرده تا اعمال گردد.

    طراحی اختصاصی سایت
    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    ۴- بارگذاری و تحویل سایت اختصاصی

    بعد از تائید سایت دمو، کارفرما اطلاعات دسترسی به هاست خود را در اختیار کارشناس طراحی سایت قرار داده تا کل سایت، سورس و تنظیمات به سرور کارفرما منتقل شود.

    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    آموزش مدیریت سایت اختصاصی آماده شده

    بعد از تحویل سایت، ویدئو های آموزشی مرتبط با مدیریت سایت، در اختیار کارفرما قرار میگیرد و بصورت کامل توانایی مدیریت سایت خود را خواهید داشت.

    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    پشتیبانی سایت اختصاصی طراحی شده

    در بازه زمانی پشتیبانی، کارفرما درخواست ها و سوالات خود را در محدوده شرح خدمات با کارشناسان ما در میان گذاشته و راهنمایی های لازم صورت میپذیرد.

    امکانات، ویژگی ها و تعرفه طراحی سایت اختصاصی (VIP Website Design)

    مشاوره رایگان طراحی سایت اختصاصی وردپرس

    کافیست شما نیازها و کسب و کار خود را برای ما شرح دهید، تا مشاورین و متخصصان دیجیتال مارکتینگ دالین وب بر اساس آنها به شما بهترین و پرکاربردترین پلتفرم ها و خدمات را معرفی نمایند. بسیاری از مشتریان ما بعد از مشاوره متوجه بسیاری از اشتباهاتشان شدند و در انتخاب مسیر تجدید نظر کردند.

    ۷ گام تا داشتن یک سایت حرفه ای و مدیریت آن

    طراحی سایت اختصاصی
    مرحله اول:

    درخواست مشاوره یا تماس با مشاورین و کارشناسان دپارتمان طراحی مجموعه دالین وب

    مرحله دوم:

    دریافت مشاوره تخصصی مورد نیاز در زمینه نوع سایت، تناسب سایت با نوع کسب و کار و مخاطبین هدف

    مرحله سوم:

    عقد قرارداد شروع کار و تسویه حساب مبلغ پیش پرداخت

    مرحله چهارم:

    استارت مراحل طراحی سایت توسط تیم دالین‌وب با طراحی وب سایت متناسب با رعایت استانداردها و معیارهای روز دنیا جهت دست یافتن به حداکثر مخاطبین و کاربران

    مرحله پنجم:

    دریافت اطلاعات خاص هر کسب و کار جهت ادغام در وب سایت و دیده شدن توسط کاربران و همچنین ترافیک ورودی سایت با در نظر گرفتن تمامی المان های طراحی معماری سایت، طراحی بصری، رابط کاربری و تجربه کاربری حرفه ای

    مرحله ششم:

    در دسترس قراردادن اطلاعات و طراحی روش های چندگانه جهت تماس مخاطبین و کاربران سایت با کسب و کارها به طرق مختلف

    مرحله هفتم:

    به روزرسانی و طراحی سفارشی و اختصاصی گرافیک و سایر موارد سایت، مطابق با درخواست و سلیقه کارفرما یا به انتخاب تیم طراحی دالین‌وب

    ۵ تفاوت عمده یک سایت اختصاصی با سایت نیمه اختصاصی

    گاها برای طراحان سایت و توسعه دهندگان پیش آمده که مشتریانی سفارش طراحی سایت میدهند. اما در مورد اختصاصی یا غیر اختصاصی بودن آن اطلاعی ندارند. سوالی که برای اکثر کارفرما ها در هنگام سفارش طراحی سایت پیش می آید، این است که وبسایت را به صورت اختصاصی طراحی کنیم یا به صورت نیمه اختصاصی؟

    در این مقاله میخواهیم به این سوال به صورت اساسی پاسخ دهیم. همچنین در خصوص تفاوت یک وبسایت اختصاصی و نیمه اختصاصی توضیح میدهیم.

    همچنین به سوالات زیر پاسخ میدهیم:

    • وبسایت اختصاصی چیست؟
    • یک وبسایت اختصاصی چه ویژگی هایی دارد؟
    • معایب و مزایای وبسایت اختصاصی چیست؟
    • وبسایت نیمه اختصاصی چیست؟
    • ویژگی های سایت ساده یا نیمه اختصاصی چیست؟
    • معایب و مزایای وبسایت نیمه اختصاصی چیست؟

     

    وبسایت اختصاصی چیست؟

    یک وبسایت اختصاصی، تمام اجزای آن، کاملا کد نویسی شده. در چنین وبسایت هایی، از هیچ ماژول، طرح، قالب و یا cms آماده ای استفاده نشده. طراحی یک وبسایت اختصاصی، بطور کامل با توجه به نیاز ها و سلیقه ی کارفرما انجام میشود. در ابتدا، کافرما باید تمام امکانات، ویژگی ها و طرح مد نظر خود را با مجری در میان بگذارد.

    مهندس نرم افزار با توجه به نیاز ها و موارد کارفرما، چارچوب ها، ماژول ها و طرح اولیه نرم افزار را طراحی می‌کند؛ سپس برنامه نویسان و طراحان گرافیک شروع به کار میکنند. طرح ها، با سلیقه کارفرما مقایسه می شود. قبل از انجام کار به طور کامل، یک نسخه اولیه به کارفرما نمایش میدهند. در صورت تطابق این نسخه با نظر کارفرما، پروژه را بر روی هاست می‌گذارند.

    بروز رسانی و پشتیبانی این وبسایت، نیاز به دانش برنامه نویسی خواهد داشت؛ چون تغییرات و بروزرسانی ها بصورت کد نویسی اختصاصی انجام میشود. همچنین آموزش کار با وبسایت را به کارفرما آموزش میدهند.

     

    ویژگی های طراحی سایت اختصاصی

    در این مطلب به ۳ مورد از ویژگی هایی که وبسایت اختصاصی را از سایر وبسایت ها متمایز می‌کند، اشاره می‌کنیم.

    طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

     

    ۱- برنامه نویسی قالب سایت بصورت اختصاصی

    ظاهر وبسایت، قسمتی از وبسایت است که برای کاربران آن قابل دیدن است. کاربر از طریق ظاهر وبسایت، با آن ارتباط برقرار میکند.

    در یک وبسایت اختصاصی، از هیچ قالب آماده ای برای ظاهر سایت استفاده نشده. برای طراحی قالب سایت، یک متخصص UI، یک متخصص UX، یک گرافیست و یک کد نویس با عنوان برنامه نویس فرانت اند (front end programmer) با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

    در ابتدا، مختصص UI وظیفه چینش عناصر صفحه را به بهترین نحو و متناسب با درخواست کارفرما به عهده دارد. متخصص UX موظف است عناصر صفحه ی قالب را به گونه ای بچیند که کاربر با وارد کردن کمترین ورودی، بیشترین خروجی را دریافت کند. طراح گرافیست، یک طرح کلی از صفحه با نرم افزار فتوشاپ طراحی میکند. کد نویس، طرح نهایی را به کد تبدیل و پیاده سازی میکند. خروجی این قسمت، چند فایل html و css و js خواهد بود و ظاهر سایت را تشکیل میدهند.

     

    ۲- کد نویسی سایت به صورت اختصاصی

    بعد از طراحی قالب و ظاهر سایت، برنامه نویس back end بر اساس تحلیل و نیاز سنجی ها، ماژول ها، امکانات و قسمت های مختلف نرم افزار را برنامه نویسی میکند. برنامه نویسان به یک یا چند زبان مسلطند. امروزه بیشتر برنامه نویسان، با زبان هایی مانند PHP، ASP.NET و پایتون این کار را انجام میدهند. با توجه به اینکه تمام این روند ها، زمان و نیروی انسانی زیادی صرف میکند، هزینه پروژه به نسبت بیشتر است.

     

    معایب و مزایای طراحی سایت اختصاصی

    هر نوعی از طراحی سایت، معایب و مزایای خاص خود را دارد. هر کارفرمایی با توجه به نوع کسب و کار خود، باید بداند که چه نوعی از طراحی وبسایت برای او مناسب است. در ادامه مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی را خواهیم گفت.

     

    مزایای طراحی سایت اختصاصی

    یک وبسایت اختصاصی، حجم ترافیک ورودی بیشتری را میتواند مدیریت کند. در نتیجه سرعت بیشتری در بارگذاری صفحه و نمایش اطلاعات خواهد داشت. پس کاربران در کار با وبسایت بسیار راحت تر خواهند بود. این وبسایت، همانطور که از نامش پیداست، یک وبسایت خاص خواهد بود و این در برند سازی و شهرت برند کسب و کار تاثیر بسزایی خواهد داشت.

    وبسایت های اختصاصی، انعطاف زیادی دارند و هر نوع ایده ای را با هر نوع پلن درآمد زایی، میتوان با آنها پیاده سازی کرد.

     

    طراحی سایت اختصاصی و ساده

    معایب طراحی سایت اختصاصی

    طراحی وبسایت های اختصاصی، به دلیل اینکه نیاز به نیروی انسانی بیشتری است، در نتیجه طراحی آن هزینه بیشتری خواهد برد. همچنین، این نوع وبسایت برای پیاده سازی، باید روندی طولانی طی کند؛ پس زمان بیشتری را از کارفرما خواهد گرفت.

    وبسایت های اختصاصی، بین کارفرما و شرکت وابستگی ایجاد میکنند. شرکت های دیگر، پشتیبانی آن را به عهده نمیگیرند.

    وبسایت های اختصاصی، همانند دیگر وبسایت ها نیاز به بروز رسانی خواهند داشت. کارفرما برای بروز رسانی سایت، مجبور به پرداخت هزینه های گزافی خواهد شد.

    از طرفی، در طراحی وبسایتهای اختصاصی نیاز خواهد بود تا استاندارد های اولیه برای بهبود رتبه سئو در آنها رعایت شود؛ در غیر اینصورت، وبسایت بدون سئو هیچ ارزشی نخواهد داشت.

     

    ساخت سایت حرفه ای یا طراحی سایت نیمه اختصاصی

    در طراحی ساده یا نیمه اختصاصی، از قالب و CMS آماده استفاده شده. زمانی که کارفرما در مورد وبسایت خود ایده ای نداشت، این نوع وبسایت به او پیشنهاد می‌شود. در ابتدا از کارفرمایان، عنوان کسب و کار و نوع آن می پرسند. سپس بهترین قالب آماده مربوط به کسب و کار کارفرما، انتخاب و سپس روند پیاده سازی سایت با کمک CMS آماده پیش می‌رود. بعد از طراحی و پیاده سازی سایت، یک نسخه اولیه از سایت به کارفرما نمایش می‌دهند. بعد از تایید سایت توسط کارفرما، وبسایت بر روی هاست قرار میگیرد و به بهره برداری می‌رسد.

     

    طراحی سایت نیمه اختصاصی

    معایب و مزایای طراحی سایت ساده یا نیمه اختصاصی

    وبسایت های نیمه اختصاصی، همانند اختصاصی، معایب و مزایایی دارند. شما با دانستن این معایب و مزایا، به راحتی میتوانید تصمیم بگیرید که برای رشد کسب و کارتان، از وبسایت اختصاصی استفاده کنید یا نیمه اختصاصی.

     

    معایب وبسایت نیمه اختصاصی

    بسیاری از وبسایتهای نیمه اختصاصی ممکن است کارایی لازم را برای میزان فروش بالا نداشته باشند. همچنین نصب یا پاک کردن یک افزونه یا ماژول، ممکن است مشکلاتی ناگوار را به همراه داشته باشد. بعد از طراحی سایت نیمه اختصاصی، شما به یک پشتیبان نیاز خواهید داشت.

     

    مزایای وبسایت نیمه اختصاصی

    در طراحی وبسایت نیمه اختصاصی، ماژول آماده به کار رفت. بنابر این برای طراحی آنها زمان و هزینه کمتری نسبت به وبسایت های اختصاصی صرف میشود. در اینگونه وبسایت ها، هر ماژول و افزونه به صورت جداگانه موجود و برای ارتقا آنها، نیازی به دانش برنامه نویسی نیست. کاربر میتواند با بروز رسانی و یا نصب یک ماژول، وبسایت خود را بروز رسانی کند و یا امکانات آن را بیشتر کند. بسیاری از ماژول های قابل نصب بر روی CMS، بسیار ارزان تر از طراحی سایت اختصاصی هستند. پس از بابت بروز رسانی و یا ارتقا سایت، جای نگرانی نیست.

    کار کردن با وبسایت های نیمه اختصاصی و مدیریت آنها، نیاز به دانش تخصصی ندارد. پس برای کار با سایت نیمه اختصاصی، نیازی به دانش برنامه نویسی و یا دانستن زبان html و  css و js نخواهید داشت. این باعث میشود که شما کمترین میزان وابستگی به برنامه نویسان و یا شرکت مورد نظر را داشته باشید.

    یکی از مزایای وبسایت نیمه اختصاصی، آمادگی سایت برای سءو ارتقا رتبه سایت است. CMS های آماده، افزایش سئو سایت کمک میکنند.

    مجموعه دالین وب با کادری مجرب و کار آزموده، بر آن است تا با ارائه خدمات طراحی سایت، تولید محتوا، سئو سایت و پشتیبانی، در توسعه دنیای وب، نقش آفرینی کند.

     

    نتیجه گیری در مورد سایت اختصاصی یا نیمه اختصاصی

    از زمان روی کار آمدن طراحی وبسایت نیمه اختصاصی، بحث های زیادی بین طراحان وبسایت بوده است. ما در این مقاله سعی کردیم با توضیح تفاوت بین دو دسته سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، به کارفرمایان کمک کنیم تا راحت تر انتخاب خود را انجام دهند. نکته ای که حائز اهمیت است، موفق بودن هر دو نوع از طراحی سایت در بسیاری از زمینه هاست.

    نظرات

    ۲ نظر در مورد طراحی سایت اختصاصی وردپرس با پشتیبانی و آموزش

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ۱۶ − ۸ =

    1. با سلام

      طراحی سایت اختصاصی با وردپرس تا چه میزان امکان شخصی سازی داره؟ و اینکه افزودن امکانات خاص به سایت بعد از گذشتن مدت زمان، فقط توسط شما امکان پذیر هست یا مابقی برنامه نویس ها هم نیز دسترسی انجام دارند ؟

      لایک

      1. سلام ، روز بخیر

        با توجه به قدرتمند شدن روز افزون وردپرس تقریبا هر نوع شخصی سازی توسط وردپرس قابل انجام هست، بجز موارد خیلی خاص و تخصصی. از مزایای فوق العاده وردپرس نسبت به طراحی سایت اختصاصی با دیگر زبان های برنامه نویسی محدود نبودن برای کار با تنها یک برنامه نویس است. شما به کمک هر برنامه نویس دیگری میتوانید سایت وردپرسی خود را ادیت کنید و امکانات به آن اضافه کنید.

        ۱

    مشاوره رایگان و ثبت سفارشات
    جهت تماس کارشناسان دالین وب، شماره تماس و بازه زمانی مناسب خود را وارد کنید.

    ...The Future is Yours